- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.081
Kiz sankim evli gibi goruyom seni ha
Fasulye bamya bezelye duruyorda oda guzel olursa kokarsa bende yemiyom ama kokmadigi için seviyom köy yerinde aliyom tatli oluyor bode dolapdada kavurarak yapip kuyunca güzel oluyor.Bende ecnm o buz kokusundsn nefret ediyorum hiç birşey koymama öyle kışlık sadece et kıyma öyle şeyler koyarım Fasulye olsun bezelye olsun bütün oraya konulam şeyleri hiç sevmem bir kaç kere koydum tiskindim
Bazen evlimiydi diye karistiriyom ahah gelir inşallah nasibim kuzum olsun eşin hayirlisi inşallah.Vallaa ben de öyle sankim eşim dee uzun biyere gitmiş dee gelmemiş gibi
Annem çalışıyor ya kuzum evde herşey bana bakıyor o yüzden.. Evlenmeden staj yapıyorum ben
Koca keser beni gelirsemD e f n e defnos gell kizz
Ne bileyim cnm vallaha ben pek sevmiyorum kızlık da yapamm bizim eve de sebze yenilmez ben çok severim ama eşim etçil otçul değilFasulye bamya bezelye duruyorda oda guzel olursa kokarsa bende yemiyom ama kokmadigi için seviyom köy yerinde aliyom tatli oluyor bode dolapdada kavurarak yapip kuyunca güzel oluyor.
İyi diyelim iyi olalım tatlişim sen nasılsın
Ne yiyior senun eş yhu etcil otcul değilse.Ne bileyim cnm vallaha ben pek sevmiyorum kızlık da yapamm bizim eve de sebze yenilmez ben çok severim ama eşim etçil otçul değilçok sıkıntı çekiyorum yemek konusunda
Napim kuzum kkda takiliyom sinekler dolustu başıma yine yinede vazgecmiyor benİyi diyelim iyi olalım tatlişim sen nasılsın
Adam etçil diomm yaaa bacım otçul değilNe yiyior senun eş yhu etcil otcul değilse.
Bazen evlimiydi diye karistiriyom ahah gelir inşallah nasibim kuzum olsun eşin hayirlisi inşallah.
haaaa lafin dütümden anladim herall haaaaAdam etçil diomm yaaa bacım otçul değil
Yok kiz bekar var burda tanidigim coqkk evlendirdik çoğunu gelmez oldular hayirsizlar sen öyle olman heralZaten öyle aktif bekar bi ben varım sanırım topiklerdeseviyorum kuzum böyle tanışmayı konuşmayı kaynaşmayı ben, benii evli sanan vardır daha çok profilime bekarım mı yazsam ben de
Amin kuzum
Telefonun ışığına daha da dolusurlar tatlişim demedi demeNapim kuzum kkda takiliyom sinekler dolustu başıma yine yinede vazgecmiyor ben
Dun zaten bu konuyla bisi paylastim bayadir gece girmeyince yemiyorlardi 2gundur telefonla gececiyim basladilar kanitlandiTelefonun ışığına daha da dolusurlar tatlişim demedi deme
haaaa lafin dütümden anladim herall haaaa
Yok kiz bekar var burda tanidigim coqkk evlendirdik çoğunu gelmez oldular hayirsizlar sen öyle olman heral
insallah birgün hayatsevinceguzel vardo demem inşallah.Yok kuzumm ben buralardayım valla çok güzel çok seviyorum
Lolisim hosgeldin bal yanaklimmSelam güzellikler. Nabersiniz♥
insallah birgün hayatsevinceguzel vardo demem inşallah.
Lolisim hosgeldin bal yanaklimm
Aynen kizlar bende koymuyorum pek bisey oyuzden kavanozda hic yapmadim pej yerimde uygun degil . Koydugjm fasulye biberde koyden gelmsti benmde ondan.koydumFasulye bamya bezelye duruyorda oda guzel olursa kokarsa bende yemiyom ama kokmadigi için seviyom köy yerinde aliyom tatli oluyor bode dolapdada kavurarak yapip kuyunca güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?