- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #54.561
Daha taptazeciksin22 oluyorum kiz bende kafam gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha taptazeciksin22 oluyorum kiz bende kafam gitti
Aynen işe baslarsam 9 ay aylik bi surec zaten hem birikim hem onlarlan ugrasirim nasip olursaTüm testlerini yaptr ve çalışmalara basla CNım sana arkadas olur hem :::)))
Ama cok yıprandım vucudum bozuldu kilo aldim beğeniyor distan herkes esim de gobek kaldi kotu duruyor bakmiyon laflaniyor zoruma gidiyor keyfimde olmadi bunlar diyom gecen sene dogum etmeden once 45 dim simdi 64 dum dogumdan kaldi böyle.Daha taptazeciksin
AminnnnnnAynen işe baslarsam 9 ay aylik bi surec zaten hem birikim hem onlarlan ugrasirim nasip olursa
Burdaki sağolsun beni bilen cok destek oldular dört gözle bekliyor onlarda.Aminnnnnn
Bn bilmıordum canım umarım gönlüne göre versin inşallah RabbimBurdaki sağolsun beni bilen cok destek oldular dört gözle bekliyor onlarda.
Aminn canim allah razı olsun sende duanda yer edesinBn bilmıordum canım umarım gönlüne göre versin inşallah Rabbim
TabikideeeeAminn canim allah razı olsun sende duanda yer edesin
Saglikla alirsin insallah kuzum kucağına sende.Tabikideeee
Amin inşallah Allah razı olsun canım benim darısı basına olsunSaglikla alirsin insallah kuzum kucağına sende.
Amin kuzum seninki ilkmiydi.Amin inşallah Allah razı olsun canım benim darısı basına olsun
Yok canım ikinci olacak nasipseAmin kuzum seninki ilkmiydi.
Maşallah kuzumYok canım ikinci olacak nasipse
Hosgedin biliyon çenemiz yeterki açılmasınGeldiimmmmne çok konussmuşsunuz beeeoku oku gitmedi
50 sayfa bee insafiniz kurusunHosgedin biliyon çenemiz yeterki açılmasın
Okudun mu hépsini50 sayfa bee insafiniz kurusun
Tunaydunnnn bacum
25 ni okudum 25 okumadım daaaaa bende insanimOkudun mu hépsini