- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.761
Aman diyim mevzu olursa etiketleyin beni kaçırmayayımBen galiba diyo. Sen bisi kacirmadin bebişim
Iyi geceler bebegimBen dayanamiyorum yatiyorum canlar iyi geceler hepjnize
Kuzum diğerlerini yiyosa negüzel o daha iyiYesin yesinler yaa benim kizim istahsizdi ki hala cok faydali seyler yiyor diyemem pilav makarna corba lahmacun o da sever de cigkofteye alismamis karnmda .
Hadiyaaa kıyamam şükür benim o şekil bir sorunum olmadı bari iyce zayıflıktan uçar giderdim busefer de. Ama maşallah yesin keşke evde kendin yap o daha sağlıklı hem
Ben zaten yarin bi toplu katliam edim diyorum etiket etmeyi ozledim kkyi toplayacam yarin büyuk günAman diyim mevzu olursa etiketleyin beni kaçırmayayım
Evet kuzum çok doğru ama işte o an gözüm dönmüş gibi düşünmeden yedim hergün.Bide hamileyken yemeyin diyorlar ha etsiz bile olsa bekleyince bakteri çok oluyormuş
allah kolaylık versin galiba cocullarin çoğunluğu böyle hep uyumuyor. Ne isi kuzum balicimi tutcaniz
Ben 4 ayliktan sonra normal yedim guzel sut bol bol ictim 48 hamile kaldim 64le dogum ettim halen 64dum.ben 78 kiloyla hamile kaldım, 70 kiloyla doğuma girdim. Baya faydalı oldu :)))
o kadar becerikli değilim malesef yaa :) babaannesi yapıyor öyle şeyleri ancak
Ben zaten yarin bi toplu katliam edim diyorum etiket etmeyi ozledim kkyi toplayacam yarin büyuk gün
Hakikaten faydalı olmuşben 78 kiloyla hamile kaldım, 70 kiloyla doğuma girdim. Baya faydalı oldu :)))
o kadar becerikli değilim malesef yaa :) babaannesi yapıyor öyle şeyleri ancak
Kolay geldin canim zor olur galiba alismistirda sana.yok babaannesi bakacak insallah. Devlet memuruyum ben canım, ücretsiz izindeyim 1 sene izin aldım. Simdi başlayacağım hayırlısıyla
Ahah kuzum bazen kk nin yarisini etiket ediyorum 100 kisi ye yakin tanidiklarimi onu diyoruz bayadir etiket etmiyorum özledim yine bi etiket ediyim diyom hahakavga mi var
Ben 4 ayliktan sonra normal yedim guzel sut bol bol ictim 48 hamile kaldim 64le dogum ettim halen 64dum.
Ay benim bir defa canım istemişti onda da bir lokma yedim nolur nolmaz diyeEvet kuzum çok doğru ama işte o an gözüm dönmüş gibi düşünmeden yedim hergün.
Hakikaten faydalı olmuşkız yap benim tarifm var konum var çal ordan dene biara
Kolay geldin canim zor olur galiba alismistirda sana.
Boşver eniyisini yapmışsın ne olur ne olmazAy benim bir defa canım istemişti onda da bir lokma yedim nolur nolmaz diyeben daha çok tatlı şeyler istiyorum
Bende 3 aylikken yedim vitaminsiz kalmışım diye aynen ya mide yanmasi benide mahvediyordu ama gaviscon iyi geldi bana sonradan.Canım benim bulantılarım 6. Ayda geçti. İlk 6 ay su kaybindan, besinsizlikten sürekli serum yedim.
Tam rahatladim yemeye başladım derken korkunç mide yanmaları başladı. Mide yanması yüzünden kusmaya başladım bu sefer de afedersin. Doğuma gittiğim gün bile midem bulanıyordu açıkçası :))
Kiyamam ona ya 2 yaşına kadar emdire bilirsen emdir bıraktırırsin inşallah.bir gun deneyeyim bakayım yapabilecek miyim :)
evet canım ben de çok alistim. Babaannesiyle de iyi oynuyor vakit geçiriyor ama aklına meme gelince memme memmme diye geziyor ortadaona kiyamiyorum.
Bende 3 aylikken yedim vitaminsiz kalmışım diye aynen ya mide yanmasi benide mahvediyordu ama gaviscon iyi geldi bana sonradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?