Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
2013 herkese huzur,mutluluk,sağlık,şans,isteyenlere bebişler getirsin inşallah

hediyelerini hala göndermeyenleri kınıyorum :113::117: herkes o kadar özendi ve hediyelerini alacağı günü bekledi büyük bir heyecanla ayıp ya.

Evet hadiyesi gelmeyen gitmeyen herkezle iletişime geçiyorum merak etmeyin atladıgım olmasın yine bir sıkıntısı olan arsa özelden yazabilir kızlar

Hediyesini alıp hala bizimle paylaşmayanlar rica ediyorum kızlar bu gün paylaşımlar bitsin

slm kızlar herkeze ıyı yıllar dılıyorum 2013 yılı herkeze şans mutluluk para getrsın bebışi olmayanlara bebiş olanlarınkınede sağlık huzur versın ...

bu arada heddıyelrımı yukledım ama sadece paketlı olara yuklendı dıgferlerınde bı sorun var kabul etmıyor tekrar cekıp yuklucem kusura bakmayın cok beklettım ((kaTILIM SENDENDE COK ÖZUR BU GUSEL HEDIYELRI GEC YUKLEDIGIM ICIN AFFF ÖPUYORUMM HEPİNINZIII..

baharcım hediyelerin çok güzel güle güle kullan
zuperz kesene bereket

Son düzenleme:
canlarım bende hediyelerimi bugün aldım hepsini çok beğendim fotolarını ekledim diğer topiğe
zuperz kesene bereket

Eki Görüntüle 592446

canlarrrr hepinizin yeni yılı kutlu olsunnnnnn
2013 yılı hepimize sağlık, mutluluk, huzur, sevgi, para ve gönlümüzden geçen her güzelliği getirir inş
nice güzel seneler geçirmeniz dileğiyle kocaman öpüyorum hepinizi
biz izmire gidiyoruz yeni yıla orada giricez akşam girerim tekrar görüşmek üzere canlarımmmmmm

ne güzel dilekler baharım çok teşekkürler
sana iyi yolculuklar

Baharım gözün aydın cnmmmmmmmm
hediyelerin çokk güzelllll güle güle kullan cnmm
zuperz kesene berekett..

slm kızlar bende hediyelerimin fotolarını koymak istiyorum biri bana nasıl koyacağımı detaylı anlatır mı lütfeeennn

daha önce hiç resim koymadım bilmiyorum

zuperz teşekkür için ayrıca mesaj atmak istedim yazdım ama mesaj kutun doluymuş gönderemedim haberin olsun tekrar teşekkürler...

benim de kargom geldi yılbaşı hediyem oldu
herkesin yeni yılını kutlarım
bu yıl hepimize sağlık mutluluk huzur ve ne gönlümüzden ne geçiyorsa onu versin
:2::2::2::2:

günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnn
herkes için çoooook mutlu huzurluuuu :89::89::89:sağlıklı bir yıl olsun dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…