- 2 Haziran 2019
- 542
- 6.960
- 53
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #54.581
Günaydın olsun sanada canımm ❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha allah nediyim ben bazem sklirsam okurum bazende insanı sıkıyor gerçekten25 ni okudum 25 okumadım daaaaa bende insanim
Napiyon bakem prensess.Günaydın olsun sanada canımm ❤❤
Ahaha allah nediyim ben bazem sklirsam okurum bazende insanı sıkıyor gerçekten
Naptin bakalim kahvalti ettinmi
Ettim gülüm koncammm evde ya bugün birlikte ettikkk biseylerrr sen naptın bakemmNaptin bakalim kahvalti ettinmi
Tünaydın bebekim
Günaydın canımın içi
ben şimdi bir ekmek bol kaşarlı salamli tost edecem soguk caylan içecem tek adam olmayinca böyle ediyom ahahahEttim gülüm koncammm evde ya bugün birlikte ettikkk biseylerrr sen naptın bakemm
ooo hoşgeldin ben şokTünaydın bebekim
Hohohosgeldin napiyon bacim.Günaydın canımın içi
Kahve içerken gidip uyusam mi diye düşünüyorum bu aralar böyleyim. sen neler yapıyorsun nasılsınHohohosgeldin napiyon bacim.
Gunaydin
Napiyon bakem prensess.
Kız anam nee şok oluyun buraya yazsam grupa yazamiyom grupa yazsam buraya yazamiyomben şimdi bir ekmek bol kaşarlı salamli tost edecem soguk caylan içecem tek adam olmayinca böyle ediyom ahahah
ooo hoşgeldin ben şok
uyuma uyuma bende kalktim az çene edek işlerimizi yapalim .Kahve içerken gidip uyusam mi diye düşünüyorum bu aralar böyleyim. sen neler yapıyorsun nasılsın
Günaydın kuzum nasılsın ne edersin bakem.Gunaydin
Ç
Bende kovacam simdi kahvalti edip islerime girişecem ozaman çıkalım yoksam bende birakamiyomNapayım canım bugün temizlik yapayım dedim dedim de şu telefonu bırakabilsem girişicemde eve işte kovuunn beniii buralardaann
Ben nasil yaziyom ozaman guruba yaz sonra etiket edilen alintiyan seni oraya yaz takip et bacımKız anam nee şok oluyun buraya yazsam grupa yazamiyom grupa yazsam buraya yazamiyom
Öğlen oldu kız ne günaydını. Ayy dün gece geç yatınca sabah çok zor kalktım ya
Bacii bacii baciii vakit yoo baciii kafam karışık baciiiBen nasil yaziyom ozaman guruba yaz sonra etiket edilen alintiyan seni oraya yaz takip et bacım
bnse rahat uyudum kuzm biraz sersem oluyor galiba.Öğlen oldu kız ne günaydını. Ayy dün gece geç yatınca sabah çok zor kalktım ya
Niyeee kizz niyeeeeBacii bacii baciii vakit yoo baciii kafam karışık baciii