- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #53.981
Sırıtıyor bidee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sırıtıyor bidee
Netim yoktu ondan öncede burda kımsecıkler yoktu sen gittin herkes sustuSırıtıyor bidee
Deme kız öyle sevenlerde vaaarrrrrSelam ay bayram demeyin etten biktim tiksindim adeta
Ben olmayinca gidiyler zatinnn.Netim yoktu ondan öncede burda kımsecıkler yoktu sen gittin herkes sustu
Ses seda kesiliyorBen olmayinca gidiyler zatinnn.
Napiyon uyanik baykuşSes seda kesiliyor
bende pirzola severim ama bi brokoli degil aslaDeme kız öyle sevenlerde vaaarrrrr
bende pirzola severim ama bi brokoli degil asla
Gec uyandık yaaaNapiyon uyanik baykuş
Tatlışım etikete anca dönüş yapabildim. Senin topiğe misafirliğe geldim. Nasılsın iyi misin? Nerelerdesin sen?@adel8893 @Blue_Perii @MaviKuplik @Kara_gozlum @Reyyan__ minik kalp0753 @Limonsuzzcay @D e f n e HayatSevinceGuzel @HemGevezeHemDeli @Dilos06 @A n n e y i m @bi prenses annesi @ChocoLate @Chocolita @ChocolateCookie @Psikolojik Deliii Hannaz @hizuran @Yasnaz @Uykusuz Uykucu @Lilaseverr @melankolimm @Madammor @minnakhatun01 @Sonsuzaskkk @Cay6 B Brunello Cicinelli @RosSsS @brcstegul @Cennetul Mualla @Eslem91 @Bonus @imzaben @Deep__Sea @EternaaLLove @Ayas19 @Esseteacher @Temmuz07 @Nnuurrr @SaryamV @Kendinisevenbirii @kahvesevenkadin @kitapkahvehuzur @hicmet16 @hicmakam @Kurkmantolumdnn @Pembeemzik @_Phantom-Opera_ Hayhatun kubdef @Tulparr @ilginc Kiz A aurora_z @Ayeylul @Gama kralice @GamzeK17 @ChillOutt @SeviyomHee @Caterpie @Dil-i bitab @Culhagibi
Kizceler tek tek yazamadigimgan beni bilirsiniz en iyisi toplu konuşmak topunuza selam olsun nasilsiniz neler yaparsiniz bayram nasil gecti sohbete bor yerden başlamak gerek
Hoşgeldin balim senide es geçmek istemedim yinede tanidik olarak balim koy memeleket derken evimizin yolunu bulduk şükür.Tatlışım etikete anca dönüş yapabildim. Senin topiğe misafirliğe geldim. Nasılsın iyi misin? Nerelerdesin sen?
Benim topik topikden cıktıiyii geceler kızzlaar
Benim topik topikden cıktı
uyumayim diyon yaneq yapariz hemen sen yeterki iste kahvecimmGeyik sutu ne kızz kahve yok mu kahve bacımm
Olanlarla yetiniriz bacim bizdebugün kimsecikler yok kuzumm herkess yattığı yeri beğendi herhal
uyumayim diyon yaneq yapariz hemen sen yeterki iste kahvecimm
Tesekkür ederim canım az kaldı damardan alacam kahveyii