• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende ev icin bunlari begeniyorum. Kullanislimi degilmi arastirmadim daha cocugum
Olmadigi icin.. :)

Eklentiler

• IMG_2871.JPG
    IMG_2871.JPG
    30,6 KB · Görüntüleme: 29
T Tatlianne20 lutfen kendini uzme allah buyuk inşallh guzel haberler alirsin bu mubarek gunde hem testlerde sikinti var sorun var diyen çogu dr sonradan hiç bişey yok diloar benim yeğenom iki kordon boynuna dolanarak her saniye boğulabilir korkusuyla bizi dogana kadar bekletti çok şukur allahim onu bize bağisladi insllh guzel haberler verirsin senin için hep dua edicem

Çok güzeller bunlar ama büyüdüğünde sığmaz büyük beşik almak gerekli en 6 aya kadar yatabilir
6 aylikken kendi odasinda yatmasi uygun mu sence? Ben uzun süre yatak odasinda yatmasini istemiyorum yalniz yatmaya alissin diye..
Bunu heryere ittirebiliyorsun ya ondan hosuma gidiyor :dondurma:

Insallah cnm :KK36: 1 sene daha evliligim tadini cikaralim diyoruz esime kalsa 3 sene beklicek de :rolleyes: hayirlisi artik
Valla en iyisi canım az daha bekle dediğin gibi. Ben 2 aylık evliyken hamile kaldım ilk hamileliğin çook zor geçti ne gezebildik ne tadını çıkardık. O yüzden sen doya doya gez kocacığınla :KK51:

Valla en iyisi canım az daha bekle dediğin gibi. Ben 2 aylık evliyken hamile kaldım ilk hamileliğin çook zor geçti ne gezebildik ne tadını çıkardık. O yüzden sen doya doya gez kocacığınla :KK51:
1 senelik evliyim 1 sene daha beklesek yeter diye düsünüyorum:KK53:

Isteyerek mi hamile kaldin yoksa kazamiydi? Her hamilelik ayni gecmiyor ki kuzum. Annem bana hamileyken bisey yiyememis kardesimde doymak bilmemis... saglikli olsun da gerisi gecici bence.

Bende oğlumun odasını ayırmak istiyorum artık ama hala geceleri uyanıyor. 2 buçuk yaşında ne zaman ayirabilirim bilmiyorum bakalım. Çünkü kardeşi doğunca odasını ayirirsam kardeşi olduğu için onu sevmediğimi düşünebilir. Kafamda deli sorular :işsiz:

Bende oğlumun odasını ayırmak istiyorum artık ama hala geceleri uyanıyor. 2 buçuk yaşında ne zaman ayirabilirim bilmiyorum bakalım. Çünkü kardeşi doğunca odasını ayirirsam kardeşi olduğu için onu sevmediğimi düşünebilir. Kafamda deli sorular :işsiz:
Annelik çok zor valla .. bir uzmana danış bence

1 senelik evliyim 1 sene daha beklesek yeter diye düsünüyorum:KK53:

Isteyerek mi hamile kaldin yoksa kazamiydi? Her hamilelik ayni gecmiyor ki kuzum. Annem bana hamileyken bisey yiyememis kardesimde doymak bilmemis... saglikli olsun da gerisi gecici bence.
Tabiki öyle canım haklısın. Eşim uzman cavuştu yanımda değildi izne geldi öyle hamile kaldım kazayla da denebilir :)

Back