- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #53.961
Neyden yedin ozamanmukemmelim diye demiyorum daha 1 kez ban yedim hakaret etmeden lafi konduruyosunuz ama kibar oluyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyden yedin ozamanmukemmelim diye demiyorum daha 1 kez ban yedim hakaret etmeden lafi konduruyosunuz ama kibar oluyosunuz
yok valla muzik duyunca sartel martel aklima gelmez benim o is yasÇaktırma o arada elektirinklerin şartelini indircezya kız anla artık
valla hayirlamiyom hic dini konuydu heralde.Neyden yedin ozaman
Aaaa ceza evinde yattini insan bilmezmi yawww.yok valla muzik duyunca sartel martel aklima gelmez benim o is yas
valla hayirlamiyom hic dini konuydu heralde.
bak bi ozelligimden bahsedem ben hic biseyi hatirlamam. simdi konusuyoz ya iste simdi aklimda var 1 hafta sonra yok nereye gidiiyiler bende bilmiyom
As canim hayrli geceler bayram kotu gecti halada kotu geciyor bu yuzden kendime tatil verdim@adel8893 Blue_Peri @MaviKuplik @Kara_gozlum @Reyyan__ @minik kalp0753 @Limonsuzzcay @D e f n e HayatSevinceGuzel @HemGevezeHemDeli @Dilos06 A n n e y i m @bi prenses annesi @ChocoLate @Chocolita @ChocolateCookie @Psikolojik Deliii @Hannaz @hizuran @Yasnaz @Uykusuz Uykucu @Lilaseverr @melankolimm @Madammor @minnakhatun01 @Sonsuzaskkk @Cay6 @Brunello Cicinelli @RosSsS @brcstegul @Cennetul Mualla E Eslem91 @Bonus @imzaben @Deep__Sea @EternaaLLove @Ayas19 @Esseteacher @Temmuz07 @Nnuurrr @SaryamV @Kendinisevenbirii @kahvesevenkadin @kitapkahvehuzur hicmet16 @hicmakam @Kurkmantolumdnn @Pembeemzik @_Phantom-Opera_ Hayhatun kubdef Tulparr @ilginc Kiz @aurora_z Ayeylul @Gama kralice @GamzeK17 @ChillOutt @SeviyomHee @Caterpie @Dil-i bitab @Culhagibi
Kizceler tek tek yazamadigimgan beni bilirsiniz en iyisi toplu konuşmak topunuza selam olsun nasilsiniz neler yaparsiniz bayram nasil gecti sohbete bor yerden başlamak gerek
ben buzdolabini acip neden actim ki diyip kapayan insanim bana mi diyonAaaa ceza evinde yattini insan bilmezmi yawww.
O bizdede var yaw gunde kac kere yawwwben buzdolabini acip neden actim ki diyip kapayan insanim bana mi diyon
Abooo senle yola çıkılmaz bacım sen bizi yakalatın hayırdır kız protein al accık unutkanlık falanyok valla muzik duyunca sartel martel aklima gelmez benim o is yas
valla hayirlamiyom hic dini konuydu heralde.
bak bi ozelligimden bahsedem ben hic biseyi hatirlamam. simdi konusuyoz ya iste simdi aklimda var 1 hafta sonra yok nereye gidiiyiler bende bilmiyom
hoşgeldiiiin tatlışıııımmmm@adel8893 Blue_Peri @MaviKuplik @Kara_gozlum @Reyyan__ @minik kalp0753 @Limonsuzzcay @D e f n e HayatSevinceGuzel @HemGevezeHemDeli @Dilos06 A n n e y i m @bi prenses annesi @ChocoLate @Chocolita @ChocolateCookie @Psikolojik Deliii @Hannaz @hizuran @Yasnaz @Uykusuz Uykucu @Lilaseverr @melankolimm @Madammor @minnakhatun01 @Sonsuzaskkk @Cay6 @Brunello Cicinelli @RosSsS @brcstegul @Cennetul Mualla E Eslem91 @Bonus @imzaben @Deep__Sea @EternaaLLove @Ayas19 @Esseteacher @Temmuz07 @Nnuurrr @SaryamV @Kendinisevenbirii @kahvesevenkadin @kitapkahvehuzur hicmet16 @hicmakam @Kurkmantolumdnn @Pembeemzik @_Phantom-Opera_ Hayhatun kubdef Tulparr @ilginc Kiz @aurora_z Ayeylul @Gama kralice @GamzeK17 @ChillOutt @SeviyomHee @Caterpie @Dil-i bitab @Culhagibi
Kizceler tek tek yazamadigimgan beni bilirsiniz en iyisi toplu konuşmak topunuza selam olsun nasilsiniz neler yaparsiniz bayram nasil gecti sohbete bor yerden başlamak gerek
ahahah terlik davasimi looo.
Kuzum nasılsın.
Benim ilgi alanımAy çıksada dinlesek iyi oluyor dertler dinlemek
canimmmm napirsennnnhoşgeldiiiin tatlışıııımmmm
bi iki gittinmi alsirir kuzum bir şekilde ikna edersiniz insallah bende kkda gırgır şamata geyikİyi diyelim canım büyük kız kreşe gitmemek için direniyor,ağlıyor onu ikna etmeye çalışıyorum seni sormalı sen napıyosun nasılsın
Bende cok dinlerim severim.Benim ilgi alanım
Yumurtadan çıkalı bir hafta olmayan kaplumbağacuklarnapum ancak bundan anliyonuzzz
cocuklu nasil hayat kuzim yoruyormu senuu. Girdinmi peki kuzum.
kuzum hayirdir yaa ne olduu görmedim benn.
bakiyorim bitanemmmm
askimmmmm artik sizinleyim başınızın belasiii geldiii.
tospikler kim gizzz.
yemek yidim topla adam çıktı kk keyfi .
hosgedin ballisimmm ne ediyonnn
hoş geldin canım nasilsin ne edersin bakemm.
eeee acısını kat kat cikarcammmmm napiyon fistikkk.
ayni bayram gezmeler düğün falan yorucu gecti kışlık hazirligi yapcam bende melemen dolabi doldurcam bende.
ayni oyle gecti bende yapmam gerek melemen haftaya başlarım heral bende bu hafta dinleneyim insallah canım 1aya yakin yoktum kiy memleket derken yorucu gecti.
guzel gecti şükür kuzum kurbanla ugras is guc düğün derken eve attik şükür kendimizi senin minik napiyor bakem kuzum büyüdü mu.
bende haftaya basliycam kisliga melemen yapmam gerek bamya koymadim cok is var da.
ay etle uğraşan oyle oluyor 2 kurbandor kesiyoz soğuyor adam gercekten.
az zehirledim
Bos birakiyorlar ben yoksam kimse olmuyor haaaa.
Yaaa kablumbagmi gercekmi giiiYumurtadan çıkalı bir hafta olmayan kaplumbağacuklar
Evet 4 tane yumurtaları bahçede buldum kırılmasınlar diye evde saksıda beklettim bu hafta içi çıktılarYaaa kablumbagmi gercekmi giii
Yaaa neguzel yaaa hepside yaşıyormu şimdi.Evet 4 tane yumurtaları bahçede buldum kırılmasınlar diye evde saksıda beklettim bu hafta içi çıktılar
Evet canım çok şükürYaaa neguzel yaaa hepside yaşıyormu şimdi.
Şimdi den kolay gelsin cnm bian önce başla kış çabuk gelecek sankinapum ancak bundan anliyonuzzz
cocuklu nasil hayat kuzim yoruyormu senuu. Girdinmi peki kuzum.
kuzum hayirdir yaa ne olduu görmedim benn.
bakiyorim bitanemmmm
askimmmmm artik sizinleyim başınızın belasiii geldiii.
tospikler kim gizzz.
yemek yidim topla adam çıktı kk keyfi .
hosgedin ballisimmm ne ediyonnn
hoş geldin canım nasilsin ne edersin bakemm.
eeee acısını kat kat cikarcammmmm napiyon fistikkk.
ayni bayram gezmeler düğün falan yorucu gecti kışlık hazirligi yapcam bende melemen dolabi doldurcam bende.
ayni oyle gecti bende yapmam gerek melemen haftaya başlarım heral bende bu hafta dinleneyim insallah canım 1aya yakin yoktum kiy memleket derken yorucu gecti.
guzel gecti şükür kuzum kurbanla ugras is guc düğün derken eve attik şükür kendimizi senin minik napiyor bakem kuzum büyüdü mu.
bende haftaya basliycam kisliga melemen yapmam gerek bamya koymadim cok is var da.
ay etle uğraşan oyle oluyor 2 kurbandor kesiyoz soğuyor adam gercekten.
az zehirledim
Bos birakiyorlar ben yoksam kimse olmuyor haaaa.
Ay netsiz kalmıştım,@adel8893 Blue_Peri @MaviKuplik @Kara_gozlum @Reyyan__ @minik kalp0753 @Limonsuzzcay @D e f n e HayatSevinceGuzel @HemGevezeHemDeli @Dilos06 A n n e y i m @bi prenses annesi @ChocoLate @Chocolita @ChocolateCookie @Psikolojik Deliii @Hannaz @hizuran @Yasnaz @Uykusuz Uykucu @Lilaseverr @melankolimm @Madammor @minnakhatun01 @Sonsuzaskkk @Cay6 @Brunello Cicinelli @RosSsS @brcstegul @Cennetul Mualla E Eslem91 @Bonus @imzaben @Deep__Sea @EternaaLLove @Ayas19 @Esseteacher @Temmuz07 @Nnuurrr @SaryamV @Kendinisevenbirii @kahvesevenkadin @kitapkahvehuzur hicmet16 @hicmakam @Kurkmantolumdnn @Pembeemzik @_Phantom-Opera_ Hayhatun kubdef Tulparr @ilginc Kiz @aurora_z Ayeylul @Gama kralice @GamzeK17 @ChillOutt @SeviyomHee @Caterpie @Dil-i bitab @Culhagibi
galiba cok soğudu yazi gösterdi gittiŞimdi den kolay gelsin cnm bian önce başla kış çabuk gelecek sanki
Zatinnn davet edirem olmazsinnnnn sinnnnAy netsiz kalmıştım,
galiba cok soğudu yazi gösterdi gitti
Zatinnn davet edirem olmazsinnnnn sinnnn