• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYDİ BİRLİKTE BİRİKTİRELİM KIZLAR :)

Günaydın kızlar
Bol bereketli bir yaşıyoruz (bu ara olumlamara da sardım)

Sabah eşime kahvaltı hazırladım her zaman yapmam genelde dışarda yer 5 TL sini kaptım direk kumbaraya :))

Günaydın kızlar
Bol bereketli bir yaşıyoruz (bu ara olumlamara da sardım)

Sabah eşime kahvaltı hazırladım her zaman yapmam genelde dışarda yer 5 TL sini kaptım direk kumbaraya :))

Selam canım günaydın hoşgeldin aramıza günde 5tl ayda 1 gram altın eder ama tabikide hedefimiz çeyrek olsun :)

Selam canım günaydın hoşgeldin aramıza günde 5tl ayda 1 gram altın eder ama tabikide hedefimiz çeyrek olsun :)
Hoşbulduk canım kumbaraya attığım bozukluklarla 1 gr olur ayrıca eşimin verdiği aylık paradan da 200 TL ayırmak istiyorum.. aylık 300 TL biriktirmek hedefim...

150 TL güne girmiştim bu ay ben alacağım ama onun yeri hazır kurbana gidecek

Hoşbulduk canım kumbaraya attığım bozukluklarla 1 gr olur ayrıca eşimin verdiği aylık paradan da 200 TL ayırmak istiyorum.. aylık 300 TL biriktirmek hedefim...

150 TL güne girmiştim bu ay ben alacağım ama onun yeri hazır kurbana gidecek
Evet bu ay kurban ayı masraf çok olur canım bu kadar biriktirebilsek bile kardır yanii

Evet Bugun ki tasarrufum duş jelinden yana oldu gidip 1 TL daha ucuz olanı seçtim
Bugun ki harcamalarım : 24 TL tuttu
Şeftali 1 kilo
Patates 1 kilo
Duj jeli
Milföy
3 limon

62,40 TL kaldı hafta sonuna kadar

Tatilden geldiğimden beri alışveriş yapmadım pek difrizde köftem vardı dün onu yaptım Bugun de baktım 2 tane göğüs var onunla sote ve yanına ezogelin çorba yaptım yarın da barbunyam var onu yaparım cuma pazar var biraz alışveriş yaparım artık

Kızlar tasaruflar inşallah istediğiniz gibi gidiyordur bende bu aralar biraz fazla dışarıdan yemek yedim 60tl gibi bi zararim var ama olsun devam :)

Kızlar tasaruflar inşallah istediğiniz gibi gidiyordur bende bu aralar biraz fazla dışarıdan yemek yedim 60tl gibi bi zararim var ama olsun devam :)
Dışarda yemeye gerçekten çok para gidiyor biz her hafta sonu dışarda yeriz genellikle bunu kısmam lazım ben yaparımda çocuklar hafta sonu illa bir yere gidelim avm falan istiyorlar... ayda 4 kere gitsek nerdeyse bir çeyrek parası eder...

Günaydınnnn bereket yağıyor bizim yine bol bereketli bir gün olsun
Günaydın canım gram altının yarısı bile varmış biliyor musun 85tl civarlı fiyatı var yani bence herkes birikim yapabilir bütçesine göre şuanlık fena gitmiyoruz bence :KK200:

Günaydın canım gram altının yarısı bile varmış biliyor musun 85tl civarlı fiyatı var yani bence herkes birikim yapabilir bütçesine göre şuanlık fena gitmiyoruz bence :KK200:
Evet biliyorum yarım gram da var. Yarım çeyrek demeden atmak lazım kenara ben ilk hedef olarak 6 ay verdim kendime bakalım ocak ayına kadar biriktirebileceğim

Back