- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.901
Ben ses yapıorum ki kalksın diye kalkıyor da zaten uykusu haiff oda giriyo bende kar ediyorum nasıl amaValla rahatsizim ya arada uyandiriyor beni grip. Burnumdan dolayi :)) oyle wcye kalkmişimbenim esim yok yanliz gittim ama
Çok lazımsa ses yapUyursa kaldirmamda uyaniksa yatacakken bekletirim.
Evet çok kârlı olmuş cok iyii :)))Ben ses yapıorum ki kalksın diye kalkıyor da zaten uykusu haiff oda giriyo bende kar ediyorum nasıl ama
Kiyamam sana garibim bende biraz sinirli olur uyandinmi mirildanir artık uykum kaçtı diye korkarsam rüyada uyanir.Ben yanliz gittim yazik degilmi bana wcye işigimi acan da olmadi
Zaten tepsileri bile o tasıyor belim ağrıyor diye canından bezdırdım adamıEvet çok kârlı olmuş cok iyii :)))
Sen hamilesin ama nolur nolmaz yuvalanirsim filan
Ne yapıyor senin kerata.Kiiiz bende onun nazlarini çekiyorum
Poffy miNe yapıyor senin kerata.
Tepsi derken bildiğim tepsimi oluyorZaten tepsileri bile o tasıyor belim ağrıyor diye canından bezdırdım adamıarada ver ben tasıyayım yorulma dıor
Yap yap nazinida sazinida yap kiz :))Poffy mi
Geniş yemek tepsisi olur ya aksam yemeğinde onu getrrim geneldeTepsi derken bildiğim tepsimi oluyor
Kiz poffy diyince hatlar karışıyor poffy benim kedimYap yap nazinida sazinida yap kiz :))
Kiz onUn pofiysi kedisi bende ill senin gibi karıştır dimYap yap nazinida sazinida yap kiz :))
Hii tamam yanlislik olmasinGeniş yemek tepsisi olur ya aksam yemeğinde onu getrrim genelde
yok koocisin.Poffy mi
Vayyyyy aman kıymetini bilsin tabi.Ayak tabanlarım şişti benim ödem oldu dedim herifime gitmiş bana fosuruk terlik almış birde tüylüdedim bu ne neden tüy içiinde dior façan bozulmasın esprileri harikadır
Valla ben poffy e demedim eşin icin dedimKiz poffy diyince hatlar karışıyor poffy benim kedimnaz yaptıgim kocam oluyor kanlı canlı adam
İşi ne dimiHii tamam yanlislik olmasinama taşisin tabi.. kiz onu tek goturme zaten
Ben kariştirmaaadimm senmiyimKiz onUn pofiysi kedisi bende ill senin gibi karıştır dim
Öyle böyle ama gercekten çok iyi merhametli Bi kocam var Allah herkese nasip etsin amin canımmmmyok koocisin.
Vayyyyy aman kıymetini bilsin tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?