- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
- 498
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.781
Kiyamam ona ya 2 yaşına kadar emdire bilirsen emdir bıraktırırsin inşallah.
Bende hayatimda ilac zorken almazdim ama bu hamileliklerde ne ilaclar kullandim.benim doktorum da baya doğalciydi, mecbur kalmadıkça ilaç kullanmaya karsiydik yani ikimiz de. Mecbur dayandım öyle geldi gecti çok şükür
Aynen dogru alirsiniz inşallah canimİnşallah emmeyi çok seviyor, ben de emzirmeyi çok seviyorum. Ama gündüz ise gidince nasıl olacak bilmiyorum. Hic ayrilasim gelmiyor böyle olunca ama ise de başlamak zorundayim artık maddi olarak zorlaniyoruz. Öyle boyle alışırız inşallah
Herkes senin gibi manken değil şekerim kıza enerji diye diye ben yuvarlanarak doğuma girecemBoşver eniyisini yapmışsın ne olur ne olmaz
Ohh ye tatlı tatlı abartmadan çoktabi enerji gelsin minnakıma
Sen kac aylik oldun kuzumHerkes senin gibi manken değil şekerim kıza enerji diye diye ben yuvarlanarak doğuma girecem
Bende hayatimda ilac zorken almazdim ama bu hamileliklerde ne ilaclar kullandim.
5 Eylül'de 7.aya merhaba dedikSen kac aylik oldun kuzum
5 Eylül'de 7.aya merhaba dedik
Kuzum benim yaaaHerkes senin gibi manken değil şekerim kıza enerji diye diye ben yuvarlanarak doğuma girecem
aynen kuzum hayatimda olmasada melegim katlandım onun için.mecbur kalınca alacaksın tabi ne yapacaksın başka. Allah mecbur bırakmasın
Masallah kurban olsun kiz sanki uzun geldi bana varya.5 Eylül'de 7.aya merhaba dedik
aynen kuzum hayatimda olmasada melegim katlandım onun için
Bugün bide göbeğim bana çok garip geliyordu şimdi tekme atınca anladım benim kız baş aşağı duruyor şuanKuzum benim yaaa
Nasil anladin kuzum.Bugün bide göbeğim bana çok garip geliyordu şimdi tekme atınca anladım benim kız baş aşağı duruyor şuan
1ay kuvezde yaşadı kuzum sorunlu gebelikdi ölürler dediler bana zaten aldirmadim bende doğunca ölsün dedim.ah canım benim çok üzüldüm
Doğumdan sonra mı kaybettin? Başın sağolsun
Cennette buluşacaksın bı tanem melegineaynen kuzum hayatimda olmasada melegim katlandım onun için.
Masallah kurban olsun kiz sanki uzun geldi bana varya.
1ay kuvezde yaşadı kuzum sorunlu gebelikdi ölürler dediler bana zaten aldirmadim bende doğunca ölsün dedim.
Ayaklarından anlıyorumNasil anladin kuzum.
Insallah kuzum özledim hazir hissediyom bazen bazende daha beklemeliyim diyom halen kafam karışık. Napim kiz uzun geldi bana ay.Cennette buluşacaksın bı tanem melegine
Kız sen beni erken doğurtacan hamile kaldığım dan beri sana göre her hafta doğuruyorum ben
Aman kuzum çok dikkat balım erken doğum mogum olmasın ,normal yapabilirsin ozamanBugün bide göbeğim bana çok garip geliyordu şimdi tekme atınca anladım benim kız baş aşağı duruyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?