• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan haydi el birliğiyle nişan yapalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bende garantıcıyım ama karsılıklı hersey. Bana kalsa ben balayı rezervasyonumu bıle yaptırırım ama hersey bana kalmıyor :( .. Ne diyeyim Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.

bende garantıcıyım ama karsılıklı hersey. Bana kalsa ben balayı rezervasyonumu bıle yaptırırım ama hersey bana kalmıyor :( .. Ne diyeyim Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.

süpersin ya akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler ben balayını akıl edememiştim saol kaydirigubbakcemile5

öncelik olarak iç çamaşırlarını bitirmek istedim
kayınpedere ve kayınvalideme iç çamaşır (kayın valideme biraz seksi aldım :D)
görümceme kaynıma iç çamaşır
bohçalar
havlular
abiye ayakkabım ve abiye iç çamaşırım :D
sanırım bukadar hepside 160tl tuttu çokmu :S

dün sözlüm ve ailesiyle nişan alışverişine çıktık herşey pek bi pahalıymış yaw
önceden sipariş ettiğimiz yüzüklerimizi aldık
bana 6lı gecelik takımı çamaşı takımı çanta ayakkabı ve etek ceket takım aldık
sözlüme pijama takımı çorap çamaşır ayakkabı cüzdan kemer takımı ve damatlığı alındı takım elbise yerine
yarın annemle çıkıp diğer bohça işlerini halledeceğiz şak maka az bir zaman kaldı yaw

bugün son alışverişler de tamamlandı kızlar bohçalarımın hepsi hazır fikir edinmek isteyenler için yazayım;
sözlümün bohçasında olanlar:
damatlık
pijama takımı
kemer cüzdan takımı
ayakkabı
gömlek
hırka
eşofman takımı
çorap
çamaşır takımı
havlu
tıraş seti
seccade takke tesbih
kayınvalide kayınpeder bohçası:
kayınvalideme takımlık kumaş
ipek eşarp
namaz örtüsü
seccade tesbih
havlu
nevresim takımı
kayınpederime gömlek
kumaş pantalon
çorap
kaynım ve eltim için bohça:
eltime pantolan
kazak
şal
çorap
seccade tesbih
kaynıma kumaş pantalon
gömlek
havlu
bu arada herkese birer tane aklet eksik gedik bir şey varmı şu an hatırlamıyorum

30 Ocak 2010 Günü Evde Sözüm oldu..
İkramlarımız ise her tabağa aynı oldu ona göre sipariş vermiştik.
3 tatlı 2 tuzlu gibi oldu yanına da kola+fanta çaya hiç girmedik çünkü.
Toplamda da 70 kişi vardı ama bide ikimizin keseceği küçük 40 kişilik pastamız vardı
ama onu ikram etmedik akannehirakannehir

damatlık pek net çıkmamış yakaları saten ve minik siyah boncuklar var içinde de fularla takım yeleği var

cnm öncelikle annenin yaptığı yastık çok hoş olmuş.
ellerine sağlık bohçalarda gzl gözüküo iç döküntü bişiy yok gördüğüm kadarı ile güle güle kullansınlar

cnm öncelikle annenin yaptığı yastık çok hoş olmuş.
ellerine sağlık bohçalarda gzl gözüküo iç döküntü bişiy yok gördüğüm kadarı ile güle güle kullansınlar
çok teşekkürler bohçalara kullanılacak şeyler koymaya özen gösterdik

elbisem baya uzun ayaklarım meydanda olmayacak pek ben de boşuna masraf yapmak istemedim ablamın sandaletleri var onları giyeceğim çekince koyarıım canım resmini

elbisem baya uzun ayaklarım meydanda olmayacak pek ben de boşuna masraf yapmak istemedim ablamın sandaletleri var onları giyeceğim çekince koyarıım canım resmini

Hımmm ama sandalt arada bile olsa gözükür canım bence normakl babet giy madem Şeniz

Back