• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan haydi el birliğiyle nişan yapalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Bu arada ana soruya cvp vereyim benim kuzenim 6 ay once evlendi nişanıda evde oldu,toplamda bi 40-50 kişi vardı,18 gibi geldiler,23.30 gibi gittiler önce selamlaşma faslı ardından yüzük takma gerçekleşti,sonra evdeki genç kızlar ve yengeler serviste bulundu,biz 5-6 çeşit yapmıştık onlarda tatlı getirmişti yanınada meyve suyu,..

çok güzel cnm nişan yastığın annenin ellerine sağlık
bu arada o yastığı kim tutar nişanda haberin varmı?benim bildiğim kız tarafından bekar bi genç kız olmalı doğrumu?

saol pınar teşekkür ederim beğenmene sevindim. evet kız tarafından bekar bi genç kız tutar mesela benim ablam tutacak inşallah :Saruboceq:

Bu arada ana soruya cvp vereyim benim kuzenim 6 ay once evlendi nişanıda evde oldu,toplamda bi 40-50 kişi vardı,18 gibi geldiler,23.30 gibi gittiler önce selamlaşma faslı ardından yüzük takma gerçekleşti,sonra evdeki genç kızlar ve yengeler serviste bulundu,biz 5-6 çeşit yapmıştık onlarda tatlı getirmişti yanınada meyve suyu,..

biz bi 90 kişi olacağız sanırım o yüzden 4 5 çeşit biraz fazla gelir sanırım.ay çok gerdi beni bu işler ya alsanaalsanasmile

sorma ya daha çok olmasına rağmen acayip stres yaptım birde kızlar bende evde yapmak istiyorum bir kıyafet aldım ama çok mu abarttım ya tarlatanlı bir kıyafet mor üstü beyaz üzerinde mor taşlamaları var falan yardım edin kızlar

Kızlar benim nişanda nisan gibi evde olucak onlar tam 6 kardeş o yüzden bizim ev almayacağı için herkesi sadece aynı evde yaşadığı abisi yengesi annesi ve kendi gelicek.. 3 ablası var ama durumları çok iyi değil daha bursadan buraya gelmek yol parası felan karşılayacak durumda değillermiş o yüzden gelmicekler nişana.. Benim dayım, teyzem ve amcamlar gelicek işte yine bir 20-25 kişi olucak.. Valla servis çok kötü oluyor hele birde hızlı içmiyorlarmı çayları deli şeytan diyor doldur kupalara bırakaklinialirimsmile birini dolduruyorum öbürü bitiriyor bir dk oturamıyorum totomun üstüne ya :umursamaz:

sorma ya daha çok olmasına rağmen acayip stres yaptım birde kızlar bende evde yapmak istiyorum bir kıyafet aldım ama çok mu abarttım ya tarlatanlı bir kıyafet mor üstü beyaz üzerinde mor taşlamaları var falan yardım edin kızlar
ben de önümüzdeki hafta kıyafet aramaya başlayacağım resmi eklesene görelim.başka bi yere yazdığın mesajda nasıl ekleniyor bilmiyorum demişsin.hani bu mesajları yazdığımız gelişmiş cevap kısmı varya onun üstünde gülen suratın yanında bi ataç var ordan ekleyebilirsin.

Kızlar benim nişanda nisan gibi evde olucak onlar tam 6 kardeş o yüzden bizim ev almayacağı için herkesi sadece aynı evde yaşadığı abisi yengesi annesi ve kendi gelicek.. 3 ablası var ama durumları çok iyi değil daha bursadan buraya gelmek yol parası felan karşılayacak durumda değillermiş o yüzden gelmicekler nişana.. Benim dayım, teyzem ve amcamlar gelicek işte yine bir 20-25 kişi olucak.. Valla servis çok kötü oluyor hele birde hızlı içmiyorlarmı çayları deli şeytan diyor doldur kupalara bırakaklinialirimsmile birini dolduruyorum öbürü bitiriyor bir dk oturamıyorum totomun üstüne ya :umursamaz:
ben de sinir oluyor o çayı hemen bitirenlere bi de ne hikmetse birini doldurursun öbürü biter mutfak ve salon arasında mekik dokutuyorlar insana ama benim nişanım biraz kalabalık olacak o yüzden servisten yırttım bayanssulusmile

aynen benimde Nisan ayında evde olcak 20-25 kişi olurus kesin. neyse doldurcaz çayları, koşturcas bir günlük maratona katılcas mecbur yani katılcam artıkkaydirigubbakcemile3

ben de sinir oluyor o çayı hemen bitirenlere bi de ne hikmetse birini doldurursun öbürü biter mutfak ve salon arasında mekik dokutuyorlar insana ama benim nişanım biraz kalabalık olacak o yüzden servisten yırttım bayanssulusmile

Bende ara araa çarşılara inip kıyafet bakcammbilmiyorumkismile

nişanı olan servis yapmaz yav
abiyeyşe servis mi olur
kuzenleriniz teyzeleriniz yapsın bırakın
bizde öle oldu
ben servise hiç karışmadım ban getirdiler ben yedim

geç getirdiler saolsunlar ama olsun:D

nişanı olan servis yapmaz yav
abiyeyşe servis mi olur
kuzenleriniz teyzeleriniz yapsın bırakın
bizde öle oldu
ben servise hiç karışmadım ban getirdiler ben yedim

geç getirdiler saolsunlar ama olsun:D

benim planım da bu zaten kaydirigubbakcemile5

benim kuzenler teyzeler hep uzaklarda gelmiyolar kii neyse bizimkinin kız kuzenleri var gelirlerse çayları doldursunlar bi zahmet. ama bende genelde mutfak civarında olurum zaten:)) bardakları getirirler doldururus ne var yafs sırnaşık şey

abiyeyle servis komik olur zaten yaw ben zaten gençleri toplayacağım bi odaya oynarız zıplarız servis isteyen gitsin mutfağa:)

bu akaşm sözlüm ve ailesi nişan gününü kararlaştırmak için bize geliyor. ben 27 mart istiyorum büyük ihtimalle de öyle olaca.ayrıca düğün gününe de karar vereceğiz.dün annemle alışverişe çıkıp nişan kıyafetimi aldım bir de bohçalar için seccade aldık ben de tesbihler için minik keseler örüyorum.yavaş yavaş başladık bakalım nişan telaşına

ASKIS kusura bakma birkaç gündür giremedim foruma evet dantel tarzı minicik bir kese işte. birkaç gündür girememin sebebi de sözlüm ve ailsei geldiğin de herşey belirlendi 27 martta nişanımız var evde olacak yaklaşık 50+50 olacağız veeeee düğün günümüz hatta salonumuz bile belli oldu 23 ekim prenses düğün salonu.cuma günü sözlüm ve ben birkaç salon baktık arasından en çok beğendiğimiz ve kapasite olarak bize en çok uyan bu salon oldu. dün de kayınpederim gidip tuttu.biz de önümüzdeki hafta kına salonu bakacağız. dün ayrıca sözlümle alyanslarımıza da sipariş ettik.önümüzdeki cumartesi de nişan alışverişine çıkılacak.herşey böyle bir anda olup bitiverdi işte. yavaş yavaş yapmak istemedim çünkü ders çalışmam da gerekiyor. şimdiye kadar olanlar hızlı gelişti ama hepsi de içime sindi bakalım bohça işi de sinecek mi

Oooo hayırlı olsun bakalım Çok sevındım harbıdende bıanda hepsı olmuŞ bıtmıŞ bıle Çok sevındım tebrık ederım canım bız okadar yakın tarıhte dÜŞÜnmÜyoruz dÜĞÜnÜ 2012 gıbı olucak ınŞallah bızde nıŞan alıŞverıŞıne hafta sonu Çıktık harıkaydı...

Oooo hayırlı olsun bakalım Çok sevİndİm harbİdende bİanda hepsİ olmuŞ bİtmİŞ bİle Çok sevİndİm tebrİk ederİm canım bİz okadar yakın tarİhte dÜŞÜnmÜyoruz dÜĞÜnÜ 2012 gİbİ olucak İnŞallah bİzde nİŞan alıŞverİŞİne hafta sonu Çıktık harİkaydı...

teşekkür ederim bu hızla gidip bir de kına salonumu tuttuk bugun.neler aldınız bakalım nişan alışverişinde

ASKIS kusura bakma birkaç gündür giremedim foruma evet dantel tarzı minicik bir kese işte. birkaç gündür girememin sebebi de sözlüm ve ailsei geldiğin de herşey belirlendi 27 martta nişanımız var evde olacak yaklaşık 50+50 olacağız veeeee düğün günümüz hatta salonumuz bile belli oldu 23 ekim prenses düğün salonu.cuma günü sözlüm ve ben birkaç salon baktık arasından en çok beğendiğimiz ve kapasite olarak bize en çok uyan bu salon oldu. dün de kayınpederim gidip tuttu.biz de önümüzdeki hafta kına salonu bakacağız. dün ayrıca sözlümle alyanslarımıza da sipariş ettik.önümüzdeki cumartesi de nişan alışverişine çıkılacak.herşey böyle bir anda olup bitiverdi işte. yavaş yavaş yapmak istemedim çünkü ders çalışmam da gerekiyor. şimdiye kadar olanlar hızlı gelişti ama hepsi de içime sindi bakalım bohça işi de sinecek mi

ayyy masallah ne kadar hızlısınız :) bende dugun tarıhım bellı olsun ıstıyorum son zamana hıc bırsey bırakmak ıstemıyorum ama olmuyor. Benımde yarın nisan tarıhım ve yer bellı olacak. Darısı basıma mayaiolp :Saruboceq:

ayyy masallah ne kadar hızlısınız :) bende dugun tarıhım bellı olsun ıstıyorum son zamana hıc bırsey bırakmak ıstemıyorum ama olmuyor. Benımde yarın nisan tarıhım ve yer bellı olacak. Darısı basıma mayaiolp :Saruboceq:
son anda yapılan işleri sevmiyorum ben biraz garanticiyim ayrıca kpss de var o yüzden daha tempolu çalışmaya başlamadan önce halledeyim dedim. inşallah her şey gönlünce olur senin de rbcn :Saruboceq:

Back