- 3 Haziran 2014
- 491
- 5.327
- Konu Sahibi Tatlianne20
Amiiiin T Tatlianne20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdatim geldim canim.Napiyon ne ediyon tatlisN nur mawish nerdesinnn(
Allah gönlüne göre versin canım ♡ ömrü olan, bu dünyada alacak nefesi olan illa ki gelir. Bazı şeylere ne engel olabiliriz ne biz sağlayabiliriz. Bu yüzden stres yapmamaya rahat olmaya çalış bu bebeğin için de iyi olacak. Inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eder kucağına almayi nasip eder=)Ben bu ayı atlataim insallh gidecem biraz korkular var bisi çıkacak diye bekliyom
Amin canım benim cok teşekkür ederim inşallahAllah gönlüne göre versin canım ♡ ömrü olan, bu dünyada alacak nefesi olan illa ki gelir. Bazı şeylere ne engel olabiliriz ne biz sağlayabiliriz. Bu yüzden stres yapmamaya rahat olmaya çalış bu bebeğin için de iyi olacak. Inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eder kucağına almayi nasip eder=)
Göremiyorum seni amaBurdatim geldim canim.Napiyon ne ediyon tatlis
Zaten yazdigimda girmistim canim girmiyorum pekGöremiyorum seni ama
Ee napiyon nasılsın nasil gidiyor kuzmZaten yazdigimda girmistim canim girmiyorum pek
Guzel söz için teşekkür ederim canım nasılsın
Severim inşallah yerim kuzm sağol .Allah razi olsun canım elhamdulillah âlâ külli hâl T Tatlianne20
Bu arada haamiş iken ayva yenirse bebiş gamzeli olurmuş.. seviyosan
Sağol canım sandaHayirli cumalar
Hayırlı geceler canımİyi akşamlar kızlar.
Kendimle kaldim sıkarami yaktim iyiyimmmm sen nasilsinnn hamilelik nasil canim@ParteMoralll nasılsın canım
Oh maşallah bende2ne edem eşimin kardeşi bizdeidi kaynanamlar gelcek biraz strest basti mutfak tuvalaet lavabo yikadim baskasina mana verir kendi titiz değilde sabah 6 7 gibi gelirler toplu olsun dedim pazarpazae gitceklerKendimle kaldim sıkarami yaktim iyiyimmmm sen nasilsinnn hamilelik nasil canim
Canim hamilesin kendini hirpalama bosver yaa evini kontrolemi geliyor? Hamile kadindan ne bekliyor? Cok biliyosa kendi yapsin. Hic stres olma,kendini zorlama lutfenOh maşallah bende2ne edem eşimin kardeşi bizdeidi kaynanamlar gelcek biraz strest basti mutfak tuvalaet lavabo yikadim baskasina mana verir kendi titiz değilde sabah 6 7 gibi gelirler toplu olsun dedim pazarpazae gitcekler