• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYDİ BİRLİKTE BİRİKTİRELİM KIZLAR :)

Selam kızlar biz de eşimle bozuk paraları atarız kumbaraya. Ne olursa 5 kuruştan 1 liraya her sene kurbanımızı onunla alırız. Eksik olursa üstünü tamamlarız. Çok iyi oluyor. Öyle bir anda yüklü bir para çıkmamış oluyor elimizden. Kurban parasını düşünmüyorsun. Tavsiye ederim.

Selam kızlar biz de eşimle bozuk paraları atarız kumbaraya. Ne olursa 5 kuruştan 1 liraya her sene kurbanımızı onunla alırız. Eksik olursa üstünü tamamlarız. Çok iyi oluyor. Öyle bir anda yüklü bir para çıkmamış oluyor elimizden. Kurban parasını düşünmüyorsun. Tavsiye ederim.
Merhaba birikimin büyüğü küçüğü olmaz işte düşünsene o 5krşlardan sene sonunda kurbanını kesiyorsun tebrik ederimmm :)

Evet kızlar bugün elimdeki küçük bozuklukları 25 krş ve 50krşlarımıda kumbarama attım 15 tl kumbarama yollamış oldum :halay:
Ayın 5inde bir tatil planımız var o zaman biriktiremezsem diye şimdiden fazla atmak istedim :KK15:
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım?

Evet kızlar bugün elimdeki küçük bozuklukları 25 krş ve 50krşlarımıda kumbarama attım 15 tl kumbarama yollamış oldum :halay:
Ayın 5inde bir tatil planımız var o zaman biriktiremezsem diye şimdiden fazla atmak istedim :KK15:
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım?
Bende günlük 5 lira atmaya devam ediyorum canım 1 lira 50 kuruş diye küçümsememek lazım damlaya damlaya göl oluyor gerçekten Allah çok paradan ziyade bereketli para nasip etsin huzurlu harcamayı nasip etsin hepimize inşallah:) Eylül kurban bayramı okulların açılması derken epey masraflı olacak benim okula giden çocuğum yok henüz ama çevremden biliyorum Allah yardımcısı olsun herkesin. 17 eylülde mi bakıyoruz kumbaramıza ☺️

Bende günlük 5 lira atmaya devam ediyorum canım 1 lira 50 kuruş diye küçümsememek lazım damlaya damlaya göl oluyor gerçekten Allah çok paradan ziyade bereketli para nasip etsin huzurlu harcamayı nasip etsin hepimize inşallah:) Eylül kurban bayramı okulların açılması derken epey masraflı olacak benim okula giden çocuğum yok henüz ama çevremden biliyorum Allah yardımcısı olsun herkesin. 17 eylülde mi bakıyoruz kumbaramıza ☺️

merhaba canım evet her yın 17sini seçti birde o ay böyle tablo gibi birşey yapacağız kim ne kadar biriktirmiş diye diğer aylarda üstüne ekleyerek devam edicez :) Ve evet haklısın helal bereketli para nasip etsin inşallah allah.Hoppa

200 TL harçlıktan ayırmıştım 100 TL de gün paramdan ayırdım 300 TL oldu kumbaradan bakalım NE çıkacak hepsini gidip altın yapacağım

Hayırlı bayramlar kızlar bugünde attım kumbarama 5tl hafiften ağırlaşmaya başladı mı ne :):):

Selam kızlar bayram da bitti bugünde attım kumbarama bir 11 tl şuan tatile çıkıyoruz sanırım biriktirmeyeceğim birkaç hafta siz neler yapıyorsunuz?:)

Tebrik ederim canım bende gereksiz kozmetik almaktan kendimi vazgeçirsem bi keşke :KK43:
Rimel almam lazım günlerdir düşünüyorum.:sinirli::KK48: Çünkü makyajı azalttım bu aralar, alıp da kullanmadan kurutmak istemiyorum. Üstelik haftalardır hiç bir şey satın almıyorken, aldığıma değmeli.

Ben de önceden kozmetik bağımlısıydım. En iyisi kozmetik dükkanlarının önünden bile geçmemek. Ve hangi üründen ne kadar var saymak. Sayınca insan gereksiz yere her şeyden fazla fazla aldığını anlıyor.

Back