Bide başıma gelenleri duyun
Eve gittim buzdolabının üstünden birşey alcaktım sandalyeye çıktım. ve kendimi yerde buldum. Belim kırıldı diye çok korktum valla. Sırtım çürüdü gibi. Annem geldi aldı yatıyorum şimdi :2:
gunaydın kızlar nasılsınız hedıye almayan kımler kaldı herkez aldı sanırım hemen hemn ben almadım daha bakalım bugun gelebılır heycnala beklıyorumm....
günaydın herkese bende hediyelerimialamadım henüz yaa çatlicam meraktan
günaydın canım nasılsın
günaydınn yavruuu
günaydın canımm merakk iyidir boşver
günaydın bitanemm yorgunum 1 senedir cumartesi işe gelmeyipp bu sabah işte olmakkk fenaa çok fenaaa
Günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrr
günaydııııınnn nasılsın canımmmmm
bugün netin varmış şükür ki
düşünmen yeter canım benim gerçekten tüm yüreğimle teşekkür ediyorum canım biraz ağrım var uzanıyorum canım o yüzden sürekli giremiyorum sakın yanlış anlama gerçekten çok heyecanlandırdı beni
evet canım geldi eminimmmm
evet canım yaaa usb girişim yok şimdi onu bekliyorum canım biraz daha merak
günaydınn yavruuu
günaydın canımm merakk iyidir boşver
günaydın bitanemm yorgunum 1 senedir cumartesi işe gelmeyipp bu sabah işte olmakkk fenaa çok fenaaa
Bide başıma gelenleri duyun
Eve gittim buzdolabının üstünden birşey alcaktım sandalyeye çıktım. ve kendimi yerde buldum. Belim kırıldı diye çok korktum valla. Sırtım çürüdü gibi. Annem geldi aldı yatıyorum şimdi :2:
iyiyim cnmm çok şükürrrrrr
evt bugün var netim
sabah kalktım inş vardır diyorummmm..
yoksa gün geçmiyoooooooo
sen nasılsın cnmm..
evet canım ya dediğin gibi gün geçmiyor net olmayınca
bizde bugün elif zeynepin babanesilere gidecez eşim işten gelince
iyiyim şükür bende canım
birde regl olmasam daha iyi olcaktım ama iştee
cnm şimdi kimde elif zeynepp
ahhhh cnmm kırmızıları gördün demek..
inşş onları gün gelecek 9 ay görmiyceğiz
cnm şimdi kimde elif zeynepp
Ahhhh cnmm kırmızıları gördün demek..
Inşş onları gün gelecek 9 ay görmiyceğiz
hediyelerımı aldım katılım sbls çok tşk ederım canım kesene bereket kazagıma bayıldım hemen yukleyeceğim becerebilirsem