- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
- 498
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.801
Ayaklarından anlıyorumbenim kız çok sağlam tekme atıyor dışardan farkediliyor
Bu ayin 15 sinde 1 yili doluyor. Nasip canım.Çok çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok zor allah sabır versin sana.
Ayy güzel duygular ya.Ayaklarından anlıyorumbenim kız çok sağlam tekme atıyor dışardan farkediliyor
Bı tanem senin başka sıkıntılarında vardı üstesinden geldiysen bence artık bekleme bir bebek sana çok iyi gelecektirInsallah kuzum özledim hazir hissediyom bazen bazende daha beklemeliyim diyom halen kafam karışık. Napim kiz uzun geldi bana ay.
Sağol kuzum valla doktor da cinsiyeti belli olmadan dedi cinsiyet nedir bilmem ama bu çok hareketli zıppır bir şeybenimki de öyleydi, şu an zaptedemiyorum :) allah yardımcın olsun şimdiden
Bu kis çalışmayı dusunuyom okul isi cikarsa 9ay süreç o süreçlerde doktordan randevu alıp hazirlanayim diyorum senenin içinde.Bı tanem senin başka sıkıntılarında vardı üstesinden geldiysen bence artık bekleme bir bebek sana çok iyi gelecektir
Oturup kalkarken dikkat ederim artık kuzum yani geçen de bir saat kadar döndü rahat edemedi galiba geri yan yattı pazartesi doktor randevusu var inşallah pozisyonu korur diyecem ama fıtık yüzünden sezeryan olursam bu defa üzülürümAman kuzum çok dikkat balım erken doğum mogum olmasın ,normal yapabilirsin ozaman
Yok be nerde uyku. @kitapkahvehuzur un kafasını şişirdim geldimMcz09 uyudunmu köfteci.
Çok iyi olur kuzum kafanda meşgul olur stresin az olur. Hayırlı haberlerini alırız inşallahBu kis çalışmayı dusunuyom okul isi cikarsa 9ay süreç o süreçlerde doktordan randevu alıp hazirlanayim diyorum senenin içinde.
Zorlar diye belki sezeryana alır seni ama doktor normal dedimi.Oturup kalkarken dikkat ederim artık kuzum yani geçen de bir saat kadar döndü rahat edemedi galiba geri yan yattı pazartesi doktor randevusu var inşallah pozisyonu korur diyecem ama fıtık yüzünden sezeryan olursam bu defa üzülürüm
Sağol kuzum valla doktor da cinsiyeti belli olmadan dedi cinsiyet nedir bilmem ama bu çok hareketli zıppır bir şey
Ne kaynattiniz bakem.Yok be nerde uyku. @kitapkahvehuzur un kafasını şişirdim geldim
Amin canım geçen ay kaza belki olmuştur diye aksiyon yasadik burdaÇok iyi olur kuzum kafanda meşgul olur stresin az olur. Hayırlı haberlerini alırız inşallah
Öyle dertleştik gıı. Sen niye yatmiyon sabah kaçta kalkıyorsunNe kaynattiniz bakem.
Daha doğumu konuşmadık kuzum ama fıtık ameliyatı yapacak doktor doğumun nasıl olacağı benim için önemli değil dedi ben doğumdan sonra her türlü müdahele ederim diye konuştu ama kadın doğum doktorları Bebek büyüdükçe ağrı artar sezeryanla daha rahat edersin dedi. Kendi doktorumla bu rabdevum da konuşmayı düşünüyorumZorlar diye belki sezeryana alır seni ama doktor normal dedimi.
Her an bir sürpriz bekliyoruz o zamanAmin canım geçen ay kaza belki olmuştur diye aksiyon yasadik burda
Ben 7 de kalkiyom kuzum kahvalti hazirliyorum.Öyle dertleştik gıı. Sen niye yatmiyon sabah kaçta kalkıyorsun
Inşallah sıkıntısız şekilde atlatırsın kuzum.Daha doğumu konuşmadık kuzum ama fıtık ameliyatı yapacak doktor doğumun nasıl olacağı benim için önemli değil dedi ben doğumdan sonra her türlü müdahele ederim diye konuştu ama kadın doğum doktorları Bebek büyüdükçe ağrı artar sezeryanla daha rahat edersin dedi. Kendi doktorumla bu rabdevum da konuşmayı düşünüyorum
Hayırlı geceler canım benim.Kızlar ben biraz kitap okuyayim da uykum gelsin, hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?