- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
- 308
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.881
Daha yeni bakıyordum değiştirdim hemen diziler bağımlılık yapıyor hep vakit gidiyor 1 tane var izlediğim suan onun dışında belgesel çizgi film ya da netten yabancı diziler izliyorumBende şu atvde yeter var ona takildim şimdi.
Kırmızı biber domates maydanoz sarımsak birde sirke tuz azcık toz şeker le yapıoz biz cok güzel oluyorKırmızı biber sosleri oluyor bakalim netten gordum yaparim ins.
Nöbetci hanim halâa ayaktasinKırmızı biber sosleri oluyor bakalim netten gordum yaparim ins.
HahaBen esime yapıorum bu ara onu wc gtcem gel lambayı yak dıye, kıyamam ses etmıor
Bende kiz bazen sabah oyle birşey yaşıyorum ki korkuyom evde kendi kendime bisiler yasiyom sanki.Ürperiyorum bazen kabus görüyorum,
Bu aksam banyo yaptım uyucaktı dedim lambaları acık bırak bekle az bekledı yazık oturdu salondaHahabenim ki de hadi bekliyorum uyanıgim git gel korkma diyor zaten sürekli olan birsey değil azıcık ceksinler nazimizi
Kötü bir durum kış gelince bana hep oluyorBende kiz bazen sabah oyle birşey yaşıyorum ki korkuyom evde kendi kendime bisiler yasiyom sanki.
Sen benmisin acabaBu aksam banyo yaptım uyucaktı dedim lambaları acık bırak bekle az bekledı yazık oturdu salonda
eskide izlerdim yarim yamalak şimdi hoşuma gitti biandan bakiyom.Daha yeni bakıyordum değiştirdim hemen diziler bağımlılık yapıyor hep vakit gidiyor 1 tane var izlediğim suan onun dışında belgesel çizgi film ya da netten yabancı diziler izliyorum
aynen bende öyle bisi düşünüyorum.Kırmızı biber domates maydanoz sarımsak birde sirke tuz azcık toz şeker le yapıoz biz cok güzel oluyor
Kiz bigun aklimdaydin etiket edecektim derken saat gecti öyle yorumlarda gözüme carptin hep. Sen niye kalktin kiz.Nöbetci hanim halâa ayaktasin
Kız bende korkuyrum bu ara senın gibi onada cektiriom işteSen benmisin acaba
Hele nazlaraaaHahabenim ki de hadi bekliyorum uyanıgim git gel korkma diyor zaten sürekli olan birsey değil azıcık ceksinler nazimizi
Bu bazen bemdede olur ahahahBu aksam banyo yaptım uyucaktı dedim lambaları acık bırak bekle az bekledı yazık oturdu salonda
Anam bunlar ne ettiriyler adama.Hele nazlaraaa
Nöbetci gerekıor bazenBu bazen bemdede olur ahahah
Geçer insallah ya benim arada oluyor böyleKız bende korkuyrum bu ara senın gibi onada cektiriom işte
Valla rahatsizim ya arada uyandiriyor beni grip. Burnumdan dolayi :)) oyle wcye kalkmişimeskide izlerdim yarim yamalak şimdi hoşuma gitti biandan bakiyom.
aynen bende öyle bisi düşünüyorum.
Kiz bigun aklimdaydin etiket edecektim derken saat gecti öyle yorumlarda gözüme carptin hep. Sen niye kalktin kiz.
Uyursa kaldirmamda uyaniksa yatacakken bekletirim.Nöbetci gerekıor bazen
Vay vefasiz vayValla rahatsizim ya arada uyandiriyor beni grip. Burnumdan dolayi :)) oyle wcye kalkmişimbenim esim yok yanliz gittim ama
Kiiiz bende onun nazlarini çekiyorumHele nazlaraaa
Ben yanliz gittim yazik degilmi bana wcye işigimi acan da olmadiAnam bunlar ne ettiriyler adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?