- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi bilmiyordum canım çok sevindim o zaman bende markete götürürüm :)Bankayı bilmiyorum ama marketler tümlüyor canım çok da seviniyorlar onlar için ihtiyaç bozuk para bugünde attım 5 lira bakalım:)
Öyle mi bilmiyordum canım çok sevindim o zaman bende markete götürürüm :)
25 krşları da küçük kim sayacak diye biriktirmiyodum omlarıda ekliyim kumbarama o zamanBenim babam biriktirdiği bozuklukları bim de tümletiyordu, bimciler çok seviniyordu
Merhaba birikimin büyüğü küçüğü olmaz işte düşünsene o 5krşlardan sene sonunda kurbanını kesiyorsun tebrik ederimmm :)Selam kızlar biz de eşimle bozuk paraları atarız kumbaraya. Ne olursa 5 kuruştan 1 liraya her sene kurbanımızı onunla alırız. Eksik olursa üstünü tamamlarız. Çok iyi oluyor. Öyle bir anda yüklü bir para çıkmamış oluyor elimizden. Kurban parasını düşünmüyorsun. Tavsiye ederim.
Merhaba birikimin büyüğü küçüğü olmaz işte düşünsene o 5krşlardan sene sonunda kurbanını kesiyorsun tebrik ederimmm :)
Bende günlük 5 lira atmaya devam ediyorum canım 1 lira 50 kuruş diye küçümsememek lazım damlaya damlaya göl oluyor gerçekten Allah çok paradan ziyade bereketli para nasip etsin huzurlu harcamayı nasip etsin hepimize inşallah:) Eylül kurban bayramı okulların açılması derken epey masraflı olacak benim okula giden çocuğum yok henüz ama çevremden biliyorum Allah yardımcısı olsun herkesin. 17 eylülde mi bakıyoruz kumbaramızaEvet kızlar bugün elimdeki küçük bozuklukları 25 krş ve 50krşlarımıda kumbarama attım 15 tl kumbarama yollamış oldum
Ayın 5inde bir tatil planımız var o zaman biriktiremezsem diye şimdiden fazla atmak istedim
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım?
Bende günlük 5 lira atmaya devam ediyorum canım 1 lira 50 kuruş diye küçümsememek lazım damlaya damlaya göl oluyor gerçekten Allah çok paradan ziyade bereketli para nasip etsin huzurlu harcamayı nasip etsin hepimize inşallah:) Eylül kurban bayramı okulların açılması derken epey masraflı olacak benim okula giden çocuğum yok henüz ama çevremden biliyorum Allah yardımcısı olsun herkesin. 17 eylülde mi bakıyoruz kumbaramıza
Şimdiden iyi gidiyor gibi ayın 17sine çok var:)200 TL harçlıktan ayırmıştım 100 TL de gün paramdan ayırdım 300 TL oldu kumbaradan bakalım NE çıkacak hepsini gidip altın yapacağım
Tebrik ederim canım bende gereksiz kozmetik almaktan kendimi vazgeçirsem bi keşkeTekrar merhabalar herkese ^.^
Alışveriş yapmama çılgınlığım son sürat devam ediyor. (Bazen zor da olsa) kendime verdiğim sözü tutuyorum.
Rimel almam lazım günlerdir düşünüyorum. Çünkü makyajı azalttım bu aralar, alıp da kullanmadan kurutmak istemiyorum. Üstelik haftalardır hiç bir şey satın almıyorken, aldığıma değmeli.Tebrik ederim canım bende gereksiz kozmetik almaktan kendimi vazgeçirsem bi keşke