• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişiyor kuzum hiç içmedigim pekkk nadirdir ki acısı geceden cıkmaya basla 😈😈 en azz ama en az 2 bazen 5 bazen 7 😎😎
Beni alacak adam ya evin önüne kahve agacı dikecek yada bilemiyorum 😀😀 herkes sigaradan batar benimki kahvedem 😈😈😈
aslında hergün 1 fincan kahve içmek yararlıymış.. Benn de her gün içerim ama sevdiğimden :)
annemleyken gunde 2 3 kendim 1 veya haftada bir azalttim artik pek içmiyom bi ara teldeki fala dadandim ama bıraktım şükür onu😂

Allah seniii :KK70: vallahii ben onların telefonda whatsap mesajlarını filan gördüğüne inanıyorum, bi iş var onlarda :KK70:
Aman aynu duzenbaz o fallarda arayan insanalar mutsuzki ariyorlar onlarada dersiz insan bas vurmaz atiyorlar kafadan bilgisayar iste tutturana.

Yok canım ben fal için degil ben bi kac kahve cesiti haric her kahveyı içiyorum. Günde 1 turk kahvesi 1 fincan sade nescafe sonra 1 fincan nescafe krema seklinde hatta mümkünse 2 kere hatta bazen 1 de filtre kahve seklinde 💫💫

Üniversiye yıllarımdan berii nescafe içemiyorum, o zmnlar uykum gelmesin diye günde bardak bardak içerdim vize final haftasında... artık içim almıyor :(

Üniversiye yıllarımdan berii nescafe içemiyorum, o zmnlar uykum gelmesin diye günde bardak bardak içerdim vize final haftasında... artık içim almıyor :KK43:
Yok canım bende tam tersi uyanıp kahve içip geri uyudugum için benide kahvesizlik etkiliyor. Bende latte sutlu kahve gb tarzındaki kahveleri 😕😕😕 hiç içim almıyo manyak sert kahvelerş daha cok 👑👑👑

Back