• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insallah birgün hayatsevinceguzel vardo demem inşallah.

Lolisim hosgeldin bal yanaklimm

Yaa canıım 💙ben bir atansam hele bii mesleğim olsa canlı da görüşmek isterim sizlerle 😍 bu farklı ya hani dertlerimizi herşeyimizi paylaşıyoruz, evleneceğim zman onları da paylaşmak isterim tabii 😍😊

Yaa canıım 💙ben bir atansam hele bii mesleğim olsa canlı da görüşmek isterim sizlerle 😍 bu farklı ya hani dertlerimizi herşeyimizi paylaşıyoruz, evleneceğim zman onları da paylaşmak isterim tabii 😍😊
Inşallah kaynan görümce llca derdi bitmezzzz alirsi kuzum inşallah ne olcaktin.

Inşallah kaynan görümce llca derdi bitmezzzz alirsi kuzum inşallah ne olcaktin.

Onlar da olsun tabi dee karşıma doğru insan daha çıkmadı diyeyim kuzum.
Yaşadığım yer küçük inan bazen sıkıntıdan yapacak birşey bulamıyorum.. 2 senedir de sınava giriyorum daha olmadı. Dua edin olsunn 😍😊😊🙏 öğretmenim canım da başlayamadım işte bir türlü.

Iyi diyelim benim için de. Kocasizliktan kudurdum galiba 🙈 eski eşime mesaj attim hatta chocolita kulağımı çekti de yazma bana dedim şimdi konuşmuyorum 🙈

Kıızz dur bakem bekar mısın kaç yaşındasın çocuğun var mıı önce onları bahset helee. Bir de çok özel değilse ayrılık sebebiniz neydi ki kuzum

Iyi diyelim benim için de. Kocasizliktan kudurdum galiba 🙈 eski eşime mesaj attim hatta chocolita kulağımı çekti de yazma bana dedim şimdi konuşmuyorum 🙈
neee niye attin ne attin neden attin nasil attin tepki ne oldi.
1 haftadır can çekişiyorum resmen uyku falan hak getire😟😟😟
ne oldu kuzum hayirdir inşallah.
Onlar da olsun tabi dee karşıma doğru insan daha çıkmadı diyeyim kuzum.
Yaşadığım yer küçük inan bazen sıkıntıdan yapacak birşey bulamıyorum.. 2 senedir de sınava giriyorum daha olmadı. Dua edin olsunn 😍😊😊🙏 öğretmenim canım da başlayamadım işte bir türlü.
ayy hadi insallahhh kuzum insallahhh olursun ederiz dua.
Yerim yok yerim 😀 yaparsam buzlugum bos oraya koyarim . Neyse ben kacar kizlar uykum geldi iyi geceleriniz olsn
Tamm kuzum iyi geceler bitanem.

neee niye attin ne attin neden attin nasil attin tepki ne oldi.
ne oldu kuzum hayirdir inşallah.
ayy hadi insallahhh kuzum insallahhh olursun ederiz dua.

Tamm kuzum iyi geceler bitanem.
Belim tutuldu kuzum.sıfır hareket kaldım öyle.cok kötüyüm.4 tane fıtık cıktı

Back