- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #54.941
saat 4 ben yatayım artık yarında işim çok keleee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur şimdi bende severim evvelaSeveriz heriflerimizi
Sağol kuzum. Normal olursa Aralık başı, sezeryanla olursa Kasım sonunda kısmetseKuzum ne kadar kaldı. Allah bi avazda kurtarsın inşAllah
Canim faydali seyler yemiyokibpilav makarna kahvaltisi hic yok peynir sut yemez yofurt zorla az yer iste oyle nesi iyiKuzum diğerlerini yiyosa negüzel o daha iyi
Hadiyaaa ben yanlış anladım sanırım kuzum süt ürünlerinden yemeli aslındaya. Kuzu yoğurda reçel koysan danone gibi bir denedinmi .yada süte koysan çilekli süt falan diyeCanim faydali seyler yemiyokibpilav makarna kahvaltisi hic yok peynir sut yemez yofurt zorla az yer iste oyle nesi iyi
Danoneye filan iviz zivira da cok alistirmadim ama karisik bisey yemez zaten sut peynir hix yok yogurdu yiyo sade 2 yemej kasifi kdr filan ondan da sogutmiyim. Bencede yanls anlamssn cnm pilav makarna tarhana corbasyla yasiyoHadiyaaa ben yanlış anladım sanırım kuzum süt ürünlerinden yemeli aslındaya. Kuzu yoğurda reçel koysan danone gibi bir denedinmi .yada süte koysan çilekli süt falan diye
Benimkide sebze yemeklerini pek yemiyo kuzumya .yumurta yiyo seninki onu yıyomu bari günde bir yemesi lazım et falan yemiyosaDanoneye filan iviz zivira da cok alistirmadim ama karisik bisey yemez zaten sut peynir hix yok yogurdu yiyo sade 2 yemej kasifi kdr filan ondan da sogutmiyim. Bencede yanls anlamssn cnm pilav makarna tarhana corbasyla yasiyo
Yok canm 3 4 gunde 1 zorla yerse yiyo isteBenimkide sebze yemeklerini pek yemiyo kuzumya .yumurta yiyo seninki onu yıyomu bari günde bir yemesi lazım et falan yemiyosa
Ah bu sıpacıklar niye böyleYok canm 3 4 gunde 1 zorla yerse yiyo iste
Başla o zamanminik kalp0753 -Adel- balbocuuu Blue_Peri Kara_gozlum T Tatlianne20 debriyajgazfren
ByNkoaLa kizlar tum sıkıntıları birakin gelin napiyonuz guzel komik seyler anlatalim birbirimize
Pek komik sayılmaz ama başlıyim bugun ki en tuaf olayimBaşla o zaman
Adam napsin şok geçirmiş ama iyi yanında değildin yoksa amca beter ederdi seniPek komik sayılmaz ama başlıyim bugun ki en tuaf olayim
Bugun babami aradim kizin sacini kestigimizi bilmiyordu dedi ki ela nerde dedim bak burda adam cayi genzine kacirdi diyo ki naptiniz siz bu çocuğu nohut kafa olmus eger yanimda olsaydin o senin bos kafandaki saclarini kazirdim dedi evet evet bna laf soktu ve pek huyu degildir torun işte
Dedi zaten yanimda olsatdin tokatlardim seni diye ama cok sinirkendiAdam napsin şok geçirmiş ama iyi yanında değildin yoksa amca beter ederdi seni
Sende yokmu degisik seyler kizAdam napsin şok geçirmiş ama iyi yanında değildin yoksa amca beter ederdi seni
Askiletam ben etiker etmede aferin cagirdin kizminik kalp0753 -Adel- balbocuuu Blue_Peri Kara_gozlum T Tatlianne20 debriyajgazfren
ByNkoaLa
EternaaLLove kizlar tum sıkıntıları birakin gelin napiyonuz guzel komik seyler anlatalim birbirimize