- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
- 48
Ben en parayı kullanıyorum ve cok memnunum havaleye eftye para ödemiyorum faiz oranı piyasadaki diğer bankalara görede daha yüksek :)
Acacaksan tek hesap ac. Paranin bir kismini bir ona bir ona bolme :) ikiside surekli deger kazaniyor zaten.Çok iyi bende gram altın hesabi açmak istiyorum birde dolar açıyım diyorum ikisinede azar azar biriktiriyim diyorum yada sadece altin hesabı buna karar vereceğim
Aynen teşekkür ederim fikir verdiğin için altın hesabi daha yatıyor kafamaAcacaksan tek hesap ac. Paranin bir kismini bir ona bir ona bolme :) ikiside surekli deger kazaniyor zaten.
Tabiki. Uzun sureli bir yatirimsa cok mantikli. Benim aklim ilsa en basindan ben de altina yatirirdim. Ama benimki yaklasik 5-6 yillik hesap( daha fazlasi degilse) . Suan degistirmem bana faydadan cok zarar saglar. Altin cok degerleniyor ve hic dusmuyor. Bizim dugunde bana takilan 20 ser gramlik bileziklerin tanesini 1900 e almislardi. Simdi bilezigimin tanesi 3200 falan yapiyor. Bir yilda 1100 lira kar yapti resmen bilezik basina :)Aynen teşekkür ederim fikir verdiğin için altın hesabi daha yatıyor kafama
Ooo valla baya iyi :) en güzeli evlenmek ahah :) şaka bi yana bende ins biriktirebilirim iyice niyetlendim bu araTabiki. Uzun sureli bir yatirimsa cok mantikli. Benim aklim ilsa en basindan ben de altina yatirirdim. Ama benimki yaklasik 5-6 yillik hesap( daha fazlasi degilse) . Suan degistirmem bana faydadan cok zarar saglar. Altin cok degerleniyor ve hic dusmuyor. Bizim dugunde bana takilan 20 ser gramlik bileziklerin tanesini 1900 e almislardi. Simdi bilezigimin tanesi 3200 falan yapiyor. Bir yilda 1100 lira kar yapti resmen bilezik basina :)
Evet finans bank hayır herhangi bir ücret ödemiyorsunuzEnpara finansbank dimi yillik hrsap ucreti varmı canim
Canım gunaydin istersen kuralları buradan yaz isteyenler gelip yeni konuda devam eder. Ben burdaki bi kaç grup sayesinde çok fayda gordum.Günaydın kızlaaar nasılsınız?
Size bir önerim olacak bizimle birlikte olanlar için yeni bir konu açayım diyorum burası birazcık karıştı yeni kurallar olsun daha aktif olalım ne dersiniz?:)
MerhabaaGünaydın kızlaaar nasılsınız?
Size bir önerim olacak bizimle birlikte olanlar için yeni bir konu açayım diyorum burası birazcık karıştı yeni kurallar olsun daha aktif olalım ne dersiniz?:)
Bence cok mantıklıGünaydın kızlaaar nasılsınız?
Yani cok büyük zorlayıcı kurallar değil örneğin haftada bir en azından yazmak zorunda olalımcanım
Canım gunaydin istersen kuralları buradan yaz isteyenler gelip yeni konuda devam eder. Ben burdaki bi kaç grup sayesinde çok fayda gordum.
Merhaba dolar birazcık zorlayabilir malum cok yüksek su aralar biz burda gram ceyrek ve yarım altın şeklinde ilerliyoruz tabiki sen dolar biriktirebilirsin sonucta tl cinsinden ne kadar biriktirdiğin önemli bizim için:)Merhabaa
Yeni kurallar belirleyip ilk sayfaya ekleyebilirsin.
Tasarruf ile ilgili başlık var. Altın biriktirmeyle ilgili var. Kumbara var... Sanırım dövizle ilgili bir topik yok.
Dolarla ilgili bi topik olarak ilerlenebilir.
Ben dr seve seve katılırım aranıza
Merhaba canım cok zorlayıcı kurallar değil daha aktif olmak işte haftada bir kere yazmak en az ayın 15si mesela herkes ne kadar topladıgını yazıcak tablo yapıcaz vs :)canım
Canım gunaydin istersen kuralları buradan yaz isteyenler gelip yeni konuda devam eder. Ben burdaki bi kaç grup sayesinde çok fayda gordum.
Ben de katilmak istiyorum. Yeni bir konu cok guzel olur☺Günaydın kızlaaar nasılsınız?
Tamam yeni konu acıyoruz o zaman umarım herkes bizimle olur :)Ben de katilmak istiyorum. Yeni bir konu cok guzel olur☺
cnm sen konuyu ac yine de kurallar belirt düzenli olsunTamam yeni konu acıyoruz o zaman umarım herkes bizimle olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?