allahım elif zeynep tanıdığınızmı nasıl içim acıdı nasıl üzüldüm ben o hbere anlatamm her okudugumda gözlerım doluyor allahım sabırlar versın elıfım zeynebım allahım ona başka acılar göstermesın ınş çok etkıledı benı bu olay allahım sen yardım et( 5:
kızlar sınırden catlıcam 2 sattır ugraşıyorumm resımlerı yukleyemedım ya hata verıyor hep offf nedenn böle olduuu((( gusel hedıyelerımı yukleyemıyorum yarın tekrar denıcem kızlar melıs durmuyor (
nasılsın flzask iyimisin
erkenmi kalktın sende :26::26:
iyiyimm cnmmm ..
dünde 9:30 da kalkmıştım bugünde fazla uyuyamıyorumm..
sen nasılsınn..
topik ne kadar sessiz oldu bakarmısın hediyelerin çoğu geldi herkess giddi..
bende çok uyuyamıyorum canım ya nedense
evet topikten uçtu millet
daha resim yüklemessi gerekenler var sanırım ama yüklememişler
bende bi bakayım demiştim
enişte uyuyormu daha
evet cnm yükelemesi gerekenler var ama geçen haftaki hareketlilik yok :44::44:
neyse gelirler yarınn
uyuyo cnm o uyukuyu çok severdee
sende erkencisin sennide eşin uyuyomu
gunaydın kızlar
eevt bendehnu yuklemedim pcim goctu vede cok hastayım nasipse aksama yada yarrına yukleyecem
s_eyhan tekrar tesekkurederim hepsine bayıldım hepsi birbirinden guzel ve kullanabilecegim seyler
sbsl bende senin begemene sevindim ama babaannemin vefatı sonrada su hastalık kotu oldu birazcık
gunaydın kızlar
eevt bendehnu yuklemedim pcim goctu vede cok hastayım nasipse aksama yada yarrına yukleyecem
s_eyhan tekrar tesekkurederim hepsine bayıldım hepsi birbirinden guzel ve kullanabilecegim seyler
sbsl bende senin begemene sevindim ama babaannemin vefatı sonrada su hastalık kotu oldu birazcık
evet yarın gelirler bencede
evet eşim uyuyor canım akşam zeynepin babanesigildeydik geç geldik
çok erken işe gidiyor eşim hafta içi bari şimdi uyusun dedim
tabi cnm uyusunlar haftaiçi zaten yoruluyolar..
kahvaltı etmedin sende sanırım benim gibi değil mi?
yok cnm yapmadım
hemen oturdum pc başına
kalkıp bişeyler hazırlayayımm kendime
sen eşinimi bekliyceksin yoksaa.