Aynen iyi ettin birdaha asla bosver rabbimden bsska kimseye baglanmayalim olmayacaksa olmasin.

çok yanlış ailesinin tutumu da. Hiç bulaşma derim tekrardan. Bulsunlar bakalım öyle kolaymıymışş
O kadar komik ki, oyuncağı bozulan çocuğa üzülme yenisini alırız der gibi bekar kızlar da zaten dul kocamı sirada bekliyordu yeniden evlenirsin falan değil bekar kız altını çizelim

yok yok kzum sen sen oll aklını topla, hata yapma.. Haklısın az değil tabiki ama en azından görmüş ve yanlışından dönmüşsün. Şimdi bile bile aynı hatayı yapmanın anlamı yok.

Aynen iyi ettin birdaha asla bosver rabbimden bsska kimseye baglanmayalim olmayacaksa olmasin.
Sevmek çok pis bir meret ya. Kötü bile olsa beynin sana oyun oynuyor, olmayacak şeylere inanmak istiyorsun. Şimdi zaten akıllandım ona yazmak yerine sizlere yazicam bana mukayyet olun diye

yok yok kzum sen sen oll aklını topla, hata yapma.. Haklısın az değil tabiki ama en azından görmüş ve yanlışından dönmüşsün. Şimdi bile bile aynı hatayı yapmanın anlamı yok.
Evet Çok şükür. Ama ben yeniden evlenicem doğru insanı bulup böyle gelip yazicam kızlar hangi gelinlik modeli olsun diye zaten çok anac biriyim. Çocuğum olsun çok istiyorum

Evet Çok şükür. Ama ben yeniden evlenicem doğru insanı bulup böyle gelip yazicam kızlar hangi gelinlik modeli olsun diye zaten çok anac biriyim. Çocuğum olsun çok istiyorum

canım yaşın dahaa miniciikk evlenirsiin tabii :) Hemde inşallah gönlü güzell aile kurulabilcek biriylee :) Doğru zamanda doğru kişi nasip olsun inşallah :)

Belkim beraber gelinlik modelii filan ararız

Sevmek çok pis bir meret ya. Kötü bile olsa beynin sana oyun oynuyor, olmayacak şeylere inanmak istiyorsun. Şimdi zaten akıllandım ona yazmak yerine sizlere yazicam bana mukayyet olun diye
Boyle neseli görmeye sevindim zaten engelin yok bekar hatunsun sen yaw özgürsün kuzum ama boraz tadini çıkar hayatinn. Sen bize yazbiz seni yola getiririz.

canım yaşın dahaa miniciikk evlenirsiin tabii :) Hemde inşallah gönlü güzell aile kurulabilcek biriylee :) Doğru zamanda doğru kişi nasip olsun inşallah :)

Belkim beraber gelinlik modelii filan ararız
Ben o kadar zamandır sitede yazmıyordum ki dolmuşum aralıksız konuştum galiba sen de kendini tanıt ben unuttum kusuruma bakma

Kuzum ben sen kafami dinliycen diyince yazmak isteyip konuyu acmakta istemedim arada etiket ediyordum ama.
Teşekkür ederim gülüm. Olaylar hızlı gelişince bi sindirme ihtiyacı hissettim. Şuan atlattım şükür rahatca konuşabiliyorum. Bir ara her anlatisimda ağlıyordum. O yüzden kafamı dinliycem demistim. Iyilesme evresine girdim şükür

Ben o kadar zamandır sitede yazmıyordum ki dolmuşum aralıksız konuştum galiba sen de kendini tanıt ben unuttum kusuruma bakma

ben de çok eski sayılmam canım 2 buçuk ay filan oldu üye olalı.

24 yaşındayım, hayatımda kimse yok, 2 sene oldu işte üniversitem biteli, KPSS çalışıyorum, ilk sene evdeydim bu sene ücretli olarak öğretmenlik yaptım çalıştım. Benim de nur topu gibi bir gönül yaram vardı üzerinden epey geçti de benim toparlanmam zor oldu. Gülmeyii, eğlenmeyii, arkadaşlıklarıı, konuşmayı pekk severiim :) Atanıp öğrencilerime kavuşmak için çabalayan biriyim, bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…