• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir gun bir gun bir kubdef kk ya girmis kimse yok acmis bakmis sayfayi sohbette sanmis bdv yi. yorum yapmis banlanmis evde sikintidan patlamis :D :D :D :D
hahahha kucuk prens etkisi ♡

bir gun bir gun bir kubdef kk ya girmis kimse yok acmis bakmis sayfayi sohbette sanmis bdv yi. yorum yapmis banlanmis evde sikintidan patlamis :D :D :D :D
hahahha kucuk prens etkisi ♡
Eline parmağına diline sahip ol bacımmm mapuslar paslı soğuk karanlık😂😂😂

Eline parmağına diline sahip ol bacımmm mapuslar paslı soğuk karanlık😂😂😂
mapuslar cok soguk sessiz ve karalik usudum ustumu ortsene anne annemm anemm anneccigimm :D

ya bizim evin karsisinda lunapark var arkadada dugun salonu yan taraftada canli muzik yapan bi cafe var. sanirim bende kafa yapiyorrr :D :D :D

mapuslar cok soguk sessiz ve karalik usudum ustumu ortsene anne annemm anemm anneccigimm :KK70:

ya bizim evin karsisinda lunapark var arkadada dugun salonu yan taraftada canli muzik yapan bi cafe var. sanirim bende kafa yapiyorrr :KK70: :KK70: :KK70:
Gelimde biz bi akalım oralara canlı müziğe falan😂

Gelimde biz bi akalım oralara canlı müziğe falan😂
Tabi her zaman beklerim mesela suan uzaniyom disarda kizin biri avaz avaz bagiriyo bende dovuyolar sandim once meger gondola biniyomus :D :D arkadada davul esliginde sende mi oldun angarali var :D canli muzik duyulmuyor o dugun bitince duyulacak :D sec begen al

Tabi her zaman beklerim mesela suan uzaniyom disarda kizin biri avaz avaz bagiriyo bende dovuyolar sandim once meger gondola biniyomus :KK70: :KK70: arkadada davul esliginde sende mi oldun angarali var :KK70: canli muzik duyulmuyor o dugun bitince duyulacak :KK70: sec begen al
Gondola binek bi aksiyon olsun severim gondolu😂ondan inek canlı müziğe ordanda düğüne az kurtları dökek😂😂

Back