- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #53.921
Valla kuzu herşeyden herkezden korkacaksın bu hayattaAyyy ne kotu bisi yaa mekani cennet olsun allahim gitgide canilesiyor dünya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla kuzu herşeyden herkezden korkacaksın bu hayattaAyyy ne kotu bisi yaa mekani cennet olsun allahim gitgide canilesiyor dünya.
Bizde merak ediyok ama olanlar halinden bezmis gibi ahahah bakiyom bebek hasreti bekleyip olanlar burda bulunamiyor rahst degiller çünküSaol kuzum amin insAllahvala uyuyor su an onun dışında omrumden tuketmeye devam
Aynen kimse kimseye hemde sende takma çok morelin bozulmasın icene.Valla kuzu herşeyden herkezden korkacaksın bu hayatta
Tamam balküpümmmmAynen kimse kimseye hemde sende takma çok morelin bozulmasın icene.
Pastan ne alemde.Tamam balküpümmmm
8 daha şansım yok diğer pastalar fenaaPastan ne alemde.
yok kuzum elhamdülillah şikayetçi değilim inan laf olsun biliyorsun bende ikinci icin çabalıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah tattirsin bu duyguyuBizde merak ediyok ama olanlar halinden bezmis gibi ahahah bakiyom bebek hasreti bekleyip olanlar burda bulunamiyor rahst degiller çünkü
ne pastası kızlar8 daha şansım yok diğer pastalar fenaa
Kız bende bakiom bacım ama 8 de daha bir kız vardır oo önde adını unuttum mutluluk falndi heralde8 daha şansım yok diğer pastalar fenaa
Hayırlısı kuzu ne edek pastası fena Allah için :)Kız bende bakiom bacım ama 8 de daha bir kız vardır oo önde adını unuttum mutluluk falndi heralde
Öyle ama çok süslü püslü pasta dedigin herkezin yapabileceği bir şey olmalı diye düşünüyorumHayırlısı kuzu ne edek pastası fena Allah için :)
Zaten göze hitapta etcek ya amaaan ne edek yenilen pehlivan hesabı her daim yarışmalardayım oyuna kurban seninÖyle ama çok süslü püslü pasta dedigin herkezin yapabileceği bir şey olmalı diye düşünüyorum
olsun zaten surekli katilanda birsey kaziniyor yola devammm.8 daha şansım yok diğer pastalar fenaa
yarışma kuzum allahim insallah nasip etsin güzel duygu yaaa.yok kuzum elhamdülillah şikayetçi değilim inan laf olsun biliyorsun bende ikinci icin çabalıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah tattirsin bu duyguyu
ne pastası kızlar
Bende giriyordum eve gec geldim malzemede alamadim marketler cokk uzak bana ha carsiya inmisim ha market bakkalda kapandı.Öyle ama çok süslü püslü pasta dedigin herkezin yapabileceği bir şey olmalı diye düşünüyorum
Sağlık olsun kzuum napalim ama ilk ben verdim oy niye en sona benim adım gitti hile var hile şaka şaka bir daha ki sefere belli olmaz gerçi kuzum bir bakmışsın ondesin o kadar kk kadinalr birde gııı topu topu üç beş oy herkezinZaten göze hitapta etcek ya amaaan ne edek yenilen pehlivan hesabı her daim yarışmalardayım oyuna kurban senin
Kuzu ben pro oldum başkada 1. Olmadan bişey kazanamam. Ahh bidahakine katıl kuzum benimolsun zaten surekli katilanda birsey kaziniyor yola devammm.
yarışma kuzum allahim insallah nasip etsin güzel duygu yaaa.
Bende giriyordum eve gec geldim malzemede alamadim marketler cokk uzak bana ha carsiya inmisim ha market bakkalda kapandı.
napum ancak bundan anliyonuzzz
cocuklu nasil hayat kuzim yoruyormu senuu. Girdinmi peki kuzum.
kuzum hayirdir yaa ne olduu görmedim benn.
bakiyorim bitanemmmm
askimmmmm artik sizinleyim başınızın belasiii geldiii.
tospikler kim gizzz.
yemek yidim topla adam çıktı kk keyfi .
hosgedin ballisimmm ne ediyonnn
hoş geldin canım nasilsin ne edersin bakemm.
eeee acısını kat kat cikarcammmmm napiyon fistikkk.
ayni bayram gezmeler düğün falan yorucu gecti kışlık hazirligi yapcam bende melemen dolabi doldurcam bende.
ayni oyle gecti bende yapmam gerek melemen haftaya başlarım heral bende bu hafta dinleneyim insallah canım 1aya
hosgedin ballisimmm ne ediyonnn
yakin yoktum kiy memleket derken yorucu gecti.
guzel gecti şükür kuzum kurbanla ugras is guc düğün derken eve attik şükür kendimizi senin minik napiyor bakem kuzum büyüdü mu.
bende haftaya basliycam kisliga melemen yapmam gerek bamya koymadim cok is var da.
ay etle uğraşan oyle oluyor 2 kurbandor kesiyoz soğuyor adam gercekten.
az zehirledim
Bos birakiyorlar ben yoksam kimse olmuyor haaaa.
İyiyim tatlım sen neler yapıyorsunhosgedin ballisimmm ne ediyonnn
Gıı valla tekrar baktım azönce gi unutmuşum affet ,inşallah balım daha tüm KK ya bildirim gitmedi bizi heyecanlandurıyolar daha bildirim gidince coşar oylar herkesinSağlık olsun kzuum napalim ama ilk ben verdim oy niye en sona benim adım gitti hile var hile şaka şaka bir daha ki sefere belli olmaz gerçi kuzum bir bakmışsın ondesin o kadar kk kadinalr birde gııı topu topu üç beş oy herkezin
aynen menuye bağlı bakalım.Kuzu ben pro oldum başkada 1. Olmadan bişey kazanamam. Ahh bidahakine katıl kuzum benim
Bende napim gülüm sıkılıyorum aksiyon ariyom kkdaİyiyim tatlım sen neler yapıyorsun
İnşallah kzuummmGıı valla tekrar baktım azönce gi unutmuşum affet ,inşallah balım daha tüm KK ya bildirim gitmedi bizi heyecanlandurıyolar daha bildirim gidince coşar oylar herkesin