HAYDİ BİRLİKTE BİRİKTİRELİM KIZLAR :)

Çok iyi bende gram altın hesabi açmak istiyorum birde dolar açıyım diyorum ikisinede azar azar biriktiriyim diyorum yada sadece altin hesabı buna karar vereceğim
Acacaksan tek hesap ac. Paranin bir kismini bir ona bir ona bolme :) ikiside surekli deger kazaniyor zaten.

Aynen teşekkür ederim fikir verdiğin için altın hesabi daha yatıyor kafama
Tabiki. Uzun sureli bir yatirimsa cok mantikli. Benim aklim ilsa en basindan ben de altina yatirirdim. Ama benimki yaklasik 5-6 yillik hesap( daha fazlasi degilse) . Suan degistirmem bana faydadan cok zarar saglar. Altin cok degerleniyor ve hic dusmuyor. Bizim dugunde bana takilan 20 ser gramlik bileziklerin tanesini 1900 e almislardi. Simdi bilezigimin tanesi 3200 falan yapiyor. Bir yilda 1100 lira kar yapti resmen bilezik basina :)

Ooo valla baya iyi :) en güzeli evlenmek ahah :) şaka bi yana bende ins biriktirebilirim iyice niyetlendim bu ara

Günaydın kızlaaar nasılsınız?
Size bir önerim olacak bizimle birlikte olanlar için yeni bir konu açayım diyorum burası birazcık karıştı yeni kurallar olsun daha aktif olalım ne dersiniz?:)

canım
Size bir önerim olacak bizimle birlikte olanlar için yeni bir konu açayım diyorum burası birazcık karıştı yeni kurallar olsun daha aktif olalım ne dersiniz?:)
Canım gunaydin istersen kuralları buradan yaz isteyenler gelip yeni konuda devam eder. Ben burdaki bi kaç grup sayesinde çok fayda gordum.

Merhabaa
Yeni kurallar belirleyip ilk sayfaya ekleyebilirsin.
Tasarruf ile ilgili başlık var. Altın biriktirmeyle ilgili var. Kumbara var... Sanırım dövizle ilgili bir topik yok.
Dolarla ilgili bi topik olarak ilerlenebilir.

Ben dr seve seve katılırım aranıza

canım

Canım gunaydin istersen kuralları buradan yaz isteyenler gelip yeni konuda devam eder. Ben burdaki bi kaç grup sayesinde çok fayda gordum.
Yani cok büyük zorlayıcı kurallar değil örneğin haftada bir en azından yazmak zorunda olalım
Sonra her ayın mesela 15i herkes biriktirdiği tutarı yazmak zorunda olsun.
Nerelere nelere cok paramız gidiyo konusalım isterim :)

Merhaba dolar birazcık zorlayabilir malum cok yüksek su aralar biz burda gram ceyrek ve yarım altın şeklinde ilerliyoruz tabiki sen dolar biriktirebilirsin sonucta tl cinsinden ne kadar biriktirdiğin önemli bizim için:)

canım

Merhaba canım cok zorlayıcı kurallar değil daha aktif olmak işte haftada bir kere yazmak en az ayın 15si mesela herkes ne kadar topladıgını yazıcak tablo yapıcaz vs :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…