neden küçüğü büyüğü olmaz günde 5tl atsan bile bir ayda 1 gr altın alabiliyorsun canım :)zor bu isler zor :)
ben hem atiyim hem harciyimneden küçüğü büyüğü olmaz günde 5tl atsan bile bir ayda 1 gr altın alabiliyorsun canım :)
yani bence biriktirmeyi istemediğin içinben hem atiyim hem harciyim
yani elde var 0 :)
kiz kim bririktirmek istemez gecenerde gittim aldim gram altin ama zorlandik baya parayi altina verdim diye :) ama elimden geleni yapiyorum :)yani bence biriktirmeyi istemediğin için
o zaman son tavsiyem dolar almak ufak tutarlarda mesela 20dolar çok makulkiz kim bririktirmek istemez gecenerde gittim aldim gram altin ama zorlandik baya parayi altina verdim diye :) ama elimden geleni yapiyorum :)
ay ben dolar molar anlamam kio zaman son tavsiyem dolar almak ufak tutarlarda mesela 20dolar çok makul
sen bi alışkanlık edin nasısl biriktiğine inanamayacaksın :)kocadan bi 5 tl istoyem bakim parasi ewde durur zaten ama istemeden alamiyom huyum degil :)
ozman Ya Allah ya bismillah :)☆☆sen bi alışkanlık edin nasısl biriktiğine inanamayacaksın :)
Selam canım İnan bana o bile birşeydir çünkü önemli olan biriktirme alışkanlığını kazanmaktır ayrıca 2 ev kredisi ve araba borcu ödemekte zaten birikimdir :)Birikim yapmayı isterim ama maalesef 2 ev kredisi ve araba borcu ödüyoruz. Kumbara işine çok heves ediyorum. İş yerinde dolabıma kumbara koydum içine 1 liralarımı atıyorum.
Selam canım İnan bana o bile birşeydir çünkü önemli olan biriktirme alışkanlığını kazanmaktır ayrıca 2 ev kredisi ve araba borcu ödemekte zaten birikimdir :)
Haydiiii bende geliyimmm kaç gündür daha doğrusu hep aklımda olan ama bir başlayıp bir bırakan biriyim ama bu sefer gerçekten harcamalarıma dikkat edip seneye tatil için para biriktirmek istiyorum....Kızlar selamlar yatırım yapmak için bir sebep olmasına gerek olmasada ben bugunde itibaren kendime burayı yatırım günlüğü şeklinde tutmaya karar verdim. Yani ne zaman ne aldım yazmayı düşünüyorum.
Bana katılmak isteyen varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım önce tl biriktirip sonra gram veya çeyrek altına çevirmeyi düşünüyorum.
Bugün ilk yarım altınımı attım köşeye allaha şükür
Yatırımın küçüğü büyüğü olmaz kızlar hadi hep birlikte biriktirelim !! :)
Günde 5 TL ayda 1 gr altın iyi fikirmiş bende bugünden itibaren attım bi 5 TL kumbaramaneden küçüğü büyüğü olmaz günde 5tl atsan bile bir ayda 1 gr altın alabiliyorsun canım :)
Allah bereket versin canım...Bugün 20tl attım bakalım başladık hayırlısıyla kızlar ayrıca okuyan bir sürü kişi var birikim yapmayı düşünen hiç mi Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?