• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan haydi el birliğiyle nişan yapalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

mayaiolp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
925
6
96
hanımlar nişan tarihim tam belli olmasa da en geç mart sonu olacak ve benim daha hiç bir şeyim yok. hadi herkes bir el atsın da bana bir yapılacaklar listesi çıkartalım.yani ne bileyim bohçadan kıyafete neler hazırlamam gerek:uhm:

aynı tarihlerde benim de nişanım olacak.yarın istemeye geliyorlar.sonrasında hemen nişan alışverişine başlayacağız. ben aklıma geldiği kadarıyla bir liste yaptım.eksiklerim varsa hemen ekleme yapayım ben de:))) listemi yazayım burdan hareketle eksikleri belirleriz...
ERKEK ıÇıN;
takım elbise
ayakkabı
kemer cüzdan seti
terlik
pijama takımı
iç çamaşırı
çorap
saat
traş seti
parfüm
alyans
BAYAN ıÇıN;
nişan elbisesi
nişan ayakkabısı
abiye çanta
günlük kıyafet
günlük ayakkabı
terlik
gecelik takımı
pijama takımı
çamaşır
makyaj malzemesi
cilt bakım ürünleri
alyans

benim listem bunlardan oluşuyor.eksiklerim varsa hemen listeme ekleme yapayım:))

abow çokmuş bunlar ya biz sözde bohça yaptık iç çamaşırı çorap terlk fln aldık onları tekrar mı alacağız?

evet nişanda da alınır ama istemezsen almazsın çiftlerin anlaşmasına göre
ailesi içinde herkes için ayrı ayrı seccade yemeni çamaşır tespih kayınvalden süslü ise koku fln alırsın
üzerine giyemek için bişiyler çorap erkekler için gömlek kravat çorap yine.
birde kendine şal gibi bişiylerde aldırabilirsin.
tarak fırça ayna
hayırlsıı olsun şimdiden

Son düzenleme:
biz sözde birşey yapmayacağız.sadece sandıklı söz mendili aldık.onlarda çikolata ve çiçekleriyle gelecekler o yüzden ne alıyorsak nişana sakladık.

biz de sözde bir şey yapmayacaktık ama kayınvalidem yapmak istedi annem e o zaman biz de yapalım dedi bizim aldıklarımız;
gömlek
kazak
iç çamaşırı
terlik çorap
havlu
onların bana aldıkları;
etek
bluz
şal
terlik
iç çamaşırı
bir kaç yemeni
bir kaç patik
çorap
havlu

onları tekrar almazsınız o zaman.diğerleri yeterince var zaten bir daha aynı şeyleri koymanın bi anlamı yok bence

evet alınanların tekrar alınması gereksiz ama ben yine de çamaşır gecelik fln aldırırdım.
bizde yapmadık sözde
biz söz mendili verdik sandıkta o kadar nişanda bile aman aman bohça fln yapmadık şimdiki aklım olsa yaptırırdım ama

nişanı evde mi dışarda mı yapacaksınız mayaiolp
önümüzdeki hafta içi karar verilecek buna ben aslında evde istiyorum salonda yaparsak iyice düğün gibi olacak ben bu akaşm bi liste yaptım en az 120 kişi biz varız sözlümün ailesi de kalabalık sevenleri de fazla evizim iki katlı 90 kişiyi falan ağırlayabiliriz diyorum ben ama bakalım kayınvalidem kaç kişiyiz diyecek ona bağlı mafoldumben

evet alınanların tekrar alınması gereksiz ama ben yine de çamaşır gecelik fln aldırırdım.
bizde yapmadık sözde
biz söz mendili verdik sandıkta o kadar nişanda bile aman aman bohça fln yapmadık şimdiki aklım olsa yaptırırdım ama
benim kayınvalidem hevesli böyle şeylere ben de kırmak istemedim yaptık işte ufak birşeyler yarın unutmazsam çeker koyarım resimlerini de

sevinirim cnm
benim kayınvaldemde hevesli onun zoru ile yaptık bana kalsa hiç bişiy almayın diodum
o da olmaz gecelik çamaşır kıyafet ayakkabı çanta fln alcaz dedi işte benide zor ikna etti hatta birlikte çıktık alırkende off istemem die die gezdim şimdi de diorum keşke daha çok aldırsaydım:) bizimde ailelere yapıldı onuda istememiştim uğraştırmayın beni böle şeylerle die o zaman üstünde durmadım ama en azından sağolsun kayınvaldem ikna etti aldık içimde kalmadı

ne güzel en azından nerde yapacağım derdiniz yok.ben de evde olsun istiyorum ama bizim ev çok küçük kendi akrabalarımızla anca sığıyoruz o yüzden mecburen dışarda bir yer olacak.bu da ayrı bir dert:(

kızlar bir şey sormak istiyorum nişanı evde yapınca misafirlere ne ikram edilir ya da edilir mi?

kızlar bir şey sormak istiyorum nişanı evde yapınca misafirlere ne ikram edilir ya da edilir mi?

nişanı evde yapmak istiyorum bende güzel bi soru sormuşsun :)
kalabalık olduğu için içecek , pasta kurabiye yada tatlı gibi
hazır şeyler konulur diye biliyorum
ama diğer fikirlere de bakalım bende öğreniyim CADIARZU

annemin bir arkadaşı pasta ve cantık dağıtmış:) yuh dedim ... teyze mevlüt mü okuttun evde ne cantığı:)
hem pratik olması hem bütçeyi çok sarsmaması gerek şeyler olmalı bence pastanın yanında minik kanepeler olabilir sanki

nişan için yüzük yastığım. annem yaptı bayanssulusmile bayanssulusmile

Eklentiler

• $Sehri-0004.jpg
    $Sehri-0004.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 64
çok güzel cnm nişan yastığın annenin ellerine sağlık
bu arada o yastığı kim tutar nişanda haberin varmı?benim bildiğim kız tarafından bekar bi genç kız olmalı doğrumu?

Back