- 29 Ocak 2018
- 1.189
- 5.554
- 34
- Konu Sahibi Tatlianne20
Ufak tefek cinayetlerdeki merve:)Merve kim kiz:)) bende yatti bizimki ben uyku tutmadi biraz bakiniiym deidm uzaniyom canım
Sen uyuma böyle:)bebeğin gelince ah uyuyaydim dersin:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ufak tefek cinayetlerdeki merve:)Merve kim kiz:)) bende yatti bizimki ben uyku tutmadi biraz bakiniiym deidm uzaniyom canım
Bole oluyom otekindede sabahlardim bunda pek değil ama arada tutar bole he merak ediom ama bastan izlemediğini için anlamiyomUfak tefek cinayetlerdeki merve:)
Sen uyuma böyle:)bebeğin gelince ah uyuyaydim dersin:)
uyuyamadım tatlım evet :)
Napiyon nasılsın canım bayadir konusamadik kimsede kalmadi gitti herkesuyuyamadım tatlım evet :)
Hoşgeldin canım benim kafana takma bisi yuzde 60 öleGeldiim :))) davet geri cevrilmes
Ay sinirlendim geldim bdv den:)Bole oluyom otekindede sabahlardim bunda pek değil ama arada tutar bole he merak ediom ama bastan izlemediğini için anlamiyom
Öylede işte delirmemek mümkün değil. Babadan ne görürse öyle bence :)Hoşgeldin canım benim kafana takma bisi yuzde 60 öle
Bazen hiç girmiycen öle ben bazen ilgimi çeken yazarim hem fikir edinip hem de donenler anlasilmaz amanAy sinirlendim geldim bdv den:)
Kadin hem konu içinde kaynak yapıyor
Hem kocasi sanal seks yapmış
Bosanin diyenlerede eee nerde mücadele tek hatasinda bitirecekmiyiz bumu evlilik diye cemkiriyor hey allahım! !!
iyiyim canım sitede bakınıyorum öyleNapiyon nasılsın canım bayadir konusamadik kimsede kalmadi gitti herkes
:O başkasıyla mi yapmış kocasıAy sinirlendim geldim bdv den:)
Kadin hem konu içinde kaynak yapıyor
Hem kocasi sanal seks yapmış
Bosanin diyenlerede eee nerde mücadele tek hatasinda bitirecekmiyiz bumu evlilik diye cemkiriyor hey allahım! !!
Aynen orada var örf adetler ama kimi de eskiler cahil oluyor şimdikiler kendi yolundan bazilarida erkekligi tutuyor kendinceÖylede işte delirmemek mümkün değil. Babadan ne görürse öyle bence :)
Deli mi ne yaniBazen hiç girmiycen öle ben bazen ilgimi çeken yazarim hem fikir edinip hem de donenler anlasilmaz aman
Evet arkadaşlık sitesinden tanışmış biriyle:O başkasıyla mi yapmış kocası
Dün lekeden fazla idi geç gördüm anlamadim nasıl bsii hafif ne kırmızı ne koyu ondan sonra gelmedi aksam medikare gittik dün bakmadilar doktor yok randevu olcak doktorun bilemdigi hasta bakilmiyormis bende suan bsii yok diye arastirmadan iyi birine persembeye aldım dinleniyom bisi gelmedi ozaman belli olur gitmemiştim öğrenirim ne durumda diyeiyiyim canım sitede bakınıyorum öyle
sen neler yapıyorsun? lekelenmen ne durumda?
Aynen canım bos insanlarla kafa yormuycan kacacan gormen bidaha :))))Deli mi ne yani
Ne soriyorsun ne yapmaliyim diye o zaman
İsrarla yeni Konu ac diyoruz yok
Haklısın da Tutamıyor insan kendini:)Aynen canım bos insanlarla kafa yormuycan kacacan gormen bidaha :))))
Evet arkadaşlık sitesinden tanışmış biriyle
Kendime halim olamadım demis birde adam
Valla gulesim geldi bi yandan da
Kadin mücadele etmeyecemmiii diyo ya sabır