- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.389
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #54.061
Benimkilerde buzlukta. Daha var bana ama..Sıkıldım vallaha dondurulmus demekten giiiii dondurucu olsun bu seferde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkilerde buzlukta. Daha var bana ama..Sıkıldım vallaha dondurulmus demekten giiiii dondurucu olsun bu seferde
Hadi herşey gönlünce olsun inşalhhBenimkilerde buzlukta. Daha var bana ama..
Ahahah napacan konuscak baska bisi bulamayinca kendini övelim ki boraz pohpolanalimEtt kzuumm valla ben bugün komple temizlik yaptım diye akşam beri konuşuyorum teşekkürleri karşılıyorum ev ahalisinden
Allah'a seni ne yapmaya emiiiiEtt kzuumm valla ben bugün komple temizlik yaptım diye akşam beri konuşuyorum teşekkürleri karşılıyorum ev ahalisinden
Tatlis 4 kavanozu sen 2 gunde bitirirsin kizHeryere ilan ediycugim
seninde insallah. Tutunurlar insallahHadi herşey gönlünce olsun inşalhh
İnşallah canimmmseninde insallah. Tutunurlar insallah
Tamam tatlişcim allaha emanet.biliyorsun uykuya dayanamam uyumam lazm geç olduAhahah napacan konuscak baska bisi bulamayinca kendini övelim ki boraz pohpolanalim
bek bek okadarda diyilim emaa yemek yapma dese adam 3 ogunde bitiririm doğruTatlis 4 kavanozu sen 2 gunde bitirirsin kiz
öpüyorum tatlim oyo geceler görürürüz bitanem.Tamam tatlişcim allaha emanet.biliyorsun uykuya dayanamam uyumam lazm geç oldu
Ohh ellerine saglik benimde az arti sabaha yaparim belki oda yada cikelek var onu yumurtali ederimSabaha kendime melemen yapicam bu gidisle mis gbi tereyagli
ohhh ellerine saglik benim daha tamam digil yolun basindayiz güle güle yemek nasip olsun kuzum.Benim menemende salça işi de tamam hepsini yaptık eşim görümcem bide yengeylesiz neler yaptınız bakayim
kuzum kavanoz daha iyi oluyor buz kokusu sevmiyom ben ben 3 4 kilo vardır belki topladigim bahcedeb rendeleyince sulaniyor dogradim biber sarmisak yagda kavurdum uzerine dometes attim kaynayinca kavanozlara kapak ettim.Cevap vereyim hicbjsey 2 pisirim fasulye ve 4 5 posette biber kjzartmasi . Domates alip tasiyip eve getiremedim aslnda esime aldirtsam yapsam kisin iyi olurdu herhal. Kac kilo yaptiniz buzluga koyacaklarimizi direk rendeleyip koyabiliyoruz dimi
Allah'a seni ne yapmaya emiiii
Ahahah napacan konuscak baska bisi bulamayinca kendini övelim ki boraz pohpolanalim
Kiz sankim evli gibi goruyom seni haAmaann öyle takılıyorum işte napayım
Bende ecnm o buz kokusundsn nefret ediyorum hiç birşey koymama öyle kışlık sadece et kıyma öyle şeyler koyarım Fasulye olsun bezelye olsun bütün oraya konulam şeyleri hiç sevmem bir kaç kere koydum tiskindimohhh ellerine saglik benim daha tamam digil yolun basindayiz güle güle yemek nasip olsun kuzum.
kuzum kavanoz daha iyi oluyor buz kokusu sevmiyom ben ben 3 4 kilo vardır belki topladigim bahcedeb rendeleyince sulaniyor dogradim biber sarmisak yagda kavurdum uzerine dometes attim kaynayinca kavanozlara kapak ettim.