- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #53.941
Ben böcükle seni hep ediyom arada nevonun özele etiket etsemde aceledenaynen menuye bağlı bakalım.
Alinti ettin lenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben böcükle seni hep ediyom arada nevonun özele etiket etsemde aceledenaynen menuye bağlı bakalım.
Alinti ettin lenn
Bekle belki birileri kaynana, elti, görümce konuları açar yorum yaparız bol bolBende napim gülüm sıkılıyorum aksiyon ariyom kkda
Ben yetisemiyom ama sen takipte kalBen böcükle seni hep ediyom arada nevonun özele etiket etsemde aceleden
Ay çıksada dinlesek iyi oluyor dertler dinlemekBekle belki birileri kaynana, elti, görümce konuları açar yorum yaparız bol bol
Bakyiiiaaaa ben neyim gözcünüzmüüü takip edin ulanBen yetisemiyom ama sen takipte kal
Sen kacirmiyon kazanmak için ondan şey ettiydimBakyiiiaaaa ben neyim gözcünüzmüüü takip edin ulan
Kazanmayı nasıl istiyosam bakın benden feyz alın topiğin kapıda nöbet tutunSen kacirmiyon kazanmak için ondan şey ettiydim
Tamm abla feyzini tutacam önemli konu gece gündüzKazanmayı nasıl istiyosam bakın benden feyz alın topiğin kapıda nöbet tutun
Eline parmağına diline sahip ol bacımmm mapuslar paslı soğuk karanlıkbir gun bir gun bir kubdef kk ya girmis kimse yok acmis bakmis sayfayi sohbette sanmis bdv yi. yorum yapmis banlanmis evde sikintidan patlamis
hahahha kucuk prens etkisi ♡
@adel8893 Blue_Peri @MaviKuplik @Kara_gozlum @Reyyan__ @minik kalp0753 @Limonsuzzcay @D e f n e @HayatSevinceGuzeell @HemGevezeHemDeli D Dilos06 A n n e y i m @bi prenses annesi @ChocoLate @Chocolita @ChocolateCookie @Psikolojik Deliii @Hannaz @hizuran @Yasnaz @Uykusuz Uykucu @Lilaseverr @melankolimm @Madammor @minnakhatun01 @Sonsuzaskkk @Cay6 @Brunello Cicinelli @RosSsS @brcstegul @Cennetul Mualla @Eslem91 @Bonus @imzaben @Deep__Sea @EternaaLLove @Ayas19 @Esseteacher @Temmuz07 @Nnuurrr @SaryamV @Kendinisevenbirii @kahvesevenkadin @kitapkahvehuzur hicmet16 @hicmakam @Kurkmantolumdnn @Pembeemzik @_Phantom-Opera_ @ReyhanHatun93 kubdef @Tulparr @ilginc Kiz @aurora_z @Ayeylul @Gama kralice @GamzeK17 @ChillOutt @SeviyomHee @Caterpie @Dil-i bitab @Culhagibi
Kizceler tek tek yazamadigimgan beni bilirsiniz en iyisi toplu konuşmak topunuza selam olsun nasilsiniz neler yaparsiniz bayram nasil gecti sohbete bor yerden başlamak gerek
mapuslar cok soguk sessiz ve karalik usudum ustumu ortsene anne annemm anemm anneccigimmEline parmağına diline sahip ol bacımmm mapuslar paslı soğuk karanlık
Gelimde biz bi akalım oralara canlı müziğe falanmapuslar cok soguk sessiz ve karalik usudum ustumu ortsene anne annemm anemm anneccigimm
ya bizim evin karsisinda lunapark var arkadada dugun salonu yan taraftada canli muzik yapan bi cafe var. sanirim bende kafa yapiyorrr
Tabi her zaman beklerim mesela suan uzaniyom disarda kizin biri avaz avaz bagiriyo bende dovuyolar sandim once meger gondola biniyomus arkadada davul esliginde sende mi oldun angarali var canli muzik duyulmuyor o dugun bitince duyulacak sec begen alGelimde biz bi akalım oralara canlı müziğe falan
Gondola binek bi aksiyon olsun severim gondoluondan inek canlı müziğe ordanda düğüne az kurtları dökekTabi her zaman beklerim mesela suan uzaniyom disarda kizin biri avaz avaz bagiriyo bende dovuyolar sandim once meger gondola biniyomus arkadada davul esliginde sende mi oldun angarali var canli muzik duyulmuyor o dugun bitince duyulacak sec begen al
ahahah terlik davasimi looo.bir gun bir gun bir kubdef kk ya girmis kimse yok acmis bakmis sayfayi sohbette sanmis bdv yi. yorum yapmis banlanmis evde sikintidan patlamis
hahahha kucuk prens etkisi ♡
Kuzum nasılsın.Aleyküm selam canım
iyide o zaman taki toreni baslamis olur biz takidan once gidip gelelim bide taki mi takcaz simdiGondola binek bi aksiyon olsun severim gondoluondan inek canlı müziğe ordanda düğüne az kurtları dökek
mukemmelim diye demiyorum daha 1 kez ban yedim hakaret etmeden lafi konduruyosunuz ama kibar oluyosunuzahahah terlik davasimi looo.
Çaktırma o arada elektirinklerin şartelini indircezya kız anla artıkiyide o zaman taki toreni baslamis olur biz takidan once gidip gelelim bide taki mi takcaz simdi