• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiyamam ona ya 2 yaşına kadar emdire bilirsen emdir bıraktırırsin inşallah.

İnşallah emmeyi çok seviyor, ben de emzirmeyi çok seviyorum. Ama gündüz ise gidince nasıl olacak bilmiyorum. Hic ayrilasim gelmiyor böyle olunca ama ise de başlamak zorundayim artık maddi olarak zorlaniyoruz. Öyle boyle alışırız inşallah

İnşallah emmeyi çok seviyor, ben de emzirmeyi çok seviyorum. Ama gündüz ise gidince nasıl olacak bilmiyorum. Hic ayrilasim gelmiyor böyle olunca ama ise de başlamak zorundayim artık maddi olarak zorlaniyoruz. Öyle boyle alışırız inşallah
Aynen dogru alirsiniz inşallah canim

Cennette buluşacaksın bı tanem melegine 💞
Kız sen beni erken doğurtacan hamile kaldığım dan beri sana göre her hafta doğuruyorum ben 🤦
Insallah kuzum özledim hazir hissediyom bazen bazende daha beklemeliyim diyom halen kafam karışık. Napim kiz uzun geldi bana ay.

Bugün bide göbeğim bana çok garip geliyordu şimdi tekme atınca anladım benim kız baş aşağı duruyor şuan 🙄
Aman kuzum çok dikkat balım erken doğum mogum olmasın ,normal yapabilirsin ozaman

Back