• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende ecnm o buz kokusundsn nefret ediyorum hiç birşey koymama öyle kışlık sadece et kıyma öyle şeyler koyarım Fasulye olsun bezelye olsun bütün oraya konulam şeyleri hiç sevmem bir kaç kere koydum tiskindim
Fasulye bamya bezelye duruyorda oda guzel olursa kokarsa bende yemiyom ama kokmadigi için seviyom köy yerinde aliyom tatli oluyor bode dolapdada kavurarak yapip kuyunca güzel oluyor.

Vallaa ben de öyle sankim eşim dee uzun biyere gitmiş dee gelmemiş gibi 😂😂

Annem çalışıyor ya kuzum evde herşey bana bakıyor o yüzden.. Evlenmeden staj yapıyorum ben 😂
Bazen evlimiydi diye karistiriyom ahah gelir inşallah nasibim kuzum olsun eşin hayirlisi inşallah.

Fasulye bamya bezelye duruyorda oda guzel olursa kokarsa bende yemiyom ama kokmadigi için seviyom köy yerinde aliyom tatli oluyor bode dolapdada kavurarak yapip kuyunca güzel oluyor.
Ne bileyim cnm vallaha ben pek sevmiyorum kızlık da yapamm bizim eve de sebze yenilmez ben çok severim ama eşim etçil otçul değil 😆😆😆çok sıkıntı çekiyorum yemek konusunda

Bazen evlimiydi diye karistiriyom ahah gelir inşallah nasibim kuzum olsun eşin hayirlisi inşallah.

Zaten öyle aktif bekar bi ben varım sanırım topiklerde 😂 seviyorum kuzum böyle tanışmayı konuşmayı kaynaşmayı ben, benii evli sanan vardır daha çok 😊 profilime bekarım mı yazsam ben de 😂

Amin kuzum🙏

Adam etçil diomm yaaa bacım otçul değil 😄😄😄😄😄😄😄
haaaa lafin dütümden anladim herall haaaa
Zaten öyle aktif bekar bi ben varım sanırım topiklerde 😂 seviyorum kuzum böyle tanışmayı konuşmayı kaynaşmayı ben, benii evli sanan vardır daha çok 😊 profilime bekarım mı yazsam ben de 😂

Amin kuzum🙏
Yok kiz bekar var burda tanidigim coqkk evlendirdik çoğunu gelmez oldular hayirsizlar sen öyle olman heral😂🤭

Aynen kizlar bende koymuyorum pek bisey oyuzden kavanozda hic yapmadim pej yerimde uygun degil . Koydugjm fasulye biberde koyden gelmsti benmde ondan.koydum

Back