- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #54.861
Biz napiyoz 2 saatlik uyku 20 saat kkfazla uyku zararlı demişler japonlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz napiyoz 2 saatlik uyku 20 saat kkfazla uyku zararlı demişler japonlar
Kocayı bebemi uyuttum bnde çikolata keyfi yapıorum tatlı anne uykuşum gelmedi yarında konserve yapcm bdeNe yapiyon deli hatun.
Bazen bendede oluyor lavaboya koşa koşa gidip gelirim.Ay birde bende bu aralar korku problemi var normalde tek başıma bile uyurum karanlıkta gezerim evi ama bir huzursuz oluyorum okuyup ufluyorum artık terzi kendi söküğunü dikemezmis
Sosyal Bi sorun buBiz napiyoz 2 saatlik uyku 20 saat kk
Daha yeni aynı şeyi yaptım ışık hızında koşarak geldim allahtan eskisi gibi tuvaletler evin dışında değil babam anlatirdi evle tuvalet arası baya mesafe varmış koca bahçede karanlıkta gidip gelirlermisBazen bendede oluyor lavaboya koşa koşa gidip gelirim.
Afiyet olsun canım ne konservesi edecen.Kocayı bebemi uyuttum bnde çikolata keyfi yapıorum tatlı anne uykuşum gelmedi yarında konserve yapcm bde
Sosyali biz kurtaracaz sankim.Sosyal Bi sorun bu
Kahvaltılık sos etcem bide melemen yapıyı m dıorum bırazda köz biber felan kış içinAfiyet olsun canım ne konservesi edecen.
Ayy halimize şükredelim ya.Daha yeni aynı şeyi yaptım ışık hızında koşarak geldim allahtan eskisi gibi tuvaletler evin dışında değil babam anlatirdi evle tuvalet arası baya mesafe varmış koca bahçede karanlıkta gidip gelirlermis
Ben cocukken bizim öyleydi ya bi keresinde köpek cıkma sın mı kömürlükten öylece jactım içeriDaha yeni aynı şeyi yaptım ışık hızında koşarak geldim allahtan eskisi gibi tuvaletler evin dışında değil babam anlatirdi evle tuvalet arası baya mesafe varmış koca bahçede karanlıkta gidip gelirlermis
Melemen ettimde sos gibi bisi düşünüyorum bende.Kahvaltılık sos etcem bide melemen yapıyı m dıorum bırazda köz biber felan kış için
Aynen valla çok şükür her halimizeAyy halimize şükredelim ya.
Aman yok bisi korkmayak kendi kendimize.Bendede korku Basladı bu ara normalde korkmadım ama
SOS yap canım iyi olur bende yapcam yenir kahvaltıda öğle yemeğinde felan kışınMelemen ettimde sos gibi bisi düşünüyorum bende.
ben küçükken evin içinde hep ablama kardesime ışıkları yaktirirdim ya hiç tuvalet bahçede olmadı çok şükür kesin o da bende tramva kalırdı hersey tramva kalmışBen cocukken bizim öyleydi ya bi keresinde köpek cıkma sın mı kömürlükten öylece jactım içeri
Bende şu atvde yeter var ona takildim şimdi.Aynen valla çok şükür her halimize
Ürperiyorum bazen kabus görüyorum,Aman yok bisi korkmayak kendi kendimize.
Ben esime yapıorum bu ara onu wc gtcem gel lambayı yak dıye , kıyamam ses etmıorben küçükken evin içinde hep ablama kardesime ışıkları yaktirirdim ya hiç tuvalet bahçede olmadı çok şükür kesin o da bende tramva kalırdı hersey tramva kalmış
Kırmızı biber sosleri oluyor bakalim netten gordum yaparim ins.SOS yap canım iyi olur bende yapcam yenir kahvaltıda öğle yemeğinde felan kışın