- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.841
Hayırlı geceler canım benim bende birazdan yatarım inşallah.Öyle bizimde aynı geç kalkardık ama dünya iş yapardık ki. Ah ahh neyse tatliş bende yatıcam geçen gece gözlerim çok ağrıdı Allah a emanet iyi geceler
Hayırlı geceler canım benim.İyi geceler fındığımbende yatıyorum herkeze iyi geceler
Kuzum ne kadar kaldı. Allah bi avazda kurtarsın inşAllahİnşallah bi tanem olabildiğince yazmaya çalışırım doğuruyorummmmmm diye
Daha 7 aya yeni girmiş prenses.Kuzum ne kadar kaldı. Allah bi avazda kurtarsın inşAllah
Anladim zatin öküzüme kızdığıni.Canım yaaakocana kızdım valla
Buradayım da hatlarda bir sorun var galiba internet çekmiyor
Anladim canim telinde olabilir aradaBuradayım da hatlarda bir sorun var galiba internet çekmiyor
Eşim den baglaniyorum netim yok kuzum suan iyi gibiAnladim canim telinde olabilir arada
Bende uyuyamadım uykuyu bol depoladım heral.Eşim den baglaniyorum netim yok kuzum suan iyi gibi
Saat 3 olmuş bende uyku düzenim iyice bozuldu geneBende uyuyamadım uykuyu bol depoladım heral.
Bende bi ara iyiydim yine dadandim gecelere.Saat 3 olmuş bende uyku düzenim iyice bozuldu gene
Aynı valla bir ara düzene sokmustum gene bozuldu 3 4 buluyor sabah 6 da poffy uyandırıyor 8 30 a kadar bekliyorum uyuyamiyorum sonra uyuyup 11 gibi kalkiyorum bazen 12 çok kötü ya aslında az uyuyorum ama çok dengesiz gece gene uykum gelmiyorBende bi ara iyiydim yine dadandim gecelere.
Aynı valla bir ara düzene sokmustum gene bozuldu 3 4 buluyor sabah 6 da poffy uyandırıyor 8 30 a kadar bekliyorum uyuyamiyorum sonra uyuyup 11 gibi kalkiyorum bazen 12 çok kötü ya aslında az uyuyorum ama çok dengesiz gece gene uykum gelmiyor
Hiç de düzensiz değilimdir aslındaHayhatun bak oda uyanik deluuu ayni kuzum ya bende 7 de kalkiyom kahvalti hazırla adami gonder az uyu ev işi dengesiz oldum iyiyce.
Ne yapiyon deli hatun.Hiç de düzensiz değilimdir aslında
Ay birde bende bu aralar korku problemi var normalde tek başıma bile uyurum karanlıkta gezerim evi ama bir huzursuz oluyorum okuyup ufluyorum artık terzi kendi söküğunü dikemezmisHayhatun bak oda uyanik deluuu ayni kuzum ya bende 7 de kalkiyom kahvalti hazırla adami gonder az uyu ev işi dengesiz oldum iyiyce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?