- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.141
Aynen iyi ettin birdaha asla bosver rabbimden bsska kimseye baglanmayalim olmayacaksa olmasin.Aslında istemiyorum ama yaz ayları olunca gönül ister istemez gevşedi. Özlem duygusu arttı. 3 sene uzun bir süre. Ailemi karşıma aldım. Hata etmişim
Aynen öyle. Iyice kötü olurdum. Daha çok küçük düşmekten kurtuldum. Evet geri döndüm sonuçta niye değişsin ki. Her şartta beni seviyor diyecekti
O kadar komik ki, oyuncağı bozulan çocuğa üzülme yenisini alırız der gibiçok yanlış ailesinin tutumu da. Hiç bulaşma derim tekrardan. Bulsunlar bakalım öyle kolaymıymışş
Aslında istemiyorum ama yaz ayları olunca gönül ister istemez gevşedi. Özlem duygusu arttı. 3 sene uzun bir süre. Ailemi karşıma aldım. Hata etmişim
Aynen öyle. Iyice kötü olurdum. Daha çok küçük düşmekten kurtuldum. Evet geri döndüm sonuçta niye değişsin ki. Her şartta beni seviyor diyecekti
Sevmek çok pis bir meret ya. Kötü bile olsa beynin sana oyun oynuyor, olmayacak şeylere inanmak istiyorsun. Şimdi zaten akıllandım ona yazmak yerine sizlere yazicam bana mukayyet olun diyeAynen iyi ettin birdaha asla bosver rabbimden bsska kimseye baglanmayalim olmayacaksa olmasin.
Evet Çok şükür. Ama ben yeniden evlenicemyok yok kzum sen sen oll aklını topla, hata yapma.. Haklısın az değil tabiki ama en azından görmüş ve yanlışından dönmüşsün. Şimdi bile bile aynı hatayı yapmanın anlamı yok.
Evet Çok şükür. Ama ben yeniden evlenicemdoğru insanı bulup böyle gelip yazicam kızlar hangi gelinlik modeli olsun diye zaten çok anac biriyim. Çocuğum olsun çok istiyorum
Sevmek çok pis bir meret ya. Kötü bile olsa beynin sana oyun oynuyor, olmayacak şeylere inanmak istiyorsun. Şimdi zaten akıllandım ona yazmak yerine sizlere yazicam bana mukayyet olun diye
Boyle neseli görmeye sevindim zaten engelin yok bekar hatunsun sen yaw özgürsün kuzum ama boraz tadini çıkar hayatinn. Sen bize yazbiz seni yola getiririz.Evet Çok şükür. Ama ben yeniden evlenicemdoğru insanı bulup böyle gelip yazicam kızlar hangi gelinlik modeli olsun diye zaten çok anac biriyim. Çocuğum olsun çok istiyorum
Ben o kadar zamandır sitede yazmıyordum ki dolmuşum aralıksız konuştum galibacanım yaşın dahaa miniciikk evlenirsiin tabii :) Hemde inşallah gönlü güzell aile kurulabilcek biriylee :) Doğru zamanda doğru kişi nasip olsun inşallah :)
Belkim beraber gelinlik modelii filan ararız
Kuzum ben sen kafami dinliycen diyince yazmak isteyip konuyu acmakta istemedim arada etiket ediyordum ama.Ben o kadar zamandır sitede yazmıyordum ki dolmuşum aralıksız konuştum galibasen de kendini tanıt ben unuttum kusuruma bakma ♥
Bilmez olur muyumBoyle neseli görmeye sevindim zaten engelin yok bekar hatunsun sen yaw özgürsün kuzum ama boraz tadini çıkar hayatinn. Sen bize yazbiz seni yola getiririz.
Allah kolaylık versin canım. Okullar haftaya açılıyoreskileri ozluyom konusmaca dert varsa dinliyom kuzum sen napiyon poncik ise gidiyon mu halen.
Aman kuzum normal klasige ayni ev ahali şükür iyyiz bazen kiziyom işine gelince ne sözler veriyon köprüyü geçene kadar demekmis diyom.Bilmez olur muyum♥ siz nasılsınız eniste beyle. Üzmüyor seni değil mi sopayı alr gelirim hemen
Teşekkür ederim gülüm. Olaylar hızlı gelişince bi sindirme ihtiyacı hissettim. Şuan atlattım şükür rahatca konuşabiliyorum. Bir ara her anlatisimda ağlıyordum. O yüzden kafamı dinliycem demistim. Iyilesme evresine girdim şükürKuzum ben sen kafami dinliycen diyince yazmak isteyip konuyu acmakta istemedim arada etiket ediyordum ama.
Ayy zaman cabuk geçti okullarda geldi açılmayaAllah kolaylık versin canım. Okullar haftaya açılıyor ☹☹ koşturmaca da öyle başlıyor
Ben o kadar zamandır sitede yazmıyordum ki dolmuşum aralıksız konuştum galibasen de kendini tanıt ben unuttum kusuruma bakma ♥
Aman öyle olsun ağlamak da güzel birşey herşey yerinde mutlu görelim seni hep inşallah.Aman kuzum normal klasige ayni ev ahali şükür iyyiz bazen kiziyom işine gelince ne sözler veriyon köprüyü geçene kadar demekmis diyom.
Günü kurtarmalik.. aman kuzum fırsat verme aldigin sözleri uygulattir.Aman kuzum normal klasige ayni ev ahali şükür iyyiz bazen kiziyom işine gelince ne sözler veriyon köprüyü geçene kadar demekmis diyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?