haydi değişime

arkadaşlar konuyu ben açtım ama bazı nedenlerden dolayı ilgilenemedim ben de sizinleyim 65 kiloyum boyum 1,55 yani 10 kilo kadar fazlam var yarın sabahtan itibaren başlıyorum neler yaptığımı anlatırım

merhabalar :) yarından itibaren neler yaptıgımızı paylasabiliriz umarım bu sürec herkes için kolay gecer :)

aaa cok sevindim :) uyma sakin seytana. gun icinde yediklerini buraya yazabilirsin cok etkili oluyo kendini durdurma konusunda. Simdi yicem ama konuya yazinca herkes gorcek diyosun ve hemen birakiyosun yemek dusuncelerini.
Aci biber evet ben de cok severim ve gercekten cok iyi calistiriyo sindirim sistemini ben de yemeklerin yaninda eksik etmem hic.

merhabalar :) yarından itibaren neler yaptıgımızı paylasabiliriz umarım bu sürec herkes için kolay gecer :)

evet hatta kilo tablosu da olusturalim aramiza biri eklendikce tabloya ekleyerek goruruz ne kadar kilo verdigimizi :)

evet hatta kilo tablosu da olusturalim aramiza biri eklendikce tabloya ekleyerek goruruz ne kadar kilo verdigimizi :)

tamam öyle yapalım bende bu sabah 4tane diyet bisküvisi ve az peynir yedim aralarda yeşil ve ekşi olan elmalardan yiyorum tokluk hissi veriyor geçen sene kendime koşu bandı almıştım 45 dakika hızlı yürüyüş yapıcam ve tabi bol su içebilirsem iyi olur

kizlar oglenleri ve aksamlari yemeklerde ne kadar yiyosunuz ben bugun cok kacirdim

Bu da kilo tablomuz tez vakitte kurtulalim insallah kilolardan :)

Baslangic kilosuEn son kilo
muslubas65-
101084-
eplusy76-

kahvaltı : 2 dilim tahıllı ekmek peynir domates salatalık biber
ara öğün: yeşil çay beyaza leblebi
öğlen : bol yeşillikli patates salatası
ara öğün: 1 yeşil elma 1 bardak süt
aksam: 3 köfte yogurt
toplamda 2 lt su
yemekten sonra canım cok neskafe istedi dayanamadım içtim pişmanım
bu ara da iki gündür lesli ile 3 mil yapmaya basladım baya terletiyo..
en zor saatler aksam sekizden sonrası.. canım inanılmaz şeyler çekiyo ya offf

bende canım gün boyu dayanıyorum ama akşam saatleri zor geçiyor erken uyumaya çalışıyorum allah yardımcımız olsun

tatlim nescafede bi sorun yok bence sekersiz ve kahvesini cok koymadigin surece icilebilir hatta benim acikmami bile onluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…