- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #55.261
Niye ki kuzum gaz miKarnım öyle şişki patlayacak gibi uzanıyorum öyle sen panpa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye ki kuzum gaz miKarnım öyle şişki patlayacak gibi uzanıyorum öyle sen panpa
Evli degilsin demi kuzum bn biran evlisin gibi sey ettiydim ❤Bende sevmiyorum ama abimler seviyor ne yapacaksin
Anlamdım ki cnim yemeğimi yedim artk fazlamı yedim yoksa soğuk mu aldımNiye ki kuzum gaz mi
Net az kuzu gi arada giriyomda eşimin nete bağlandım şimdi naparsınızBlue_Peri nnerdein gı
Iyi seyirler canm :)Selamlar ben çukurdayım
Tesekkür ederim en guzel anneIyi seyirler canm :)
Evde kalma yolunda ilerliyorum bebem Bekar ve cool takılıyorumEvli degilsin demi kuzum bn biran evlisin gibi sey ettiydim ❤
Ayaklarini sıcak tut. Gaz ında varsa çıkar. Çok yer sende rahatlarAnlamdım ki cnim yemeğimi yedim artk fazlamı yedim yoksa soğuk mu aldım
Ahaha bos ver sultanlik sultanlik yasa hayatiii oh miiisss hayat bekarkenn hoooşdiiiirrr evliyken poookkkdiiirrrEvde kalma yolunda ilerliyorum bebem Bekar ve cool takılıyorum
Ahaha bos ver sultanlik sultanlik yasa hayatiii oh miiisss hayat bekarkenn hoooşdiiiirrr evliyken poookkkdiiirrr
❤Tesekkür ederim en guzel anne
Hamissin sen dikkatvet usume ama gaz olur gebeliktenAnlamdım ki cnim yemeğimi yedim artk fazlamı yedim yoksa soğuk mu aldım
Çorabını terlgimi eksik etmem gazida çıkardım gibi sağol canm dikat etcemAyaklarini sıcak tut. Gaz ında varsa çıkar. Çok yer sende rahatlar
Polar don giyom vallaHamissin sen dikkatvet usume ama gaz olur gebelikten
Ayyy demeee nezaman gekiyo netin kuzum buralardayiz bizde kuzum ozketme kndiniNet az kuzu gi arada giriyomda eşimin nete bağlandım şimdi naparsınız
Giy tabi kuzumPolar don giyom valla
Bi soz var icimde durup kanser olacagina birakirim konser olsun diye birak kuzum sal rahatla ❤Çorabını terlgimi eksik etmem gazida çıkardım gibi sağol canm dikat etcem
Agaha oyle desene bazen bnde korkuyom aman diyim dikkat etmek gerekYok ben malımın değil de kendi kıymetimi biliyom gıııo kadar gösteriyorlar elde patlayan telefonları
Aynen ben taktım şuan şarja meselaAgaha oyle desene bazen bnde korkuyom aman diyim dikkat etmek gerek