- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.821
Olsun kuzum senin için nasıl uygun görürse doktor o şekilde olsun üzülcek bişey yok keşke sağlıkla hayırla doğsun minnakımız.Oturup kalkarken dikkat ederim artık kuzum yani geçen de bir saat kadar döndü rahat edemedi galiba geri yan yattı pazartesi doktor randevusu var inşallah pozisyonu korur diyecem ama fıtık yüzünden sezeryan olursam bu defa üzülürüm
Inzallah kuzum ogun gelirse ilan ederimHer an bir sürpriz bekliyoruz o zaman
Ay anasının kuzusu ya kıyamam oradan hissediyorBenimki ultrasona her gidisimde yuz ustu yatiyordu. O yüzden baya geç öğrendik cinsiyetini. Resmen saklıyordu :)
ama hareketlenip tekmelemeye başlayınca çok fena oldu. Bazen özlüyorum onun karnimdaki tekmelerini :)
birşeye kızsam, üzülsem bi tekme atıyordu
Sanki anne üzülme ben buradayım der gibi :)
Amin inşallah kuzumOlsun kuzum senin için nasıl uygun görürse doktor o şekilde olsun üzülcek bişey yok keşke sağlıkla hayırla doğsun minnakımız.
İnşallah canım benim dualarınızı eksik etmeyinInşallah sıkıntısız şekilde atlatırsın kuzum.
İyi geceler tatlı rüyalarKızlar ben biraz kitap okuyayim da uykum gelsin, hepinize iyi geceler
Oyyy doğuma gireceğinde haberim olsada dua okusam size fındıklarımAmin inşallah kuzumartık doğum stresi de başladı galiba arada aklıma geliyor bı tirsma falan oluyor
Valla ii dayanıyorsun ha. Komşu dedi kahvaltıya gel işte kaçta dedim 8de dediBen 7 de kalkiyom kuzum kahvalti hazirliyorum.
İnşallah bi tanem olabildiğince yazmaya çalışırım doğuruyorummmmmm diyeOyyy doğuma gireceğinde haberim olsada dua okusam size fındıklarımAllahın izni ile olup bitecek inşallah
Esim kahvaltisiz gktmez gitsede laflanir ben gidince yatiyonmu naparsan yap der oylede alıştım evlendim evleneli.Valla ii dayanıyorsun ha. Komşu dedi kahvaltıya gel işte kaçta dedim 8de dedidedim Allah büyük kalkarsam gelirim
Tabiki kuzumİnşallah canım benim dualarınızı eksik etmeyin
Allah yardımcın olsun canım. Ben bekar hayatı yaşıyorum desem yeridir.Esim kahvaltisiz gktmez gitsede laflanir ben gidince yatiyonmu naparsan yap der oylede alıştım evlendim evleneli.
Biz bekarkende evliykende hayatlar ayni bekarken calis ömrüm oyle gecti evliyiz ev hanımlığıAllah yardımcın olsun canım. Ben bekar hayatı yaşıyorum desem yeridir.
Mcz09 kuzum sabah kahvalti bare 10 olaydi.
Hayırlı geceler canım benim öpüyorum ikinizi.Kuzucanlar ben sütümü içtim ufaktan ufaktan yatıyorumhepinizi öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar
Öyle bizimde aynı geç kalkardık ama dünya iş yapardık ki. Ah ahh neyse tatliş bende yatıcam geçen gece gözlerim çok ağrıdı Allah a emanet iyi gecelerBiz bekarkende evliykende hayatlar ayni bekarken calis ömrüm oyle gecti evliyiz ev hanımlığı
.
Afiyet olsun ozaman size gulum.dedim ama komşunun kahvaltıdan sonra işleri var gibi.
İyi geceler fındığımKuzucanlar ben sütümü içtim ufaktan ufaktan yatıyorumhepinizi öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?