- 21 Eylül 2017
- 2.426
- 6.110
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.121
neee niye attin ne attin neden attin nasil attin tepki ne oldi.
ne oldu kuzum hayirdir inşallah.
ayy hadi insallahhh kuzum insallahhh olursun ederiz dua.
Tamm kuzum iyi geceler bitanem.
22 yaşındayım 3 sene önce eşimle tanıştım evden kaçtım benKıızz dur bakem bekar mısın kaç yaşındasın çocuğun var mıı önce onları bahset helee. Bir de çok özel değilse ayrılık sebebiniz neydi ki kuzum
Kuzum ağır ani bişimi yaptin yasin kac senin daha gecmis olsun canim ya.
[/QUO]
Cok sağol canım benim.yok agır bir iş yapmadım.birden oldu.ölüyorum sandım.çocuklarımın karnını bile doyuramadım.Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin gerçekten
Evet küçük düştümSeviyomHee kuzum hani ayri kalsan kızmam da bosaninca kızdım tabi kendini küçük gösterme peki o halen bekliyormu ümidi varmi bisi dedimi sana.
Sabah kacta kalkiyon kardes falan varmi.
22 yaşındayım 3 sene önce eşimle tanıştım evden kaçtım bensonra da eşimin öküzlük seviyesinin ilgisizliğinin tavan yapması, küsünce gönlümü almaması uğraşmaması vs. Tek tek küçük ama birlesince kocaman olan sebepler sonucunda ayrıldım. Düşün ilgisizlikten ayrılma kararı aldım adam napıyorsun ayrılmayalım falan demedi. Kendini düzeltmesini istedim ben buyum yapamam dedi. 3 ay oluyor ayrılalı. Sevmek sevilmek gibi duyguları çok özlemiştim. Bir de özlem artıkça kötü olayları unutmaya başlıyorsun, ben de nasılsın diye mesaj attim konuştuk falan. Hemen buluşalım dedi. Ben de kabul etmiştim. Ama arkadaşlarım hemen beni sarstı kendime getirdi. Geçmişi hatırlattı. Tam bir hodukmus ben de tekrardan bir boslukla sana yazdım kusura bakma biz eskisi gibi olamayız diyip engelledim
eskileri ozluyom konusmaca dert varsa dinliyom kuzum sen napiyon poncik ise gidiyon mu halen.Ee neler yapıyorsunuz
kiyamam sana ya oda merakli baksana ama bunu bosanmadan önce boraz ayrı kaldınız ozaman akli nerde hoduk sevse cidden kapina gelir birşeyler yapar affetirmek için ilgisiz fazlaysa birşey için hiç caba yoksa herkes sıkılır yani.22 yaşındayım 3 sene önce eşimle tanıştım evden kaçtım bensonra da eşimin öküzlük seviyesinin ilgisizliğinin tavan yapması, küsünce gönlümü almaması uğraşmaması vs. Tek tek küçük ama birlesince kocaman olan sebepler sonucunda ayrıldım. Düşün ilgisizlikten ayrılma kararı aldım adam napıyorsun ayrılmayalım falan demedi. Kendini düzeltmesini istedim ben buyum yapamam dedi. 3 ay oluyor ayrılalı. Sevmek sevilmek gibi duyguları çok özlemiştim. Bir de özlem artıkça kötü olayları unutmaya başlıyorsun, ben de nasılsın diye mesaj attim konuştuk falan. Hemen buluşalım dedi. Ben de kabul etmiştim. Ama arkadaşlarım hemen beni sarstı kendime getirdi. Geçmişi hatırlattı. Tam bir hodukmus ben de tekrardan bir boslukla sana yazdım kusura bakma biz eskisi gibi olamayız diyip engelledim
Evet küçük düştüminsan uzak kalınca bazı kötü şeyleri unutuveriyor. Aklıma hep güzel hatıralar geliyordu. Boşluğa düşmüştüm
Esim 23 yaşındaydı. Sınıf arkadaşımTüh canım ya, bir anlık gafletle yapmışsın. Yaşında küçük daha,birazda buna veriyorum. Şimdi dur bakalım bir sakinleş ama asla düşünmeden de hareket etme.
Eski eşinin yaşı kaç ki kuzum? Peki şuan ailenle ne durumdasın?
anliyom seni onu hepimiz kim olsa belki yapardik bian hem sen daha genc çiçeği burnda aşk ariyon bişiyler bekliyon bunlari kaldiramiyon ama rabbim elinden tutsun insallah allahim yardimcin olsun evdemisin kendi.Evet küçük düştüminsan uzak kalınca bazı kötü şeyleri unutuveriyor. Aklıma hep güzel hatıralar geliyordu. Boşluğa düşmüştüm
Masallah canim temmeli bir işe atanirsin insallah.2 kardeşim var kuzum onlarda okuyor okul döneminde evde olmuyorlar da şimdi tatil ya.
Sabah 9 da filan kalkıyorum. kardeşler tabii öğleni buluyo
Bu sene ücretli öğretmenlik yaptım 2 dönemde. Öyle iştee
Aradığım zaman asla ulaşamazdım, ya hiç duymazdı ya da meşgule atardı. Tartışsak hemen kendini kapatırdı ne benle konuşurdu ne de beni konustururdu. Ben de tezcanlı bi insanım içinde olaylar büyür dururdu. Sonradan da konu ile ilgili konusturmazdi. Bunaldim daraldım diye çeker giderdi. Sorunlar hep havada kalırdı. Bir ara yataktan da uzaklaştı. Sebebini sordum çok kilo aldın beğenmiyorum falan dedi. Sürekli oyun oynardı benle ilgilenmedi. Beni çok üzdü kısacasıAhh ahh hep bunlar hata yaptırıyor.
Peki eski eşinle bunun dışında başka bir sorunun var mıydı. Tabiki senden bir haber derecesinde ilgisizlik büyük sorun. Neydi yani ilgisizlik dediğin?
Esim 23 yaşındaydı. Sınıf arkadaşımailemle iyiyim ailemle kalıyorum bazen evim var gidip orda kalıyorum(kp biz evlenirken düğün olmadı diye araba almıştı, her çocuğuna da bir ev alıyormuş boşanırken eşim evi bana verdi arabayı kendi aldı)
anliyom seni onu hepimiz kim olsa belki yapardik bian hem sen daha genc çiçeği burnda aşk ariyon bişiyler bekliyon bunlari kaldiramiyon ama rabbim elinden tutsun insallah allahim yardimcin olsun evdemisin kendi.
Masallah canim temmeli bir işe atanirsin insallah.
Ben yazmasam adam yazmayacaktı bile. Emeksiz yemek istiyor. Bir de ayıptır söylemesi arkadaşım seni sevişmek için çağırıyor dedieskileri ozluyom konusmaca dert varsa dinliyom kuzum sen napiyon poncik ise gidiyon mu halen.
kiyamam sana ya oda merakli baksana ama bunu bosanmadan önce boraz ayrı kaldınız ozaman akli nerde hoduk sevse cidden kapina gelir birşeyler yapar affetirmek için ilgisiz fazlaysa birşey için hiç caba yoksa herkes sıkılır yani.
Üzüldüm ya birindende duydum böyle kötü oluyor cidden sizi çocuklarınoza bağışlasın ya canim benim.
Amin gülüm. Annemlerden yeni geldim eve. Biraz iş yaptım boş ev heryer toz olmuşanliyom seni onu hepimiz kim olsa belki yapardik bian hem sen daha genc çiçeği burnda aşk ariyon bişiyler bekliyon bunlari kaldiramiyon ama rabbim elinden tutsun insallah allahim yardimcin olsun evdemisin kendi.
Masallah canim temmeli bir işe atanirsin insallah.
Aradığım zaman asla ulaşamazdım, ya hiç duymazdı ya da meşgule atardı. Tartışsak hemen kendini kapatırdı ne benle konuşurdu ne de beni konustururdu. Ben de tezcanlı bi insanım içinde olaylar büyür dururdu. Sonradan da konu ile ilgili konusturmazdi. Bunaldim daraldım diye çeker giderdi. Sorunlar hep havada kalırdı. Bir ara yataktan da uzaklaştı. Sebebini sordum çok kilo aldın beğenmiyorum falan dedi. Sürekli oyun oynardı benle ilgilenmedi. Beni çok üzdü kısacası
Öküzler ya bunlar belki çağırıp oan yakınlaşirdi seninde psikolojin bozulurdu iyiki gitmedin boşver küçük düşmedin aslindada zaten sevdigini biliyor ilgisiz degismezde bu boşver takma.Ben yazmasam adam yazmayacaktı bile. Emeksiz yemek istiyor. Bir de ayıptır söylemesi arkadaşım seni sevişmek için çağırıyor dedibuluşsak bile barismama olasılığımız yüksekti. Telefonda bile seni çok özledim vs dedi. Kilom fazlaydı hani beğenmiyordun dedim. Seni yola getirmek için yatağı ayirdim falan dedi. Ama tam tersi etki yapmıştı. Beni çok soğutmuştu.
Ne bir arama ne bir mesaj, tek yaptığı resimlerimizi silmemek oldu. Ailesi de gaz vermiş sana kız mı yok biz sana bekar kız alırız falan.Anladım canım.. Ailenle iyi olmana çok sevindim.
3 ay sürede ne yaptı eşin haberin oldu mu hiç birşey yapmadı mı tekrar olmak için?
Sen keyfini çıkart bosver birdaha tecrube olursun insanlari iyi seç ve güvenme pek kimseye.Amin gülüm. Annemlerden yeni geldim eve. Biraz iş yaptım boş ev heryer toz olmuş
Ne bir arama ne bir mesaj, tek yaptığı resimlerimizi silmemek oldu. Ailesi de gaz vermiş sana kız mı yok biz sana bekar kız alırız falan.
Aslında istemiyorum ama yaz ayları olunca gönül ister istemez gevşedi. Özlem duygusu arttı. 3 sene uzun bir süre. Ailemi karşıma aldım. Hata etmişimSanki evliliğin sorumluluğu alamamış gibi geldi bana... Kötü bir yorum yapmak istemiyorum canım ama olmaması gereken şşeyler olmuş, bundan snra düzeltmek için uğraşılsa bile sonuç alabilir misin, anlattıklarından yola çıkarak olmaz gibi geliyor.
Bu süreç seni de yormuştur eminim,tavsiyem gerçek anlamda kendini dinlee kafanı boşalt. O zmn sen de onu istemezsin diye düşünüyorum.
Aynen öyle. Iyice kötü olurdum. Daha çok küçük düşmekten kurtuldum. Evet geri döndüm sonuçta niye değişsin ki. Her şartta beni seviyor diyecektiÖküzler ya bunlar belki çağırıp oan yakınlaşirdi seninde psikolojin bozulurdu iyiki gitmedin boşver küçük düşmedin aslindada zaten sevdigini biliyor ilgisiz degismezde bu boşver takma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?