• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

As cnm şükür iyiyim bayram yoğun geçti eşimin memlekete gittik gelen giden kurban derken bide kışa hazırlık menemen salça çok yoruldum tam döndüm evime 2 3 gün dinlendim yarın yine yolcuyum peşpeşe düğünler var 1 ay halim harap anlıyacagın sende ne var ne yok sende yoktun sanki

Iyiz canim cok sukur.. bizim dilhito niye sari bu arada :) ben neden siyahim.sen nasilsin.
Benim bayramdan oncem tedaviyle.bayramin biraz kosturma biraz yolculuk biraz dinlenmece ile geldi gecti. Evimdeyim sukur. Sen neler yaptin tatlicim:*
kuzum anneler kulubu var ayarlardan anneysen isaretliyon kaydediyon yesillerde doga kulübü yazisini iseret etmis renkler oyuzden galiba. Bende bugün kendime zaman ayirdim kkda takilayim dedim yemek yaptinmi kuzum.
Tatli anne nerelerdeydin☺ nasılsın?
Biz iyizde tatlışım sen nasılsın nerelerdesin de bakim hele 💋
Kizceler bayramdan 1hafta önce köye git bayram orda gecti hazirlik et gel ankaraya git düğün telaşı falan bayrami bitirip geldim ev telasleri is yemek başladı.

kuzum anneler kulubu var ayarlardan anneysen isaretliyon kaydediyon yesillerde doga kulübü yazisini iseret etmis renkler oyuzden galiba. Bende bugün kendime zaman ayirdim kkda takilayim dedim yemek yaptinmi kuzum.

Kizceler bayramdan 1hafta önce köye git bayram orda gecti hazirlik et gel ankaraya git düğün telaşı falan bayrami bitirip geldim ev telasleri is yemek başladı.
Daha evi pahlayacan halıları balkondan aşağı sallayıp oklava ile çirpacan duvarlar silinecek yerler süpürülecek çok işin var çohhh😆😆😆başlatma işine gücüne artık gel şuralara tophüügüü boşladın eyicene😈😈😈😗😗😗😗

Maşallah anniş ya 😅😁
napum ancak bundan anliyonuzzz🤣🤣
Kuzum valla ev bebek annelik kadınlık baya yorucu yaw. Bazen sıkılıyorum daraliyorum. Bi havuza gideyim dedim benimki bebekle nasil olur ki diyor. Baya n havuzu var az biraz serinlim dedim.
cocuklu nasil hayat kuzim yoruyormu senuu. Girdinmi peki kuzum.
Fenayım kuzu kız azsonra duruma paylaşcam
:KK43:
kuzum hayirdir yaa ne olduu görmedim benn.
T Tatlianne20 tatlim sana birşey yolladim az bak
bakiyorim bitanemmmm
Hele bahhh heleee heleeeeee etiketlemeye bahhhh sennn 😛 Allah aşkına 😄😄😄😄gelecemmm nurişimmmm benimmm avzükkkkk isim var hesabını sorucam sana nirdeydinndiye 😂😂😂emüklücemmm senii behleeeeee beniiiiiii😄😄😄😄😄😄
askimmmmm artik sizinleyim başınızın belasiii geldiii.
Nidim ev işine ara verip tospiklerimle oynuyorum 😂😂
tospikler kim gizzz.
yemek yidim topla adam çıktı kk keyfi .
Bende geldim fıstıklar 😘😘😘😘😘😘
hosgedin ballisimmm ne ediyonnn

Merhaba canım,
hayırlı olsun yeni topik .
hoş geldin canım nasilsin ne edersin bakemm.
Maşallah nasıl aklında tutuyorsun bunca insanı :KK70: gözüm aradı seni tatilden sonra ama dönüşün fenaa :KK70:
eeee acısını kat kat cikarcammmmm napiyon fistikkk.
Hoş geldin Kuzucum şükür sen nasılsın 😍😘genel olarak gezdim ben bayramda hatta Pazar gününe kadar gezdik 😍🤣bugün misafir aldım . Bir de dugun ve sunnet dolu . Asil sen anlat neler yaptın 😘
ayni bayram gezmeler düğün falan yorucu gecti kışlık hazirligi yapcam bende melemen dolabi doldurcam bende.
As cnm şükür iyiyim bayram yoğun geçti eşimin memlekete gittik gelen giden kurban derken bide kışa hazırlık menemen salça çok yoruldum tam döndüm evime 2 3 gün dinlendim yarın yine yolcuyum peşpeşe düğünler var 1 ay halim harap anlıyacagın sende ne var ne yok sende yoktun sanki
ayni oyle gecti bende yapmam gerek melemen haftaya başlarım heral bende bu hafta dinleneyim insallah canım 1aya yakin yoktum kiy memleket derken yorucu gecti.
Aleykümselam tatlış anne ben bebekle uğraşmaktsn başka birşey yapmıyorum benim için çok sıradan geçti bayram sen nasılsın tatlım
guzel gecti şükür kuzum kurbanla ugras is guc düğün derken eve attik şükür kendimizi senin minik napiyor bakem kuzum büyüdü mu.
Vala bayram güzel geçti ufak tefek şeyleri saymazsak rutin kadın çilesi kışlık hazırlık temizlik falan bugün yatistayim vala hiç halim yok bebek için dr gittik bu ay ilaç kullanıyorum onlar mi yapio bilemedim sen neler yapıyorsun nasılsın
bende haftaya basliycam kisliga melemen yapmam gerek bamya koymadim cok is var da.
Selam :KK25: ay bayram demeyin etten biktim tiksindim adeta :kusmuk::kusmuk:
ay etle uğraşan oyle oluyor 2 kurbandor kesiyoz soğuyor adam gercekten.
Etiket zehirlenmesi anniş eyvallah :deli:
az zehirledim 🤣🤣
Kızlar tatlişin tophüügüü boş birakmayahhh nöğrüyonuzzzz bacılaaaaa😅😅😅😅😅😅
Bos birakiyorlar ben yoksam kimse olmuyor haaaa.

Daha evi pahlayacan halıları balkondan aşağı sallayıp oklava ile çirpacan duvarlar silinecek yerler süpürülecek çok işin var çohhh😆😆😆başlatma işine gücüne artık gel şuralara tophüügüü boşladın eyicene😈😈😈😗😗😗😗
Dimi biraz ara verdim zatinn sizinleyim haftaya bi melemen galan yaparim kavanoz kışlık ne varsa artik. Kiz enerjimi toplamam gerek düşüyor hemen🤣🤣

Hoşgeldin tatlişimmmm bekkk özledim kız seniii amninnn yirimmm seniii yirrrr yireee:KK74::KK74::KK74::eğlence::eğlence::eğlence:senden başka kimseyle gazoz bilemem icmedim 😅😅😅

bakiyorim bitanemmmm
tospikler kim gizzz.

ayni bayram gezmeler düğün falan yorucu gecti kışlık hazirligi yapcam bende melemen dolabi doldurcam bende.
ayni oyle gecti bende yapmam gerek melemen haftaya başlarım heral bende bu hafta dinleneyim insallah canım 1aya yakin yoktum kiy memleket derken yorucu gecti.
guzel gecti şükür kuzum kurbanla ugras is guc düğün derken eve attik şükür kendimizi senin minik napiyor bakem kuzum büyüdü mu.
bende haftaya basliycam kisliga melemen yapmam gerek bamya koymadim cok is var da.
az zehirledim 🤣🤣

Benim bitti gibi son tursulugum kaldi artk şükür yorulduk he Allah sana da kolaylık versin simdidem

bakiyorim bitanemmmm
tospikler kim gizzz.

az zehirledim 🤣🤣

Bizim binada biri karısını 20 yerinden bıçaklamış durumda onu paylaşmıştım kuzu:(

Back