• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.5 kuzum valla ben hamileyken hergün çiğköfte yedim buda basıma benden beter cıktı geldi😂😂 abooo maşallah bıdığa baksenn apzının tadını biliyor şimdiden😁😘
Masallah kiz bende hamileyken bi tiskindim şimdi geri basladi haftada aldirirdim hep.

3.5 kuzum valla ben hamileyken hergün çiğköfte yedim buda basıma benden beter cıktı geldi😂😂 abooo maşallah bıdığa baksenn apzının tadını biliyor şimdiden😁😘

ben hamileyken lahmacun da yiyemedim bu niye böyle oldu bilmem. :)
bütün hamilelik beyaz peynirli tostla geçti. Hiçbirşey almıyordu midem :))

ben hamileyken lahmacun da yiyemedim bu niye böyle oldu bilmem. :)
bütün hamilelik beyaz peynirli tostla geçti. Hiçbirşey almıyordu midem :))
Hadiyaaa kıyamam şükür benim o şekil bir sorunum olmadı bari iyce zayıflıktan uçar giderdim busefer de. Ama maşallah yesin keşke evde kendin yap o daha sağlıklı hem

İsimlerimizin hakkını veriyoruz can 😍🤣Ders çalışmam lazım çok derdim var cokkkk bu sabah erken uyandım ise gitmucemmm 🤣🤣🤣🤣
heem ondan sabahlayım didin hee.
ah canım sorma, zaten gece 11 den önce uyumuyor. Uyuduktan sonra da sabah 4 e 5 e kadar yarım saatte bir emiyor uyanıp. İşe başlamama da az kaldı ne yapacağız bilmiyorum :KK43:
allah kolaylık versin galiba cocullarin çoğunluğu böyle hep uyumuyor. Ne isi kuzum balicimi tutcaniz.
Ye kuzu yiyebiliyorken valla bağımlılık yaptı bizde merettt
Afiyer olsun yarasin bebişim.

Back