Haydi gelin çıkın çıkın gelin

Ben bu ayı atlataim insallh gidecem biraz korkular var bisi çıkacak diye bekliyom
Allah gönlüne göre versin canım ♡ ömrü olan, bu dünyada alacak nefesi olan illa ki gelir. Bazı şeylere ne engel olabiliriz ne biz sağlayabiliriz. Bu yüzden stres yapmamaya rahat olmaya çalış bu bebeğin için de iyi olacak. Inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eder kucağına almayi nasip eder=)

Amin canım benim cok teşekkür ederim inşallah

Kendimle kaldim sıkarami yaktim iyiyimmmm sen nasilsinnn hamilelik nasil canim
Oh maşallah bende2ne edem eşimin kardeşi bizdeidi kaynanamlar gelcek biraz strest basti mutfak tuvalaet lavabo yikadim baskasina mana verir kendi titiz değilde sabah 6 7 gibi gelirler toplu olsun dedim pazarpazae gitcekler

Oh maşallah bende2ne edem eşimin kardeşi bizdeidi kaynanamlar gelcek biraz strest basti mutfak tuvalaet lavabo yikadim baskasina mana verir kendi titiz değilde sabah 6 7 gibi gelirler toplu olsun dedim pazarpazae gitcekler
Canim hamilesin kendini hirpalama bosver yaa evini kontrolemi geliyor? Hamile kadindan ne bekliyor? Cok biliyosa kendi yapsin. Hic stres olma,kendini zorlama lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…