- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #55.281
30 unda yenilencek 300 kusur mb kaldı idare etmeye calışıyom balımm oylamadan önce bitmesin diyeAyyy demeee nezaman gekiyo netin kuzum buralardayiz bizde kuzum ozketme kndini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 unda yenilencek 300 kusur mb kaldı idare etmeye calışıyom balımm oylamadan önce bitmesin diyeAyyy demeee nezaman gekiyo netin kuzum buralardayiz bizde kuzum ozketme kndini
Oooff cok daha yaaa boyke idare edcez artik kuzum30 unda yenilencek 300 kusur mb kaldı idare etmeye calışıyom balımm oylamadan önce bitmesin diye
Aynen balküpüm gel kayfe içelim kızı banyo yaptırdım kayfe keyfine geçtimOooff cok daha yaaa boyke idare edcez artik kuzum
Hayirli aksamlar ☺Teşekkür ederiimmmm Aah PrensesAnnesi_ yemeğimi yapmakta geç kaldım gitmiştim şimdi geldim evet napıyosunuz bakalım PrensesAnnesi_ @minik kalp0753 @Kara_gozlum T Tatlianne20 -Adel-
@Dilos06 Canım nasıl oldu anneannen
@Deep__Sea @EternaaLLove @BenSero @HayatSevinceGuzeell @Ayas19 @Minik meleklerim @Tulparr @imzaben @Eslem91 @2014prenseslerim2015 Eva
T Tatlianne20 cim oldu mu becerebildim mi
Muhabbetimiz yok birkaç kişi ile ama denk geldiğim için tanışmak amaçlı şey ettim
Bana da yap bende geliyorum perimmAynen balküpüm gel kayfe içelim kızı banyo yaptırdım kayfe keyfine geçtim
Kız kurban olurum gel fındığım napıyon balküpüm nasılsın bakımBana da yap bende geliyorum perimm
gelim mi?
Cok sukur canim idare ediyorum❤ Senden naber?Kız kurban olurum gel fındığım napıyon balküpüm nasılsın bakım
Çorabını terlgimi eksik etmem gazida çıkardım gibi sağol canm dikat etcem
Valla soğudu hava canm soğuk ki hiç bana göre değilHavalar sogudu farketmesekte Üşüyoruz sıcak bizler için önemli. Ne demek bebem daha ıyiysen sıkıntı yok ☺
Şükür kuzum bende aynı valla ev çocuk derken zaman geçiyor.Cok sukur canim idare ediyorum❤ Senden naber?
Valla soğudu hava canm soğuk ki hiç bana göre değil
kâr geldimi bol bol hasret giderrsin o zamanAl benden de o kadar. Sıcak severim ama kar da seviyorum
kâr geldimi bol bol hasret giderrsin o zaman
Olmazmı cınıııım iste yitee buyrun efeniiimBuarada bize kahve yok mu Blue_Peri
Erzuruma gel bakalim bida kar ister misinNerdeeeeee. Şehre pek kar yagmiyor ki. Doğu ya gitmek gerek . AtamaM olursa öyle yerleri yazacagim kesin
Olmazmı cınıııım iste yitee buyrun efeniiim
Erzuruma gel bakalim bida kar ister misin
Zaman bi bende geçmiyor galiba.Şükür kuzum bende aynı valla ev çocuk derken zaman geçiyor.
Teşekkürler afiyet olsun sanadaOh miss ss ellerine sağlık