- 3 Haziran 2014
- 491
- 5.327
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Oy ılık kuzum. Ne yapayım koşturmaca. Ispanaklı börek ve mercimek çorbası var bugün bende :) sen nasılsın?@zms rainbow @Hannaz @lavantakokulusandik @Ada durukontesella @Pembe Vosvos @Pembegomlek bulca nese-li_hilos @AklinYolu1 @Katy Perry @Deli ve Cesur @terelelli34 @minnakhatun01
@yesilimtrak @cayimin sekeri @_heidi_
@Helenra @Sonsuzaskkk @LknrNkz
@VeNi @NoSmoking
@Vinka @hippotalamus @SAliOsmanF
@sivastrabzon
Ne yapiyonuz kızlar ne yemek yaptiniz
Sebzeli süzme mercimek çorbası@zms rainbow @Hannaz @lavantakokulusandik @Ada durukontesella @Pembe Vosvos @Pembegomlek bulca nese-li_hilos @AklinYolu1 @Katy Perry @Deli ve Cesur @terelelli34 @minnakhatun01
@yesilimtrak @cayimin sekeri @_heidi_
@Helenra @Sonsuzaskkk @LknrNkz
@VeNi @NoSmoking
@Vinka @hippotalamus @SAliOsmanF
@sivastrabzon
Ne yapiyonuz kızlar ne yemek yaptiniz
Oh ellerine saglik maşallah canımSebzeli süzme mercimek çorbası
Karnıyarık
Şehriyeli bulgur pilavı
Yaprak sarma(dünden kaldı)
Cacık
Marul salatası,portakal suyu,yeşillik ve turşu.
Tv de :) film izliyorum.
Bende şükür yat kalk zaman geciriyorum senin nasıl hamilelik kaç aylık olduOy ılık kuzum. Ne yapayım koşturmaca. Ispanaklı börek ve mercimek çorbası var bugün bende :) sen nasılsın?
Galiba canım nasılsın KuzmDurduk yere ağrılarımız olur ya bazen.. bir de bu açıdan bakmakta fayda var sanırım..
Cok şükür daha iyiyim :) karşılıklı dualarla daha iyi hissediyor insan kendiniGaliba canım nasılsın Kuzm
Ah canim benim başlasın de napiyon neler ugrasirsin nasıl geçer vaktinCok şükür daha iyiyim :) karşılıklı dualarla daha iyi hissediyor insan kendini(samimiyetinizden olsa gerek KK kardeşliği başlasın o halde :)
Oh mis afiyet olsun canım benimDomatesli tereyagli arpacik corba, icli kofte, salata
Sanada afiyet Olsun.. Ne yedin bilmiyorum ama:)Oh mis afiyet olsun canım benim
Allah işini gucunu rast getirsin canım maşallah bende 3 ay olacak üyelik çocuk yok allah nasip ederse alirim yavrumu bende 4 sene olacak evlilik 20 yasMesleğim ev hanımlığıRabbimin emaneti 2 evladım var.. vaktimin çoğu onlarla geçiyor.. Kk uyeligim onceden var ama bu sene aktifim.. aile bütçeme katki saglamak amacıyla el emeğimi ürünlerim için burada da sayfa açtım :) T Tatlianne20
Kavurma bulgur pilavi corba ayranSanada afiyet Olsun.. Ne yedin bilmiyorum ama:)
2.5 ayı geçti şükür. Bol bulantılı geçiyor ama idare ediyorum canım =) salı günü kontrol var kısmetse bi görelim bakalım. Sen ne zaman gideceksin doktora?Bende şükür yat kalk zaman geciriyorum senin nasıl hamilelik kaç aylık oldu
Ben bu ayı atlataim insallh gidecem biraz korkular var bisi çıkacak diye bekliyom2.5 ayı geçti şükür. Bol bulantılı geçiyor ama idare ediyorum canım =) salı günü kontrol var kısmetse bi görelim bakalım. Sen ne zaman gideceksin doktora?
Şükür erken atildik hayata iyisi kötüsü yürüyor başka dert keder vermesin rabbim