Bı tanem senin başka sıkıntılarında vardı üstesinden geldiysen bence artık bekleme bir bebek sana çok iyi gelecektir
Bu kis çalışmayı dusunuyom okul isi cikarsa 9ay süreç o süreçlerde doktordan randevu alıp hazirlanayim diyorum senenin içinde.

Aman kuzum çok dikkat balım erken doğum mogum olmasın ,normal yapabilirsin ozaman
Oturup kalkarken dikkat ederim artık kuzum yani geçen de bir saat kadar döndü rahat edemedi galiba geri yan yattı pazartesi doktor randevusu var inşallah pozisyonu korur diyecem ama fıtık yüzünden sezeryan olursam bu defa üzülürüm

Zorlar diye belki sezeryana alır seni ama doktor normal dedimi.

Sağol kuzum valla doktor da cinsiyeti belli olmadan dedi cinsiyet nedir bilmem ama bu çok hareketli zıppır bir şey

Benimki ultrasona her gidisimde yuz ustu yatiyordu. O yüzden baya geç öğrendik cinsiyetini. Resmen saklıyordu :)
ama hareketlenip tekmelemeye başlayınca çok fena oldu. Bazen özlüyorum onun karnimdaki tekmelerini :)
birşeye kızsam, üzülsem bi tekme atıyordu
Sanki anne üzülme ben buradayım der gibi :)

Zorlar diye belki sezeryana alır seni ama doktor normal dedimi.
Daha doğumu konuşmadık kuzum ama fıtık ameliyatı yapacak doktor doğumun nasıl olacağı benim için önemli değil dedi ben doğumdan sonra her türlü müdahele ederim diye konuştu ama kadın doğum doktorları Bebek büyüdükçe ağrı artar sezeryanla daha rahat edersin dedi. Kendi doktorumla bu rabdevum da konuşmayı düşünüyorum

Inşallah sıkıntısız şekilde atlatırsın kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…