• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYDİ BİRLİKTE BİRİKTİRELİM KIZLAR :)

Bu ay bizim için de epey harcamalı oldu, özel dktora gittik, anneme kurban aldım, kayınvalidemelr burda, dün balık aldık mesela 110 tl tuttu. Hiç ayıramadım kenara bişey. Bi de bayramda tatile gidicez. Biriktirdiğimden gitmese bari modundayım artık.

Hoşgeldinnnnnn 1.000 TL artırmak çok iyi inşallah yaparsın. Çalışıyormusun? Bende eşimin verdiği harçlıktan her ay 200 TL kenara koyup kalandan da arttırıp biriktirmeye çalışıyorum...
Evet canım çalışıyorum, ama yeni evliyiz eşya borcumuz çok, ev kredimiz de var. Evlendiğimizden beri her ay atmaya çalışıyorum ama bu ay olmadı. Ekstra doktor masarafımız çıktı, anneme kurban aldım, kendimize aldık, kayınvalidemler bizde onları gezidrmeye harcıyoruz derken bu ay baya harcama yaptık.

Evet canım çalışıyorum, ama yeni evliyiz eşya borcumuz çok, ev kredimiz de var. Evlendiğimizden beri her ay atmaya çalışıyorum ama bu ay olmadı. Ekstra doktor masarafımız çıktı, anneme kurban aldım, kendimize aldık, kayınvalidemler bizde onları gezidrmeye harcıyoruz derken bu ay baya harcama yaptık.
Bana söylerdiler de inanmazdım çocuklar yokken kenara atın bişeyler derlerdi gerçekten doğruymuş çocuk olunca hele hiç para biriktirilmiyor sen sen ol atabildiğin kadar at kenara 3-5 fark etmez birikim yap canımmm

Kizlarrr bende geliyim mi ;) benimde hedefim her ay bir çeyrek almak. Gerçekte insanın bazen öyle ihtiyacı oluyor ki. Bi yerlerde üç kuruş olmayınca çok zor. Ben çalışmıyorum artık eşimin bana verdiği özel paradan ne kadar ne yapabilirsem.

Kizlarrr bende geliyim mi :KK66: benimde hedefim her ay bir çeyrek almak. Gerçekte insanın bazen öyle ihtiyacı oluyor ki. Bi yerlerde üç kuruş olmayınca çok zor. Ben çalışmıyorum artık eşimin bana verdiği özel paradan ne kadar ne yapabilirsem.
Gel canım gel hep birlikte biriktirelim bende çalışmıyorum harçlıklardan ayırıyorum her ay bir günüm var 150 TL Bugun ben aldım ama kurban alacağız gün parasıyla bir dahaki ay da bende onu yarın alacağım bir arkadaşla yarım girmiştik 50 o veriyor 50 ben aslında yarım gün paramla tost makinesi alacaktım hep istegim oydu ama baktım hala iş görüyor NE gerek var dedim alt tarafı tost yapıyor o parayla 2 çeyrek 1 gram alırım

Gel canım gel hep birlikte biriktirelim bende çalışmıyorum harçlıklardan ayırıyorum her ay bir günüm var 150 TL Bugun ben aldım ama kurban alacağız gün parasıyla bir dahaki ay da bende onu yarın alacağım bir arkadaşla yarım girmiştik 50 o veriyor 50 ben aslında yarım gün paramla tost makinesi alacaktım hep istegim oydu ama baktım hala iş görüyor NE gerek var dedim alt tarafı tost yapıyor o parayla 2 çeyrek 1 gram alırım
Doğru söylüyorsun canım iş görüyorsa biraz daha dayanabilir makina ;) at valla ya kenara 4 çeyrek bir tam eder benim hedefim 4 ayda altını tamlatip cumhuriyete çevirmek. Kenarda kötü gün parası olmalı.

Doğru söylüyorsun canım iş görüyorsa biraz daha dayanabilir makina :KK66: at valla ya kenara 4 çeyrek bir tam eder benim hedefim 4 ayda altını tamlatip cumhuriyete çevirmek. Kenarda kötü gün parası olmalı.
Atabildiğimi atcam kenara artık her ay da NE çıkarsa gidip altın alacağım.... çünkü önümüzdeki sene yeğenimin düğünü olacak kenarda para dursun kıyafetiydi takısıydı derken baya gider

Kızlar iyi akşamlar bende bugün 10tlyi attım kumbarama kendime açılmayan kumbara aldım bu arada çünkü onu alayım bunu alayım diye sürekli açıyordum kavanozu...

Kozmetik alışverişine 150tlm gitti birşey almayacağım demiştim kendime yine dayanamayıp aldım çok pişmanım :(

Kızlar iyi akşamlar bende bugün 10tlyi attım kumbarama kendime açılmayan kumbara aldım bu arada çünkü onu alayım bunu alayım diye sürekli açıyordum kavanozu...

Kozmetik alışverişine 150tlm gitti birşey almayacağım demiştim kendime yine dayanamayıp aldım çok pişmanım :KK43:
Bu açılmayan kumbarayı nerden alıyorsun bide ben her ay açıp altın yapıcam her ay bidaha mı kumbara alacağız?

Offf çok gitmiş yaaa neler aldın o kadar? Ben 6 ay hiçbirşey almama sözü verdim kendime

Kizlarrr bende geliyim mi :KK66: benimde hedefim her ay bir çeyrek almak. Gerçekte insanın bazen öyle ihtiyacı oluyor ki. Bi yerlerde üç kuruş olmayınca çok zor. Ben çalışmıyorum artık eşimin bana verdiği özel paradan ne kadar ne yapabilirsem.

Hoş geldin, neden çalışmıyor musun?

Ne kadar ödedin :)

24,5 ödedim taksiye. Lazer randevum vardı, işten çıkıp dolmuşla gidecek vaktim yoktu. Lazere de 100 lira verdim

Naptın canım maaşı alınca yapabildin mi gram?

Aldım çok şükür 2 gram aldım

Kozmetik alışverişine 150tlm gitti birşey almayacağım demiştim kendime yine dayanamayıp aldım çok pişmanım :KK43:

Bu açılmayan kumbarayı nerden alıyorsun bide ben her ay açıp altın yapıcam her ay bidaha mı kumbara alacağız?

Offf çok gitmiş yaaa neler aldın o kadar? Ben 6 ay hiçbirşey almama sözü verdim kendime

Benim de var açılmayan kumbaram, geçen sene 1300 lira çıktı içinden. Semt pazarlarında tabak çanak satan tezgahlar olur ya ıvır zıvır satarlar, babam onlardan almış

Hoş geldin, neden çalışmıyor musun?

24,5 ödedim taksiye. Lazer randevum vardı, işten çıkıp dolmuşla gidecek vaktim yoktu. Lazere de 100 lira verdim

Aldım çok şükür 2 gram aldım

Benim de var açılmayan kumbaram, geçen sene 1300 lira çıktı içinden. Semt pazarlarında tabak çanak satan tezgahlar olur ya ıvır zıvır satarlar, babam onlardan almış
Çalışmıyorum çocuk oldu çünkü. Biraz büyüsün sonr çalışcam kismetse.

Ben böyle ucuzluk Çin malı satan yerler varya ordan aldım canım yalnız içine attığım parayı yazıyorum bence biriktirebiliyorsan kumbaraya heray para verme bir kola kutusunun açtığın yerini silikonlayıp da kumbara yapabilirsin

Alışverişte baya şey aldım aslında hepsi ihtiyaçtı
Tarak diş macunu ruj saç serumu yüz kremi vs
Valla tutucam artık kendimi watsons ve gratis bana yasak:(((

Kızlar bu arada birşey soracağım mesela ben 5tlleri 1 lira olarak biriktiriyorum bunu banka tümlüyor mu

Ben asla gün gün biriktiremiyorum. Maaş zamanı önceki ayın borçlarından ne geriye kalıyorsa o. Bu ay hiçbirşey kalmadı.aslında 1.000 tl kalmıştı, ama kurbana gitti.

Back