- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Hamileligimi bilmiyor kuzm streste sokar zaten eşimle belli olana kadar 2 3 aylik demiycez kimseye hep morel bozukluğu yeni düşük yaptım iki ay oldu kürtaj oldum 3 kere düşük bunu biraz belli olana kadar demiyelim deidm çok iyyiz bazen bazende bole benlen uğraşıyor: (Canim hamilesin kendini hirpalama bosver yaa evini kontrolemi geliyor? Hamile kadindan ne bekliyor? Cok biliyosa kendi yapsin. Hic stres olma,kendini zorlama lutfen
Rabbim saglikla dogurmani nasip etsin insallah canimmm.Hamileligimi bilmiyor kuzm streste sokar zaten eşimle belli olana kadar 2 3 aylik demiycez kimseye hep morel bozukluğu yeni düşük yaptım iki ay oldu kürtaj oldum 3 kere düşük bunu biraz belli olana kadar demiyelim deidm çok iyyiz bazen bazende bole benlen uğraşıyor: (
Aynen sağol canım senin varmi cocukRabbim saglikla dogurmani nasip etsin insallah canimmm.
Iyi dusunmussunuz bosver stres yapma ve milletin keyfi icin lutfen kendini temizlikmis,yemekmis yorma..
Evet 3 yasina girecek kuuzummAynen sağol canım senin varmi cocuk
Oyy maşallah allah bağışlasın canım aminnEvet 3 yasina girecek kuuzummRabbim tum isteyenlere nasip etsin....
Oh maşallah Kuzm allah boZmasın keyfini nasıl bisi anlamli kurandan miSelam kızlar dün esimin doğum günüydü.
Evde onun için hazırlık yaptim
Çok yoruldm
Bugün annemle dışarı çıktık. Başka şehirden gelmişti.
Bebisime çok güzel şeyler almışlar bir valiz dolusu
Bababnneme geldim sonra.
Örsan arkadaşıma gittim kahve içtik döndüm babamneme
Eşimi bekliyorum hala gelmedi.
Erkek bebek ismi ariyorum
Anlamlı olması yeterli canmOh maşallah Kuzm allah boZmasın keyfini nasıl bisi anlamli kurandan mi
Ali,ömer,mustafa,mehmet,ahmet.Selam kızlar dün esimin doğum günüydü.
Evde onun için hazırlık yaptim
Çok yoruldm
Bugün annemle dışarı çıktık. Başka şehirden gelmişti.
Bebisime çok güzel şeyler almışlar bir valiz dolusu
Bababnneme geldim sonra.
Örsan arkadaşıma gittim kahve içtik döndüm babamneme
Eşimi bekliyorum hala gelmedi.
Erkek bebek ismi ariyorum
Eymen onur umut berat isa tolgaAnlamlı olması yeterli canm
Hayırlı günler
Sağol canım nasılsınİyi günler canım
Mervenin cizkek kabını arıyoruz:)
Merve kim kiz:)) bende yatti bizimki ben uyku tutmadi biraz bakiniiym deidm uzaniyom canımMervenin cizkek kabını arıyoruz:)
Sen nasılsın