Yesin yesinler yaa benim kizim istahsizdi ki hala cok faydali seyler yiyor diyemem pilav makarna corba lahmacun o da sever de cigkofteye alismamis karnmda .
Kuzum diğerlerini yiyosa negüzel o daha iyi

Hadiyaaa kıyamam şükür benim o şekil bir sorunum olmadı bari iyce zayıflıktan uçar giderdim busefer de. Ama maşallah yesin keşke evde kendin yap o daha sağlıklı hem

ben 78 kiloyla hamile kaldım, 70 kiloyla doğuma girdim. Baya faydalı oldu :)))
o kadar becerikli değilim malesef yaa :) babaannesi yapıyor öyle şeyleri ancak

Bide hamileyken yemeyin diyorlar ha etsiz bile olsa bekleyince bakteri çok oluyormuş
Evet kuzum çok doğru ama işte o an gözüm dönmüş gibi düşünmeden yedim hergün.

allah kolaylık versin galiba cocullarin çoğunluğu böyle hep uyumuyor. Ne isi kuzum balicimi tutcaniz

yok babaannesi bakacak insallah. Devlet memuruyum ben canım, ücretsiz izindeyim 1 sene izin aldım. Simdi başlayacağım hayırlısıyla

Ben 4 ayliktan sonra normal yedim guzel sut bol bol ictim 48 hamile kaldim 64le dogum ettim halen 64dum.

Hakikaten faydalı olmuş kız yap benim tarifm var konum var çal ordan dene biara

Ben 4 ayliktan sonra normal yedim guzel sut bol bol ictim 48 hamile kaldim 64le dogum ettim halen 64dum.

Canım benim bulantılarım 6. Ayda geçti. İlk 6 ay su kaybindan, besinsizlikten sürekli serum yedim.
Tam rahatladim yemeye başladım derken korkunç mide yanmaları başladı. Mide yanması yüzünden kusmaya başladım bu sefer de afedersin. Doğuma gittiğim gün bile midem bulanıyordu açıkçası :))

Hakikaten faydalı olmuş kız yap benim tarifm var konum var çal ordan dene biara

bir gun deneyeyim bakayım yapabilecek miyim :)

Kolay geldin canim zor olur galiba alismistirda sana.

evet canım ben de çok alistim. Babaannesiyle de iyi oynuyor vakit geçiriyor ama aklına meme gelince memme memmme diye geziyor ortada ona kiyamiyorum.

Ay benim bir defa canım istemişti onda da bir lokma yedim nolur nolmaz diye ben daha çok tatlı şeyler istiyorum
Boşver eniyisini yapmışsın ne olur ne olmaz
Ohh ye tatlı tatlı abartmadan çokta bi enerji gelsin minnakıma

Bende 3 aylikken yedim vitaminsiz kalmışım diye aynen ya mide yanmasi benide mahvediyordu ama gaviscon iyi geldi bana sonradan.

bir gun deneyeyim bakayım yapabilecek miyim :)

evet canım ben de çok alistim. Babaannesiyle de iyi oynuyor vakit geçiriyor ama aklına meme gelince memme memmme diye geziyor ortada ona kiyamiyorum.
Kiyamam ona ya 2 yaşına kadar emdire bilirsen emdir bıraktırırsin inşallah.

Bende 3 aylikken yedim vitaminsiz kalmışım diye aynen ya mide yanmasi benide mahvediyordu ama gaviscon iyi geldi bana sonradan.

benim doktorum da baya doğalciydi, mecbur kalmadıkça ilaç kullanmaya karsiydik yani ikimiz de. Mecbur dayandım öyle geldi gecti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…