• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam merkez mutlu olsun herkes 😍😇🤣😘
uykusuz napiyon enerji giriş ettin kuzum😂😂
ben de çok eski sayılmam canım 2 buçuk ay filan oldu üye olalı.

24 yaşındayım, hayatımda kimse yok, 2 sene oldu işte üniversitem biteli, KPSS çalışıyorum, ilk sene evdeydim bu sene ücretli olarak öğretmenlik yaptım çalıştım. Benim de nur topu gibi bir gönül yaram vardı :KK70: üzerinden epey geçti de benim toparlanmam zor oldu. Gülmeyii, eğlenmeyii, arkadaşlıklarıı, konuşmayı pekk severiim :) Atanıp öğrencilerime kavuşmak için çabalayan biriyim, bu kadar :KK70:
O anlarini bilirim seninde cabuk atlattın şükür sende.

ben de çok eski sayılmam canım 2 buçuk ay filan oldu üye olalı.

24 yaşındayım, hayatımda kimse yok, 2 sene oldu işte üniversitem biteli, KPSS çalışıyorum, ilk sene evdeydim bu sene ücretli olarak öğretmenlik yaptım çalıştım. Benim de nur topu gibi bir gönül yaram vardı :KK70: üzerinden epey geçti de benim toparlanmam zor oldu. Gülmeyii, eğlenmeyii, arkadaşlıklarıı, konuşmayı pekk severiim :) Atanıp öğrencilerime kavuşmak için çabalayan biriyim, bu kadar :KK70:

Hoşgeldin aramıza ♥️ gönül yarası insani olgunlaştırıyor. Herkes hayatında 1 kez olsun aşık olmalı :) inşallah atanirsin kuzum. Bol bol ders çalışmak lazim o zaman. Arada hadi derse diye seni dürtelim 🤣

Günü kurtarmalik.. aman kuzum fırsat verme aldigin sözleri uygulattir. 😍
Verdigi yani yine normal evimiz için çabalıyor zatende sunu etcez böyle söyle vaatlerde olunca klasil hayat olcagimoz belli abartmaya gerek yok dimi aman kuzum ben göze aldim zaten son şansı suan ilgi falan var eviyle allahi var ufak seyleride okadar olsun diyom artik sabrim taşımadığı sürece.

Verdigi yani yine normal evimiz için çabalıyor zatende sunu etcez böyle söyle vaatlerde olunca klasil hayat olcagimoz belli abartmaya gerek yok dimi aman kuzum ben göze aldim zaten son şansı suan ilgi falan var eviyle allahi var ufak seyleride okadar olsun diyom artik sabrim taşımadığı sürece.
Çok şükür gülüm. Bebek düşünüyor musun, korunuyorum yazmistin geçende. Sanırım sezaryenden dolayı. Rabbim yardımcın olsun

Çok şükür gülüm. Bebek düşünüyor musun, korunuyorum yazmistin geçende. Sanırım sezaryenden dolayı. Rabbim yardımcın olsun
Korunuyom halen kuzum bu yiliatlatmayi bide iskurdan cikarsa okul temizlik is komsumla gitcem bi kis denemek istiyom katkim olsun kenarda o esnalarda sene girince inşallah düşüncem kuzum. 1 buçuk yil oluyor ozaman. Doktora bi randevi alip hazir olduğumu engel cikmasin diye kontrollee yapip inşallah bakalim.

Üzmesin artık seni 🤛🏻👊🏻😡

Korunuyom halen kuzum bu yiliatlatmayi bide iskurdan cikarsa okul temizlik is komsumla gitcem bi kis denemek istiyom katkim olsun kenarda o esnalarda sene girince inşallah düşüncem kuzum. 1 buçuk yil oluyor ozaman. Doktora bi randevi alip hazir olduğumu engel cikmasin diye kontrollee yapip inşallah bakalim.
Hadi insallah bakalim Rabbim gönlüne göre versin ♥️

Hoşgeldin aramıza ♥ gönül yarası insani olgunlaştırıyor. Herkes hayatında 1 kez olsun aşık olmalı :) inşallah atanirsin kuzum. Bol bol ders çalışmak lazim o zaman. Arada hadi derse diye seni dürtelim 🤣

Hoşbulduuummm . :KK200: evet canım ona ne şüphe fazlasıyla değiştirdi beni.

Bu sene öğretmenlik yaparken kısmen ders çalıştım kuzum, birzda geçen seneden alt yapım vardı. Sınava girdim 2 güne sonuçlar açııklancak. Baktım puanım iyi gelmedi, kardeşlerim gidince derse başlıycam yavaştan. Dua bekliyorum hepniizden :dua::KK36:

Hoşbulduuummm . :KK200: evet canım ona ne şüphe fazlasıyla değiştirdi beni.

Bu sene öğretmenlik yaparken kısmen ders çalıştım kuzum, birzda geçen seneden alt yapım vardı. Sınava girdim 2 güne sonuçlar açııklancak. Baktım puanım iyi gelmedi, kardeşlerim gidince derse başlıycam yavaştan. Dua bekliyorum hepniizden :dua::KK36:
Ben hep dua ederim gülüm. En de sıkı çalışmalısın kontenjanlar az. Bak daha evlencez çocuk yapıcaz sırada çok şey var 😁♥️😍😍

Ben hep dua ederim gülüm. En de sıkı çalışmalısın kontenjanlar az. Bak daha evlencez çocuk yapıcaz sırada çok şey var 😁😍😍

ayy Allah razı olsun canım :)
Vallahii ben diyorum kii bu sene atandım atandım yok atanamadım evlencem ben yeter garii :D Tabii bu şakasıı daa :))

Ben pek icmez oldum artik.
Pattis uyuduktan sonra keyfim yerindeyse eşim de uyaniksa Türk kahvesi, ikisi de sizmissa nescafe içerim 🤭🤭 oğlanla okuldan geldiğimizde de öyle rituelimiz vardı. Kuruyemis çikolata vs koyardım. Kendime kahve pattise meyve suyu cizgifilm izlerken içerdik. 🤭🤭

Back