- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
- 308
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #54.921
Geçen bir karışıklık oldu dedim gene olmasınValla ben poffy e demedim eşin icin dedim biliyorum miyav olduğunuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen bir karışıklık oldu dedim gene olmasınValla ben poffy e demedim eşin icin dedim biliyorum miyav olduğunuuu
Kocama kerata dedi kavgası çıkacak şimdi kız poffy kerata olur da benim koca nebiliyim kocaman adam uyuyor herkescikleryok koocisin.
Vayyyyy aman kıymetini bilsin tabi.
Darisin benimkine aman adami gömmeyim ama ben dogum yaparken onun bana bakmasi banyo ettirmesi bir hafta bas agrim tuut basimds dualar okuması. Sürekli yikamasi egilemedigimden cok yardimi oldu saglikliyken atariÖyle böyle ama gercekten çok iyi merhametli Bi kocam var Allah herkese nasip etsin amin canımmmm
Hihhhhhj beni iyiyden sey bellediginiz ahahdjfnBen kariştirmaaadimm senmiyim
Kiz ben onun gözlerine kurban olurum ya boncuk boncuk bakıyor hatta bazen gözümü bi acıyorum tepemde beni izliyor tepki vermeden diyorum anneeem öyle bakma bana hemen kucakliyorum mirildiyor aha tamam bu poffy korkacak bişey yok diyip yatıyorumKizlar siz hic uyumadinizmi yaa nasil duruyorsunuz oyleee ben
Hadi hamile olan cok uyuyamazz.. kedisi olan sende kedidenmi uyuyamadin..
Kiz ben gece kedilerin gozlerinden tirsiyirum biraz birak tuvalete kalkmayi tek basima
Tamm ben geberiyomm sussssKocama kerata dedi kavgası çıkacak şimdi kız poffy kerata olur da benim koca nebiliyim kocaman adam uyuyor herkescikler
Ayyyy tepemde dikilip bana bakicak bideee tovbeee sen de kimi teselli ediyorsun kediyimi kendiinimiKiz ben onun gözlerine kurban olurum ya boncuk boncuk bakıyor hatta bazen gözümü bi acıyorum tepemde beni izliyor tepki vermeden diyorum anneeem öyle bakma bana hemen kucakliyorum mirildiyor aha tamam bu poffy korkacak bişey yok diyip yatıyorum
Yok gulum ney belleyeyimHihhhhhj beni iyiyden sey bellediginiz ahahdjfn
Benim gebelikten kalan buraya ilk uye oldugumdan beri normaldede gece dayanikliyimdir.Kizlar siz hic uyumadinizmi yaa nasil duruyorsunuz oyleee ben
Hadi hamile olan cok uyuyamazz.. kedisi olan sende kedidenmi uyuyamadin..
Kiz ben gece kedilerin gozlerinden tirsiyirum biraz birak tuvalete kalkmayi tek basima
Bende tirsarim gizzzzzAyyyy tepemde dikilip bana bakicak bideee tovbeee sen de kimi teselli ediyorsun kediyimi kendiinimi
Kıyma adama şimdi yapmıs yaniDarisin benimkine aman adami gömmeyim ama ben dogum yaparken onun bana bakmasi banyo ettirmesi bir hafta bas agrim tuut basimds dualar okuması. Sürekli yikamasi egilemedigimden cok yardimi oldu saglikliyken atari
Benim kuşum askim doye bağırıyor beni gördükçeYok gulum ney belleyeyim
Aynen hasta olursam ciddi ciddi bakiyorKıyma adama şimdi yapmıs yani
Kendimi tabikiAyyyy tepemde dikilip bana bakicak bideee tovbeee sen de kimi teselli ediyorsun kediyimi kendiinimi
Bak saydin saydin ovgüleri tatlista dayanamadi oda başladi methiyeyeKıyma adama şimdi yapmıs yani
Zaten bu kadar romantik ancak hayvanlar oluyorBenim kuşum askim doye bağırıyor beni gördükçe
Severiz heriflerimiziBak saydin saydin ovgüleri tatlista dayanamadi oda başladi methiyeye
Yoo kız aman kal gitme gece nöbeti kim tutacak jaanim benimTamm ben geberiyomm sussss