• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizde merak ediyok ama olanlar halinden bezmis gibi ahahah bakiyom bebek hasreti bekleyip olanlar burda bulunamiyor rahst degiller çünkü 🤣🤣
yok kuzum elhamdülillah şikayetçi değilim inan laf olsun biliyorsun bende ikinci icin çabalıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah tattirsin bu duyguyu
8 daha şansım yok diğer pastalar fenaa :KK43:
ne pastası kızlar

Öyle ama çok süslü püslü pasta dedigin herkezin yapabileceği bir şey olmalı diye düşünüyorum
Zaten göze hitapta etcek ya amaaan ne edek yenilen pehlivan hesabı her daim yarışmalardayım 😊 oyuna kurban senin😘😘😘😘😘

8 daha şansım yok diğer pastalar fenaa :KK43:
olsun zaten surekli katilanda birsey kaziniyor yola devammm.
yok kuzum elhamdülillah şikayetçi değilim inan laf olsun biliyorsun bende ikinci icin çabalıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah tattirsin bu duyguyu
ne pastası kızlar
yarışma kuzum allahim insallah nasip etsin güzel duygu yaaa.
Öyle ama çok süslü püslü pasta dedigin herkezin yapabileceği bir şey olmalı diye düşünüyorum
Bende giriyordum eve gec geldim malzemede alamadim marketler cokk uzak bana ha carsiya inmisim ha market bakkalda kapandı.

Zaten göze hitapta etcek ya amaaan ne edek yenilen pehlivan hesabı her daim yarışmalardayım 😊 oyuna kurban senin😘😘😘😘😘
Sağlık olsun kzuum napalim ama ilk ben verdim oy niye en sona benim adım gitti hile var hile 😄😄😄😄şaka şaka bir daha ki sefere belli olmaz gerçi kuzum bir bakmışsın ondesin o kadar kk kadinalr birde gııı topu topu üç beş oy herkezin😊😊😊😊

olsun zaten surekli katilanda birsey kaziniyor yola devammm.
yarışma kuzum allahim insallah nasip etsin güzel duygu yaaa.

Bende giriyordum eve gec geldim malzemede alamadim marketler cokk uzak bana ha carsiya inmisim ha market bakkalda kapandı.
Kuzu ben pro oldum başkada 1. Olmadan bişey kazanamam. Ahh bidahakine katıl kuzum benim

napum ancak bundan anliyonuzzz🤣🤣
cocuklu nasil hayat kuzim yoruyormu senuu. Girdinmi peki kuzum.
kuzum hayirdir yaa ne olduu görmedim benn.
bakiyorim bitanemmmm
askimmmmm artik sizinleyim başınızın belasiii geldiii.
tospikler kim gizzz.
yemek yidim topla adam çıktı kk keyfi .
hosgedin ballisimmm ne ediyonnn

hoş geldin canım nasilsin ne edersin bakemm.
eeee acısını kat kat cikarcammmmm napiyon fistikkk.
ayni bayram gezmeler düğün falan yorucu gecti kışlık hazirligi yapcam bende melemen dolabi doldurcam bende.
ayni oyle gecti bende yapmam gerek melemen haftaya başlarım heral bende bu hafta dinleneyim insallah canım 1aya
hosgedin ballisimmm ne ediyonnn

yakin yoktum kiy memleket derken yorucu gecti.
guzel gecti şükür kuzum kurbanla ugras is guc düğün derken eve attik şükür kendimizi senin minik napiyor bakem kuzum büyüdü mu.
bende haftaya basliycam kisliga melemen yapmam gerek bamya koymadim cok is var da.
ay etle uğraşan oyle oluyor 2 kurbandor kesiyoz soğuyor adam gercekten.
az zehirledim 🤣🤣

Bos birakiyorlar ben yoksam kimse olmuyor haaaa.

Sağlık olsun kzuum napalim ama ilk ben verdim oy niye en sona benim adım gitti hile var hile 😄😄😄😄şaka şaka bir daha ki sefere belli olmaz gerçi kuzum bir bakmışsın ondesin o kadar kk kadinalr birde gııı topu topu üç beş oy herkezin😊😊😊😊
Gıı valla tekrar baktım azönce gi unutmuşum affet :olamaz: 😘😘😘 ,inşallah balım daha tüm KK ya bildirim gitmedi bizi heyecanlandurıyolar daha bildirim gidince coşar oylar herkesin😂

Back