Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Temmuz 2017
- 752
- 1.075
- 63
- 27
Maşallah diyelim nazar boncuğumuzu koyalım hemen :)Evet kesinlikle öyle. Kendi evimizin ve arabamızın borcunu öderken de ekstra birşey biriktiremiyorduk. Ne zamanki kv ev alınması sözkonusu oldu birden aylık 2.100 tl lik bir bütçe yaratabildik :)
- 23 Temmuz 2017
- 752
- 1.075
- 63
- 27
Günaydın kızlar
Bol bereketli bir yaşıyoruz (bu ara olumlamara da sardım)
Sabah eşime kahvaltı hazırladım her zaman yapmam genelde dışarda yer 5 TL sini kaptım direk kumbaraya :))
Selam canım günaydın hoşgeldin aramıza günde 5tl ayda 1 gram altın eder ama tabikide hedefimiz çeyrek olsun :)
Hoşbulduk canım kumbaraya attığım bozukluklarla 1 gr olur ayrıca eşimin verdiği aylık paradan da 200 TL ayırmak istiyorum.. aylık 300 TL biriktirmek hedefim...Selam canım günaydın hoşgeldin aramıza günde 5tl ayda 1 gram altın eder ama tabikide hedefimiz çeyrek olsun :)
150 TL güne girmiştim bu ay ben alacağım ama onun yeri hazır kurbana gidecek
- 23 Temmuz 2017
- 752
- 1.075
- 63
- 27
Evet bu ay kurban ayı masraf çok olur canım bu kadar biriktirebilsek bile kardır yaniiHoşbulduk canım kumbaraya attığım bozukluklarla 1 gr olur ayrıca eşimin verdiği aylık paradan da 200 TL ayırmak istiyorum.. aylık 300 TL biriktirmek hedefim...
150 TL güne girmiştim bu ay ben alacağım ama onun yeri hazır kurbana gidecek
Sabah sabah 16 TL harcadım
10 TL sigara
6 TL su
Sigara normalde hergün alıyorum... bugünden itibaren yarım pakete düşüreceğim
Haklısınız sigara çok masraflı oluyor. Ben de mümkün olduğunca az paket almaya çalışıyorum artık.
Dışarda yemeye gerçekten çok para gidiyor biz her hafta sonu dışarda yeriz genellikle bunu kısmam lazım ben yaparımda çocuklar hafta sonu illa bir yere gidelim avm falan istiyorlar... ayda 4 kere gitsek nerdeyse bir çeyrek parası eder...Kızlar tasaruflar inşallah istediğiniz gibi gidiyordur bende bu aralar biraz fazla dışarıdan yemek yedim 60tl gibi bi zararim var ama olsun devam :)
- 23 Temmuz 2017
- 752
- 1.075
- 63
- 27
Günaydın canım gram altının yarısı bile varmış biliyor musun 85tl civarlı fiyatı var yani bence herkes birikim yapabilir bütçesine göre şuanlık fena gitmiyoruz benceGünaydınnnn bereket yağıyor bizim yine bol bereketli bir gün olsun
- 23 Temmuz 2017
- 752
- 1.075
- 63
- 27
Canım sen ne alemdesinbiriktiriyor musun :)Haklısınız sigara çok masraflı oluyor. Ben de mümkün olduğunca az paket almaya çalışıyorum artık.
Evet biliyorum yarım gram da var. Yarım çeyrek demeden atmak lazım kenara ben ilk hedef olarak 6 ay verdim kendime bakalım ocak ayına kadar biriktirebileceğimGünaydın canım gram altının yarısı bile varmış biliyor musun 85tl civarlı fiyatı var yani bence herkes birikim yapabilir bütçesine göre şuanlık fena gitmiyoruz bence
- 23 Temmuz 2017
- 752
- 1.075
- 63
- 27
Evet bencede Ocak iyi ocak sonu hepimiz tablo çıkarırız neler biriktirdik diyeEvet biliyorum yarım gram da var. Yarım çeyrek demeden atmak lazım kenara ben ilk hedef olarak 6 ay verdim kendime bakalım ocak ayına kadar biriktirebileceğim
Yeni yıl içinde Yen'i hedefler koyarızEvet bencede Ocak iyi ocak sonu hepimiz tablo çıkarırız neler biriktirdik diye