Kizlar siz hic uyumadinizmi yaa nasil duruyorsunuz oyleee ben
Hadi hamile olan cok uyuyamazz.. kedisi olan sende kedidenmi uyuyamadin..
Kiz ben gece kedilerin gozlerinden tirsiyirum biraz birak tuvalete kalkmayi tek basima

Öyle böyle ama gercekten çok iyi merhametli Bi kocam var Allah herkese nasip etsin amin canımmmm
Darisin benimkine aman adami gömmeyim ama ben dogum yaparken onun bana bakmasi banyo ettirmesi bir hafta bas agrim tuut basimds dualar okuması. Sürekli yikamasi egilemedigimden cok yardimi oldu saglikliyken atari

Kiz ben gece kedilerin gozlerinden tirsiyirum biraz birak tuvalete kalkmayi tek basima
Kiz ben onun gözlerine kurban olurum ya boncuk boncuk bakıyor hatta bazen gözümü bi acıyorum tepemde beni izliyor tepki vermeden diyorum anneeem öyle bakma bana hemen kucakliyorum mirildiyor aha tamam bu poffy korkacak bişey yok diyip yatıyorum

Ayyyy tepemde dikilip bana bakicak bideee tovbeee sen de kimi teselli ediyorsun kediyimi kendiinimi

Benim gebelikten kalan buraya ilk uye oldugumdan beri normaldede gece dayanikliyimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…