- 15 Ekim 2012
- 737
- 259
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım çalışıyorum, ama yeni evliyiz eşya borcumuz çok, ev kredimiz de var. Evlendiğimizden beri her ay atmaya çalışıyorum ama bu ay olmadı. Ekstra doktor masarafımız çıktı, anneme kurban aldım, kendimize aldık, kayınvalidemler bizde onları gezidrmeye harcıyoruz derken bu ay baya harcama yaptık.Hoşgeldinnnnnn 1.000 TL artırmak çok iyi inşallah yaparsın. Çalışıyormusun? Bende eşimin verdiği harçlıktan her ay 200 TL kenara koyup kalandan da arttırıp biriktirmeye çalışıyorum...
Bana söylerdiler de inanmazdım çocuklar yokken kenara atın bişeyler derlerdi gerçekten doğruymuş çocuk olunca hele hiç para biriktirilmiyor sen sen ol atabildiğin kadar at kenara 3-5 fark etmez birikim yap canımmmEvet canım çalışıyorum, ama yeni evliyiz eşya borcumuz çok, ev kredimiz de var. Evlendiğimizden beri her ay atmaya çalışıyorum ama bu ay olmadı. Ekstra doktor masarafımız çıktı, anneme kurban aldım, kendimize aldık, kayınvalidemler bizde onları gezidrmeye harcıyoruz derken bu ay baya harcama yaptık.
Hoşbuldum canım 10 liram oldu bile 2günde:)inşallah hep birlikte:)Hoş geldin canımmm bol birikimlerin olur inşallah Eylül 17 de kumbaramızı yaptığımız birikimleri yazıyoruz bende her gün 5 TL atıyorum kumbaraya
Gel canım gel hep birlikte biriktirelim bende çalışmıyorum harçlıklardan ayırıyorum her ay bir günüm var 150 TL Bugun ben aldım ama kurban alacağız gün parasıyla bir dahaki ay da bende onu yarın alacağım bir arkadaşla yarım girmiştik 50 o veriyor 50 ben aslında yarım gün paramla tost makinesi alacaktım hep istegim oydu ama baktım hala iş görüyor NE gerek var dedim alt tarafı tost yapıyor o parayla 2 çeyrek 1 gram alırımKizlarrr bende geliyim mi benimde hedefim her ay bir çeyrek almak. Gerçekte insanın bazen öyle ihtiyacı oluyor ki. Bi yerlerde üç kuruş olmayınca çok zor. Ben çalışmıyorum artık eşimin bana verdiği özel paradan ne kadar ne yapabilirsem.
Ne kadar ödedin :)An itibariyle taksideyim. Acaba ne ödeyeceğim?
Doğru söylüyorsun canım iş görüyorsa biraz daha dayanabilir makina at valla ya kenara 4 çeyrek bir tam eder benim hedefim 4 ayda altını tamlatip cumhuriyete çevirmek. Kenarda kötü gün parası olmalı.Gel canım gel hep birlikte biriktirelim bende çalışmıyorum harçlıklardan ayırıyorum her ay bir günüm var 150 TL Bugun ben aldım ama kurban alacağız gün parasıyla bir dahaki ay da bende onu yarın alacağım bir arkadaşla yarım girmiştik 50 o veriyor 50 ben aslında yarım gün paramla tost makinesi alacaktım hep istegim oydu ama baktım hala iş görüyor NE gerek var dedim alt tarafı tost yapıyor o parayla 2 çeyrek 1 gram alırım
Atabildiğimi atcam kenara artık her ay da NE çıkarsa gidip altın alacağım.... çünkü önümüzdeki sene yeğenimin düğünü olacak kenarda para dursun kıyafetiydi takısıydı derken baya giderDoğru söylüyorsun canım iş görüyorsa biraz daha dayanabilir makina at valla ya kenara 4 çeyrek bir tam eder benim hedefim 4 ayda altını tamlatip cumhuriyete çevirmek. Kenarda kötü gün parası olmalı.
Naptın canım maaşı alınca yapabildin mi gram?@winona93 çok güzel yazmışsın. Gaza geldim, ben de yarın 1-2 gram altın atayım hazır daha yeni maaş almışken
Bu açılmayan kumbarayı nerden alıyorsun bide ben her ay açıp altın yapıcam her ay bidaha mı kumbara alacağız?Kızlar iyi akşamlar bende bugün 10tlyi attım kumbarama kendime açılmayan kumbara aldım bu arada çünkü onu alayım bunu alayım diye sürekli açıyordum kavanozu...
Kozmetik alışverişine 150tlm gitti birşey almayacağım demiştim kendime yine dayanamayıp aldım çok pişmanım
Kizlarrr bende geliyim mi benimde hedefim her ay bir çeyrek almak. Gerçekte insanın bazen öyle ihtiyacı oluyor ki. Bi yerlerde üç kuruş olmayınca çok zor. Ben çalışmıyorum artık eşimin bana verdiği özel paradan ne kadar ne yapabilirsem.
Ne kadar ödedin :)
Naptın canım maaşı alınca yapabildin mi gram?
Kızlar iyi akşamlar bende bugün 10tlyi attım kumbarama kendime açılmayan kumbara aldım bu arada çünkü onu alayım bunu alayım diye sürekli açıyordum kavanozu...
Kozmetik alışverişine 150tlm gitti birşey almayacağım demiştim kendime yine dayanamayıp aldım çok pişmanım
Bu açılmayan kumbarayı nerden alıyorsun bide ben her ay açıp altın yapıcam her ay bidaha mı kumbara alacağız?
Offf çok gitmiş yaaa neler aldın o kadar? Ben 6 ay hiçbirşey almama sözü verdim kendime
Çalışmıyorum çocuk oldu çünkü. Biraz büyüsün sonr çalışcam kismetse.Hoş geldin, neden çalışmıyor musun?
24,5 ödedim taksiye. Lazer randevum vardı, işten çıkıp dolmuşla gidecek vaktim yoktu. Lazere de 100 lira verdim
Aldım çok şükür 2 gram aldım
Benim de var açılmayan kumbaram, geçen sene 1300 lira çıktı içinden. Semt pazarlarında tabak çanak satan tezgahlar olur ya ıvır zıvır satarlar, babam onlardan almış
Ben böyle ucuzluk Çin malı satan yerler varya ordan aldım canım yalnız içine attığım parayı yazıyorum bence biriktirebiliyorsan kumbaraya heray para verme bir kola kutusunun açtığın yerini silikonlayıp da kumbara yapabilirsinBu açılmayan kumbarayı nerden alıyorsun bide ben her ay açıp altın yapıcam her ay bidaha mı kumbara alacağız?
Offf çok gitmiş yaaa neler aldın o kadar? Ben 6 ay hiçbirşey almama sözü verdim kendime
Bankayı bilmiyorum ama marketler tümlüyor canım çok da seviniyorlar onlar için ihtiyaç bozuk para bugünde attım 5 lira bakalım:)Kızlar bu arada birşey soracağım mesela ben 5tlleri 1 lira olarak biriktiriyorum bunu banka tümlüyor mu