- Konu Sahibi Tatlianne20
- #54.741
Ya su gobek ne kotu gitmiyor ok gitsin diye bisey de yapamiyorum da ne bilim boy da kisayken cok kotu duruyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah kiz bende hamileyken bi tiskindim şimdi geri basladi haftada aldirirdim hep.3.5 kuzum valla ben hamileyken hergün çiğköfte yedim buda basıma benden beter cıktı geldi abooo maşallah bıdığa baksenn apzının tadını biliyor şimdiden
Niye yandı kız noldu birşey mi kaçırdımtabikide alirim canisi iyi gelir seninki kac yaşında kuzum.
adamsinnnnn harika bekliyorum.
o hava atiyor zatin bize.
Benim devrikler yandii ne edem anam
3.5 kuzum valla ben hamileyken hergün çiğköfte yedim buda basıma benden beter cıktı geldi abooo maşallah bıdığa baksenn apzının tadını biliyor şimdiden
Kuzum ah ah gel bana sir 1 57 boy göbek ah ahYa su gobek ne kotu gitmiyor ok gitsin diye bisey de yapamiyorum da ne bilim boy da kisayken cok kotu duruyor...
Ah balımmm cokmu kiloda bende az kilo alabilsem diyom vallaKuzum ben almiim sagol zen gbi zayif olsaydm iyiydi cnm bisey istemesin diye sut ictm
Masallah masallah allah bagislasin uyumayinca mecbur ayaga dikiyor adamı1 yaşında canım, 15 gün sonra 13 aylık olacak allahin izniyle
Kac kilosunKuzum ah ah gel bana sir 1 57 boy göbek ah ah
Bide hamileyken yemeyin diyorlar ha etsiz bile olsa bekleyince bakteri çok oluyormuş3.5 kuzum valla ben hamileyken hergün çiğköfte yedim buda basıma benden beter cıktı geldi abooo maşallah bıdığa baksenn apzının tadını biliyor şimdiden
Cok degil gobek oldgu icin sevmiyorum 3 4 kilo versem yeter ama.irade 0 . Birak kiloyu napcanAh balımmm cokmu kiloda bende az kilo alabilsem diyom valla
Ben galiba diyo. Sen bisi kacirmadin bebişimNiye yandı kız noldu birşey mi kaçırdım
İsimlerimizin hakkını veriyoruz can Ders çalışmam lazım çok derdim var cokkkk bu sabah erken uyandım ise gitmucemmmsen yap varmisiz gibi ye
aleykum selam ne iciyon ne okuyon giz.
Canisi napiyon isminin hakkini veren kadin.
Masallah masallah allah bagislasin uyumayinca mecbur ayaga dikiyor adamı
Ye kuzu yiyebiliyorken valla bağımlılık yaptı bizde meretttMasallah kiz bende hamileyken bi tiskindim şimdi geri basladi haftada aldirirdim hep.
Sözde ne spor ne diyet ben ekmek yemiyom o kesildi ama bazen binde bir tost gomuyom bir ekmekCok degil gobek oldgu icin sevmiyorum 3 4 kilo versem yeter ama.irade 0 . Birak kiloyu napcan
Ben dayanamiyorum yatiyorum canlar iyi geceler hepjnize
Hadiyaaa kıyamam şükür benim o şekil bir sorunum olmadı bari iyce zayıflıktan uçar giderdim busefer de. Ama maşallah yesin keşke evde kendin yap o daha sağlıklı hemben hamileyken lahmacun da yiyemedim bu niye böyle oldu bilmem. :)
bütün hamilelik beyaz peynirli tostla geçti. Hiçbirşey almıyordu midem :))
heem ondan sabahlayım didin hee.İsimlerimizin hakkını veriyoruz can Ders çalışmam lazım çok derdim var cokkkk bu sabah erken uyandım ise gitmucemmm
allah kolaylık versin galiba cocullarin çoğunluğu böyle hep uyumuyor. Ne isi kuzum balicimi tutcaniz.ah canım sorma, zaten gece 11 den önce uyumuyor. Uyuduktan sonra da sabah 4 e 5 e kadar yarım saatte bir emiyor uyanıp. İşe başlamama da az kaldı ne yapacağız bilmiyorum
Afiyer olsun yarasin bebişim.Ye kuzu yiyebiliyorken valla bağımlılık yaptı bizde merettt