• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturup kalkarken dikkat ederim artık kuzum yani geçen de bir saat kadar döndü rahat edemedi galiba geri yan yattı pazartesi doktor randevusu var inşallah pozisyonu korur diyecem ama fıtık yüzünden sezeryan olursam bu defa üzülürüm 🙄
Olsun kuzum senin için nasıl uygun görürse doktor o şekilde olsun üzülcek bişey yok keşke sağlıkla hayırla doğsun minnakımız.

Benimki ultrasona her gidisimde yuz ustu yatiyordu. O yüzden baya geç öğrendik cinsiyetini. Resmen saklıyordu :)
ama hareketlenip tekmelemeye başlayınca çok fena oldu. Bazen özlüyorum onun karnimdaki tekmelerini :)
birşeye kızsam, üzülsem bi tekme atıyordu
Sanki anne üzülme ben buradayım der gibi :)
Ay anasının kuzusu ya kıyamam oradan hissediyor 😍
Benimkisi fazla rahat anacım bacak açık ama ayak ayak üstüne atmış topuğunu oraya getirmişti 😂
Annem geçen hafta farkettiğinde nasıl yani diye tepki verdi kadın şok oldu bildiğin ayak çıkıyor ya 😂😂
Ama gel gör hiç videoya alamıyorum ne zaman başbaşa kalsak o zaman oynuyor tel açıyorum duruyor sıpa 🤦

Amin inşallah kuzum 🙏 artık doğum stresi de başladı galiba arada aklıma geliyor bı tirsma falan oluyor😂
Oyyy doğuma gireceğinde haberim olsada dua okusam size fındıklarım😘 Allahın izni ile olup bitecek inşallah😘😘

Back