- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.101
insallah birgün hayatsevinceguzel vardo demem inşallah.
Lolisim hosgeldin bal yanaklimm
Kavanoz yap kuzum netten bak bide sıcak koyuyon guzel oluyor.Aynen kizlar bende koymuyorum pek bisey oyuzden kavanozda hic yapmadim pej yerimde uygun degil . Koydugjm fasulye biberde koyden gelmsti benmde ondan.koydum
İyii diyelim güzellik sen nasılsınSelam güzellikler. Nabersiniz♥
Şımar diye yapiyom datlum satennn ne ediyon kuzum.Hosbuldum prensesim. Şımarırım ben ama
Inşallah kaynan görümce llca derdi bitmezzzz alirsi kuzum inşallah ne olcaktin.Yaa canıımben bir atansam hele bii mesleğim olsa canlı da görüşmek isterim sizlerle bu farklı ya hani dertlerimizi herşeyimizi paylaşıyoruz, evleneceğim zman onları da paylaşmak isterim tabii
Iyi diyelim benim için de. Kocasizliktan kudurdum galibaİyii diyelim güzellik sen nasılsın
1 haftadır can çekişiyorum resmen uyku falan hak getire2014prenseslerim2015 canisim uyku yok heral.
Ben pek iyi şeyler etmiyim yaramazlık yapıyorumŞımar diye yapiyom datlum satennn ne ediyon kuzum.
Inşallah kaynan görümce llca derdi bitmezzzz alirsi kuzum inşallah ne olcaktin.
Yerim yok yerimKavanoz yap kuzum netten bak bide sıcak koyuyon guzel oluyor.
Iyi diyelim benim için de. Kocasizliktan kudurdum galibaeski eşime mesaj attim hatta chocolita kulağımı çekti de yazma bana dedim şimdi konuşmuyorum
neee niye attin ne attin neden attin nasil attin tepki ne oldi.Iyi diyelim benim için de. Kocasizliktan kudurdum galibaeski eşime mesaj attim hatta chocolita kulağımı çekti de yazma bana dedim şimdi konuşmuyorum
ne oldu kuzum hayirdir inşallah.1 haftadır can çekişiyorum resmen uyku falan hak getire
ayy hadi insallahhh kuzum insallahhh olursun ederiz dua.Onlar da olsun tabi dee karşıma doğru insan daha çıkmadı diyeyim kuzum.
Yaşadığım yer küçük inan bazen sıkıntıdan yapacak birşey bulamıyorum.. 2 senedir de sınava giriyorum daha olmadı. Dua edin olsunnöğretmenim canım da başlayamadım işte bir türlü.
Tamm kuzum iyi geceler bitanem.Yerim yok yerimyaparsam buzlugum bos oraya koyarim . Neyse ben kacar kizlar uykum geldi iyi geceleriniz olsn
Allah razı olsun canım arkadaşımneee niye attin ne attin neden attin nasil attin tepki ne oldi.
ne oldu kuzum hayirdir inşallah.
ayy hadi insallahhh kuzum insallahhh olursun ederiz dua.
Tamm kuzum iyi geceler bitanem.
Belim tutuldu kuzum.sıfır hareket kaldım öyle.cok kötüyüm.4 tane fıtık cıktıneee niye attin ne attin neden attin nasil attin tepki ne oldi.
ne oldu kuzum hayirdir inşallah.
ayy hadi insallahhh kuzum insallahhh olursun ederiz dua.
Tamm kuzum iyi geceler bitanem.
Kuzum ağır ani bişimi yaptin yasin kac senin daha gecmis olsun canim ya.Belim tutuldu kuzum.sıfır hareket kaldım öyle.cok kötüyüm.4 tane fıtık cıktı
Sabah kacta kalkiyon kardes falan varmi.Allah razı olsun canım arkadaşım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?